Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за 21 май, вторник

Публикувано

на

Овен 
Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се осъществят точно така, както Ви се иска. Възможно е да е по-добре, да не си правите никакви планове . Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „Ако нещо може да стане не така, значи ще стане точно не така”.
Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора – те не са виновни за ставащото.

За щастие, Вие отлично умеете да съставяте и да претворявате в живота резервен план за действие. Заемете се с това още сега, пише lamqta.com.

Телец
Телец Не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете.
И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци
Днес Вашия шанс за лично щастие е много, много голяма.
Затова полагайте всички възможни и невъзможни усилия, за да извлечете от това максимум полза и удоволствие.
Иначе после много ще съжалявате , че нямате зъби до лактите, за да може да хапете, когото трябва….

Рак
Събитията от този ден може да използвате в свой интерес, ако успеете да се приспособите към ситуацията.
На ставащите промени трябва да реагирате много бързо, и трактически няма да имате време за размишления. Именно затова интуицията днес се оказва много по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на доста места.
Възможно е леко неразположение, а вечерта са вероятни главоболие и безсъница.
Търсете знания, които ще Ви помогнат да забравите трудностите и проблемите. Неприятни разговори и изясняване на отношенията не са желателни . Те лесно може да прераснат в караница, за която дълго ще съжалявате.ЧАСТ II – ТУК

Избрано