Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Венци Стефанов избухна срещу Краси Балъков: И той е жертва!

Публикувано

на

Президентът на Славия Венци Стефанов изригна след обявяването на повиквателните за националния отбор от новия селекционер Красимир Балъков. Между 27-те имена от белия отбор е само 1 – Янис Карабельов. „Не ми се искаше да ги говоря тези неща, но се налага. Няма как.

Честно казано, не очаквах, че уважаваният от мен и от цяла България Красимир Балъков ще започне по този начин работата си в БФС като селекционер на националния отбор. Ама само вижте списъка с играчите, които е извикал за предстоящите евроквалификации с Чехия и с Косово!“, не скри яда си членът на Изпълкома на БФС пред БЛИЦ.

„От неговия отбор Етър е извикал доста играчи, които, моите уважения, ама едва ли са готови да играят за представителния тим на България. Христо Иванов на вратата? Ами да бяха извикали Георги Петков. Гледам и ветеранът Георги Илиев от Черно море е там. Има трима-четирима, които имат договори с мениджър, родом от Бургас. Всичко това какво ви говори? Не искам да си го помислям, но „ухае“ на клубни пристрастия и мениджърски интереси. Дано не съм прав. Дано да не бъда лош пророк. Но нищо добро няма да ни очаква, защото продължаваме да си тъпчем на едно и също място. Как ще се промени националният ни отбор? Как ще тръгне нагоре към върховете? Как ще участваме пак на голям форум?“, завърши босът на Славия.

Избрано