Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп за юни 2019

Публикувано

на

Овен Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през юни важен успех ще могат да постигнат тези от вас, чиято работа е свързана с мъже: като колеги или клиенти, пише astro.velida.net.
Общите ви професионални или бизнес ангажименти с мъже ще доведат до желания от вас резултат и постигане на задоволяващи ви финансови печалби.
През този месец ще разчитате много на съдействието или контактите на млада жена, за да реализирате важен за вас план или идея. За съжаление, някои обстоятелства в нейния живот ще възпрепятстват нейните добронамерени действия.


Като цяло този месец може да бъде граница между два различни периода на развитието ви през тази година. От една страна завършвате, приключвате единия, а от друга страна започвате нов. Ще имате късмет във важни за вас моменти, но не разчитайте само на него.
Юни вещае важни събития, разговори или решения, свързани със собственото ви дете или млад човек от семейството ви, който най-вероятно живее в друг дом или в друго населено място.
Идеите, които ще имате през този месец за стабилизиране или подобряване на финансите ви, ще се окажат интересни, перспективни и постижими, но с помощта и съдействието на останалите хора от вашето семейство.
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с интимни и романтични преживявания, особено за жените над 35 годишна възраст.
Юни ще бъде благоприятен месец за мъжете родени под този зодиакален знак, които търсят нова работа или по-добри условия за професионално развитие.
Младите жени Овен много трудно ще постигнат някакъв прогрес или успех през този месец, донякъде поради несигурност или твърде много колебания в собствените им действия.

Телец Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е месец, в който ще останете разочаровани от различни срещи или събирания, които ще бъдат по някакъв определен повод.
Това ще бъде неблагоприятен месец за уреждане на имотни казуси, разделяне на имущество и уреждане на права върху собственост.
Въпреки тази неблагоприятна тенденция, вибрациите през юни ще благоприятстват развитието на ваши лични планове свързани със собствения ви дом, стопанство или имущество, което притежавате.
Някои от вас дори ще имат възможност да се зарадват на нов дом, да приключат важен ремонт или други нововъведения.
Неочакваните проблеми, които ще възникнат през този месец и които ще ви сварят неподготвени за тяхното разрешаване, в повечето случаи ще бъдат свързани с подмолните действия на хора, на които сте се доверили, или които са твърде близо до вас.
През този месец избягвайте коментари свързани с личния живот на други хора, защото думите ви няма да останат в тайна за хората, за които се отнасят.
Въпреки убедеността ви, че сте прави да се борите за своите интереси или права, юни може да ви въвлече в много неприятна ситуация, в която един конфликт ще придобие твърде неприятно развитие.
Ако една такава ситуация излезе извън контрол, тя може да стигне до съдебно дело или физическа разправа.
През този месец насочете вниманието си към постигане на по-добри финансови резултати в работата или бизнеса, с които сте ангажирани, както и към търсенето на нови допълнителни доходи.
В тези неща ще възникнат благоприятни за вас обстоятелства, от които ще бъде разумно да се възползвате.
През юни ще получите новини свързани с живота на ваши приятели, които живеят в друг град или държава, и които преминават през един труден житейски период.

