Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (20-26 май)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще разговаряте относно новите възможности и перспективи да промените своята работа или място на образование с нещо по-добро за вас. Ще имате основателни причини да обмисляте подобни действия, но не избързвайте с решенията си. Неприятен инцидент на работното ви място също може да бъде причина за подобно желание. Особено за тези от вас, които неоснователно ще бъдат обвинени за някакъв инцидент или грешка, пише astro.velida.net.
През седмицата ще ви изненада новина, събитие или предложение свързано с човек, който живее в друго населено място.
През тази седмица избягвайте конфликтите, тъй като някой умишлено ще ви провокира с лъжа или интрига към такава ситуация, за да ви постави в неудобно положение или да ви причини някаква загуба.
Като цяло това ще се отрази на здравето ви, тъй като вие не обичате подобни неясни, драматични и злепоставящи ви ситуации.
През тази седмица ще се преживеят различни събития свързани с раждането на дете, с бъдещо майчинство, личен празник на дете и други.
Ще имате повече контакти с приятели отблизо и далеч. В повечето случаи те ще ви търсят по различни причини.
Мъжете Везни ще очакват действия или решения на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, които ще дадат отражение на финансовите им интереси.
Жените ще правят смели планове за бъдещето си, които ще са напълно реализуеми, още повече, че ще имате подкрепата на семейството и на важни за вас хора.

Скорпион Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица може да се окаже доста трудна за прогнозиране откъм събития ако имате дете, което живее в друго населено място или ако на детето ви предстои да пътува през тези седем дни.
Може да ви изненада новина отдалеч, свързана с бъдещо майчинство или с дете.
През тази седмица различни събития ще ви накарат да вземете решение свързано с ваша предишна работа или професия. Възможно е да възникне възможност за завръщане на работно място, където сте били преди време или възможност за допълнителна работа свързана с ваши стари професионални умения.
През тази седмица ще се обсъждат бъдещи действия свързани с пари или финансови отношения с хора, с които най-вероятно нямате роднински отношения.
Ако имате ангажимент със съдебно дело през тази седмица, не разчитайте на обещание или информация, която очаквате да получите.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с жена, най-вероятно от кръга ви приятели.
Жените Скорпион ще отделят време за разчистване на гардероба и дома си от ненужни дрехи или вещи.
Мъжете ще намерят лесен или бърз начин да излязат от една деликатна, злепоставяща ги ситуация. Някой обаче ще ви бъде в помощ в този момент и не забравяйте да му благодарите.

Стрелец Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица някои от по-специалните ви очаквания ще са свързани с любовния ви живот. Като цяло обаче по-скоро ще възникват конфликтни ситуации, които ще поставят на изпитание връзката ви. Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие ще е твърде емоционално за вашата натура.
През седмицата може да изживеете разочарование от качеството на техника или дрехи, които сте закупили преди време.
През седмицата важно събитие свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена може да бъде повод за събиране с роднини или приятели.
През тази седмица мнозина ще преживеят промени в семейството свързани с пътуване, преместване и др.
През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора, които парадират с големи познания или контакти с известни личности.
Ще ви разстрои неочакван инцидент свързан с човек, когото познавате.
Тази седмица ще бъде важна за развитието на ваш здравословен проблем и започнато вече лечение, чийто ефект вече усещате.
Несемейните жени Стрелец ще преживеят неочакван флирт или интригуващо ново познанство. Проверете обаче истинската самоличност на този ваш нов обожател.
На мъжете, които имат собствено дете им предстои разговор свързан с неговото бъдеще и неща, които предстои да бъдат направени в близките месеци.

Козирог Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повече семейни проблеми или други сериозни ангажименти в семейството. Някои от тях ще са вследствие на предишни ваши действия, които само са усложнили конкретния проблем.
През седмицата може да ви изненада предложение или преживяване, свързано с настоящият ви интимен или брачен партньор.
Ако имате конкретни планове свързани с имот или жилище, то тази седмица всичко ще се развие според очакванията ви.
Ако имате планове за някаква покупка може да ви се наложи да отложите нещата за известно време. Вероятно ще възникне нещо, което ще ви създаде някакво усложнение.
В работата ви ще възникне напрежение вследствие грешка направена преди време, чиито последици едва сега ще се усетят.
Конфликт в работата може да ви провокира към емоционални действия и решения.
През седмицата ще ви зарадва среща или информация, която ще получите чрез приятели.
През седмицата ще успеете да намерите решение на проблеми или неприятности, които имате с родственик.
Едно ново познанство през тази седмица може да се окаже ключ за решаването на важен за вас проблем.
За тези, които са в процес на развод седмицата вещае трудни разговори или срещи.

Водолей Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстои пътуване или среща с приятели, които живеят в друг град или държава.
Новите ви познанства с хора от други градове или държави ще ви заредят с полезна информация, с нови познания за важни за работата или бизнеса ви неща и др.
През седмицата може да получите неочаквана подкрепа или предложение от страна на колеги или ръководител.
В случай, че сте ангажирани със съдебно дело ще може да очаквате благоприятни за вас резултати.
През седмицата ще се ангажирате с финансов проблем на жена, която ще поиска помощ или съвет от вас.
Седмицата ще изиска конкретни действия и ангажименти свързани с мъж от семейството ви.
Като цяло тази седмица ще бъде по-сложна по отношение на финансовите ви ангажименти.
Преди всичко избягвайте лесно дадени ви обещания, предложения свързани с пари и др.
Някои жени ще обмислят възможности за бизнес от дома си, допълнителна работа от дома и др.
Мъжете Водолей не бива да се поддават на влиянието на емоциите си, които през тази седмица могат да им създадат сериозни затруднения в семейството и в работата.

Риби Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към търсене на възможности за реализиране на важна идея или лично желание.
Ще имате възможност да реализирате много неща според вашите желания и очаквания, но преди всичко останете честни, дипломатични и търпеливи.
Предстоят ви най-различни срещи или контакти с приятели и роднини, които живеят в друго населено място.
Интересно развитие през седмицата ще има комуникацията ви с жена и информацията, събитията, които ще обсъждате с нея. Предстои ви размяна на идеи, обсъждане на възможности за обща дейност или синхронизиране на общи действия.
През тази седмица може да очаквате новина свързана с провал, загуба на престиж или работа на жена, която познавате.
Ще имате една благоприятна седмица за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер.
Мъжете Риби ще се наложи да се намесят тактично в семейните проблеми на роднини или приятели.
Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване и за всякакъв вид развлечения.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Овен 

Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска, пише lamqta.com. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други, пише lamqta.com. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Венци Венц заряза майката на бебето си

Публикувано

на

Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България – Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот.

Изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка.

Междувременно обаче сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки, пише „Уикенд“. Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому.

Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство“, разказва татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават запознати. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления.

Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони. Говори се, че дори наскоро срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето Агуая в София./show.blitz.bg

Прочети повече

Избрано