Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за 21 май, вторник

Публикувано

на

Стрелец

Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни.

Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни, пише lamqta.com.

Всъщност, животът е изпълнен с изненади.

Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувството си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог

Отнасяйте се към Вашия любим човек , а и към това, което говори, със здрава доза скептицизъм. Иначе рискувате прекалено да се увлечете в преследване на поредната дъга, и с пълна степен да се блъснете в сивата бетонна стена.

А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време…

Водолей

Заслужава си да си спомните за малките неща и второстепенните задачи, за решаването на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо значително, но не така стои въпроса с решаването на неголеми проекти.

Вероятно е преодоляването на семейните недоразумения и обединяване на усилията за постигане на общи цели. Недоволството един от друг ще премине на втори план, а много претенции ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби

 

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните…

Избрано