Близнаци Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през юни ще търсите смисъл и обяснения на потайните или нелоялни действия на момче или млад мъж. Причините за тези негови действия могат да бъдат най-различни, затова вие няма да бързате със своите заключения или обвинения.
Юни като цяло може да бъде много напрегнат месец за вас, тъй като ще ви се наложи да преживеете няколко неприятни конфликтни ситуации, да отидете някъде по неприятен повод или ще имате контакти с институции за разрешаване на различни проблеми.
Цялото това напрежение може да се отрази на здравето ви, ако вложите твърде много емоции в тези преживявания.
През този месец ще имате интересни преживявания свързани с нови хора в личния ви или професионален живот, като нови познанства с хора от различни разстояния, нови колеги, клиенти и други.
Семейните отношения между бащи и дъщери ще бъдат запомнени с едно важно събитие или преживяване.
В любовен план юни вещае едно нормално развитие на създадена вече връзка или създаване на нова такава, която обаче ще приключи с някакво разочарование или раздяла поради сериозна причина.
През този месец малцина ще пътуват или основните пътувания ще бъдат в страната, където живеете.
Благоприятно развитие ще имат ваши планове или контакти с хора от други населени места, които вече познавате. През юни може да възникне стресова ситуация с жена от кръга ви роднини, която ще възникне неочаквано и ще приключи бързо.
Жените над 35-годишна възраст ще имат повече проблеми в дома си за разрешаване, затова за тях ще бъде важно да запазят психическа и емоционална стабилност.

Рак Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през юни ще направите „прочистване“ в приятелските си отношения, като дипломатично или тихомълком ще се разделите с хора, които обичат да вземат или получават, но не и да дават.
Някои родители родени под този зодиакален знак ще се намесят много категорично в личния живот на своето дете и по-специално ще повлияят за приключването на една приятелска връзка.
Причината за това е, че вие ще усещате негативното влияние на този човек върху детето си и ще направите всичко възможно да го предпазите.
През юни ще възникнат неприятности от място, откъдето най-малко очаквате и вие ще го приемете като вид предателство или грешка поради наивност от ваша страна.
Не игнорирайте здравословните неразположения, които ще възникнат през този месец.
В професионален план повечето от вас могат да очакват постигане на добри резултати, добри доходи и дори възможност за по-добри печалби или по-високо заплащане.
През този месец може да получите предложения за по-добре платена работа, но нека това не бъде основният фактор, който ще повлияе на вашето решение.
През юни мнозина ще се ангажират с предварително подготвени планове за ремонт или подобрения в дома си или за специално обгрижване на собственост, която притежават.
Това ще бъде благоприятен месец за развитие на съдебно дело от имотен характер.
През този месец добро развитие ще имат финансовите ви дела, особено тези от тях, които ще са свързани с хора родени под знака на Телец, Дева или Козирог.
Внимание обаче ще изискат предложения свързани с пари или някаква печалба, които ще получите от хора, които не познавате или с които сте се срещнали скоро.
Благоприятно развитие през този месец ще имат вашите семейни и брачни отношения. Това ще бъде благоприятно време за сключване на брак и за организиране на различни семейни мероприятия.

ЧАСТ II – ТУК
ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

„Само ако знаех по-рано: дефицитът на този витамин причинява болки в гърба и ставите“

Публикувано

на

Болката в ставите най-често се причинява от стареене или наранявания, но не е широко известен факта, че е възможен симптом при недостиг на витамини.

Болките в ставите и гърба често са резултат от физическо бездействие и е от жизненоважно значение да започнете да се упражнявате редовно, за да поддържате цялостното си здраве.

Болката обаче може да се дължи и на лоши хранителни навици . Изследователите са открили, че недостигът на витамин D често причинява болки в ставите и гърба, както и следните симптоми:

Нарушен баланс
Болка в мускулите
Постоянно изпотяване
Лош сън
Промени в настроението
Усещане за изгаряне и сърбеж в краката

Можете да проверите дали имате недостиг на този витамин по прост начин: просто натиснете гръдната кост и ако почувствате болезнен натиск, вие най-вероятно имате негостиг на този витамин.

За да оптимизирате нивата му, трябва да се излагате на слънчева светлина около 15 минути всеки ден и да направите някои промени в диетата си.

Богатите източници на витамин D включват яйчни жълтъци, скумрия, гъби и риба тон.

Обмислете добавки, както и тези, които съдържат витамин D3, а не D2.

D3 е витаминът, произведен под въздействието на пряката слънчева светлина. Освен това, вземете пробиотици, за да помогнете и на храносмилателната система.

За много кратко време вашите болезнени симптоми ще изчезнат!

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Само тези 3 зодии могат да обичат както никой друг!

Публикувано

на

Близнаци

Близнаците се отличават с непостоянни чувства и настроения, и астролозите ги определят като най-ненадеждната зодия. Те са заети с търсене на интересни събеседници, флирт и забавление. В търсенето на нещо ново, Близнаците често разчитат на аргументите на разума, а не сърцето, така че търсенето им е дълго и пълно с разочарования.

Близнаците са жадни за нови емоции и впечатления, така че остават във връзка само до момента, в който са живи техните общи интереси и потребности. Открият ли обаче обектът в който са сигурни, те го обичат с цялото си сърце и душа и са верни до гроб.

Овен

Овните от най-ранна възраст се влюбват и си мислят, че са били застигнати от същото чувство на безкрайна любов.

Те са светли и необуздани да показват чувствата си, не спестяват комплименти и любезности, сякаш очакват мръсен номер и раздяла.

На тях им е чуждо покорството, така че те избират средняколко личности със силен дух, които могат да обуздаят неуморимата енергия на Овена. Хората на огнения знак се раждат, за да се борят, така че техните чувства ще изчезнат, ако дойде мир и спокойствие в двойката.

Те обичат силните емоции, предизвикателствата и противоречията. Ако сте готови за необуздан живот, ярки емоции и спонтанни решения,

Овен ще поддържат огъня на любовта, но не позволявайте това да изчезне и за една минута.

Дева

Девите се отличават със сериозност и взискателност. Те внимателно подхождат в избора на партньора си, но поради естеството на взискателната си природа, често страдат. 2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

ъмнения и страхове не позволяват Девите да се отпуснат и да се наслаждават на красивите чувства в компанията на своите половинки, така че тяхната любов е по-скоро като самоунижение и усърдно търсене на несъвършенствата в избраните. Представителите на тази зодия обичат съвършенството, така че е малко вероятно да обърнат внимание на мърляв мъж, но ако отговаряте на високите им критерии, те ще ви гледат в очите и ще ви обичат от цялото си сърце и завинаги.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Страна от ЕС позволява да се спи по време на работа!

Публикувано

на

Профсъюзите въф Финландия са стигнали до извода, че сънят в средата на работния ден се отразява ползотворно не само на продуктивността на служителите, но и на финансовото благополучие на фирмите, съобщава yle.f.

До извода за ползите от дневния сън от 30 до 60 минути, в зависимост от политиката на конкретната фирма, профсъюзите стигат след допитване до служители от различни компании. В него много работещи споделят за умората си на работното място и за физически дискомфорт, като болки в гърба и ставите при седяща работа.

Служителите казват също, че искат да си тръгнат максимално бързо след края на работния ден. Така се стига до въвеждането на новата идея – да се спи на работното място и работодателят да ти плаща за това. Към момента тази практика се прилага само в столицата Хелзинки, но става все по-модерна. Според медиите във Финландия съвсем скоро обедният сън на работното място ще се разпространи и сред фирми в други градове.

Според профсъюзите сънят в средата на работния ден влияе ползотворно не само на продуктивността на служителите, но и на финансовото благополучие на фирмите. Някои компании дори наемат специалисти, които водят тих корпоративен час, помагайки на хората да се отпуснат и да научат повече за медитацията.

„Да успееш да се отпуснеш много често е трудно, но под ръководството на учител, това става много по-постижимо, дори в средата на деня. Инструкторът прави по-лесна стъпката към тази умствена пауза“, казва Тина Вайния от центъра Sofia Future Farm, организиращ такива занятия.

Макар и все още в начален етап, резултатите от новата практика в работата на фирмите във финландската столица показват, че сънят, който много хора асоциират с мързел, повишава продуктивността на работещите, а това е изгодно за всяка фирма работодател.

Кросс

Прочети повече

Избрано