Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (20-26 май)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще разговаряте относно новите възможности и перспективи да промените своята работа или място на образование с нещо по-добро за вас. Ще имате основателни причини да обмисляте подобни действия, но не избързвайте с решенията си. Неприятен инцидент на работното ви място също може да бъде причина за подобно желание. Особено за тези от вас, които неоснователно ще бъдат обвинени за някакъв инцидент или грешка, пише astro.velida.net.
През седмицата ще ви изненада новина, събитие или предложение свързано с човек, който живее в друго населено място.
През тази седмица избягвайте конфликтите, тъй като някой умишлено ще ви провокира с лъжа или интрига към такава ситуация, за да ви постави в неудобно положение или да ви причини някаква загуба.
Като цяло това ще се отрази на здравето ви, тъй като вие не обичате подобни неясни, драматични и злепоставящи ви ситуации.
През тази седмица ще се преживеят различни събития свързани с раждането на дете, с бъдещо майчинство, личен празник на дете и други.
Ще имате повече контакти с приятели отблизо и далеч. В повечето случаи те ще ви търсят по различни причини.
Мъжете Везни ще очакват действия или решения на човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, които ще дадат отражение на финансовите им интереси.
Жените ще правят смели планове за бъдещето си, които ще са напълно реализуеми, още повече, че ще имате подкрепата на семейството и на важни за вас хора.

Скорпион Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица може да се окаже доста трудна за прогнозиране откъм събития ако имате дете, което живее в друго населено място или ако на детето ви предстои да пътува през тези седем дни.
Може да ви изненада новина отдалеч, свързана с бъдещо майчинство или с дете.
През тази седмица различни събития ще ви накарат да вземете решение свързано с ваша предишна работа или професия. Възможно е да възникне възможност за завръщане на работно място, където сте били преди време или възможност за допълнителна работа свързана с ваши стари професионални умения.
През тази седмица ще се обсъждат бъдещи действия свързани с пари или финансови отношения с хора, с които най-вероятно нямате роднински отношения.
Ако имате ангажимент със съдебно дело през тази седмица, не разчитайте на обещание или информация, която очаквате да получите.
През седмицата ще ви зарадва новина или събитие свързано с жена, най-вероятно от кръга ви приятели.
Жените Скорпион ще отделят време за разчистване на гардероба и дома си от ненужни дрехи или вещи.
Мъжете ще намерят лесен или бърз начин да излязат от една деликатна, злепоставяща ги ситуация. Някой обаче ще ви бъде в помощ в този момент и не забравяйте да му благодарите.

Стрелец Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица някои от по-специалните ви очаквания ще са свързани с любовния ви живот. Като цяло обаче по-скоро ще възникват конфликтни ситуации, които ще поставят на изпитание връзката ви. Седмицата не изключва нови познанства, но тяхното развитие ще е твърде емоционално за вашата натура.
През седмицата може да изживеете разочарование от качеството на техника или дрехи, които сте закупили преди време.
През седмицата важно събитие свързано с майка, баба, сестра или друга близка жена може да бъде повод за събиране с роднини или приятели.
През тази седмица мнозина ще преживеят промени в семейството свързани с пътуване, преместване и др.
През седмицата внимавайте в отношенията си с непознати хора, които парадират с големи познания или контакти с известни личности.
Ще ви разстрои неочакван инцидент свързан с човек, когото познавате.
Тази седмица ще бъде важна за развитието на ваш здравословен проблем и започнато вече лечение, чийто ефект вече усещате.
Несемейните жени Стрелец ще преживеят неочакван флирт или интригуващо ново познанство. Проверете обаче истинската самоличност на този ваш нов обожател.
На мъжете, които имат собствено дете им предстои разговор свързан с неговото бъдеще и неща, които предстои да бъдат направени в близките месеци.

Козирог Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще имате повече семейни проблеми или други сериозни ангажименти в семейството. Някои от тях ще са вследствие на предишни ваши действия, които само са усложнили конкретния проблем.
През седмицата може да ви изненада предложение или преживяване, свързано с настоящият ви интимен или брачен партньор.
Ако имате конкретни планове свързани с имот или жилище, то тази седмица всичко ще се развие според очакванията ви.
Ако имате планове за някаква покупка може да ви се наложи да отложите нещата за известно време. Вероятно ще възникне нещо, което ще ви създаде някакво усложнение.
В работата ви ще възникне напрежение вследствие грешка направена преди време, чиито последици едва сега ще се усетят.
Конфликт в работата може да ви провокира към емоционални действия и решения.
През седмицата ще ви зарадва среща или информация, която ще получите чрез приятели.
През седмицата ще успеете да намерите решение на проблеми или неприятности, които имате с родственик.
Едно ново познанство през тази седмица може да се окаже ключ за решаването на важен за вас проблем.
За тези, които са в процес на развод седмицата вещае трудни разговори или срещи.

Водолей Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ви предстои пътуване или среща с приятели, които живеят в друг град или държава.
Новите ви познанства с хора от други градове или държави ще ви заредят с полезна информация, с нови познания за важни за работата или бизнеса ви неща и др.
През седмицата може да получите неочаквана подкрепа или предложение от страна на колеги или ръководител.
В случай, че сте ангажирани със съдебно дело ще може да очаквате благоприятни за вас резултати.
През седмицата ще се ангажирате с финансов проблем на жена, която ще поиска помощ или съвет от вас.
Седмицата ще изиска конкретни действия и ангажименти свързани с мъж от семейството ви.
Като цяло тази седмица ще бъде по-сложна по отношение на финансовите ви ангажименти.
Преди всичко избягвайте лесно дадени ви обещания, предложения свързани с пари и др.
Някои жени ще обмислят възможности за бизнес от дома си, допълнителна работа от дома и др.
Мъжете Водолей не бива да се поддават на влиянието на емоциите си, които през тази седмица могат да им създадат сериозни затруднения в семейството и в работата.

Риби Седмичен Хороскоп 20 – 26 май 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено към търсене на възможности за реализиране на важна идея или лично желание.
Ще имате възможност да реализирате много неща според вашите желания и очаквания, но преди всичко останете честни, дипломатични и търпеливи.
Предстоят ви най-различни срещи или контакти с приятели и роднини, които живеят в друго населено място.
Интересно развитие през седмицата ще има комуникацията ви с жена и информацията, събитията, които ще обсъждате с нея. Предстои ви размяна на идеи, обсъждане на възможности за обща дейност или синхронизиране на общи действия.
През тази седмица може да очаквате новина свързана с провал, загуба на престиж или работа на жена, която познавате.
Ще имате една благоприятна седмица за финансови действия, разговори, получаване на пари или приключване на ангажименти от финансов характер.
Мъжете Риби ще се наложи да се намесят тактично в семейните проблеми на роднини или приятели.
Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване и за всякакъв вид развлечения.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано