Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп за юни 2019

Публикувано

на

Лъв Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през този месец ще сте склонни да се връщате към минали преживявания, които са оставили дълбока следа у вас, пише astro.velida.net.
Ще сте склонни да се връщате към свои предишни планове и мечти, предимно такива свързани с дома ви или от материален характер и ще обмисляте възможността за тяхното реализиране в настоящето.
Една неочаквана стресова ситуация ще предизвика силна паника от вас, поради неподготвеността ви за подобно преживяване. Аз нямам очакване за някаква загуба или драма в живота ви, а по-скоро съдбата ще ви покаже, че човек винаги трябва да е готов за всичко.


Този месец ще бъде неблагоприятен за бизнес пътуване или за развитие на професионални контакти с хора от други градове и държави. Всъщност неблагоприятното влияние ще се отрази върху конкретните резултати, които ще бъдат по-малки от това, което вие ще очаквате.
През този месец бъдете внимателни при работа с финансови документи или при подписване на договор, в който има някакви финансови клаузи. Ваша грешка или недоглеждане може да ви коства бъдещи разходи или загуба на пари.
Това ще бъде неблагоприятен месец за уреждане на наследствени дела от финансов характер.
През този месец бъдете предпазливи при възникване на противоречия или недоразумения с хора от ежедневието ви, тъй като е възможно разногласията помежду ви да доведат до охлаждане на вашите отношения.
Юни ще бъде благоприятен месец за младите мъже Лъв, за тяхното финансово стабилизиране, за търсене на по-добри и перспективни източници на постоянен доход.

Дева Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Дева, юни ще бъде интересен месец за вашия любовен живот, особено ако сте несемейни или търсите сериозна романтична връзка.
През този месец не бързайте да оценявате всяко ново познанство само по външния вид на човека или някои други фактори, които не покриват вашите очаквания. Дайте време на това познанство да се развие и вие да опознаете по-добре човека, преди да вземете окончателно решение.
През юни бъдете внимателни при уреждане на стокови или имотни отношения с мъж, който може да прояви нечестност спрямо вас или да ви заблуди в нещо, което ще откриете много по-късно.
Юни ще бъде благоприятен месец за зачеване или раждане на дете, за реализиране на планове свързани с ваше собствено дете или за работа и мероприятия свързани с деца.
Сега ще имате удачно време да вземете някои важни решения свързани с бъдещото образование, с професионалното развитие или развитие на заложби на собственото ви дете.
През юни ще имате по-динамична комуникация с ваши приятели познати от различни градове и държави. Ще създадете много познанства, някои от които ще бъдат романтични, други на професионална основа или на база общи интереси и хобита.
Здравето на жена от кръга ви роднини ще създаде притеснения или ще изиска грижи за даден период от време. Не е изключено лечение в болница или специален вид терапия.
През юни ще възникне събиране или ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена от семейството ви.
Жените над 35 годишна възраст ще се наложи да се погрижат по-сериозно за здравето си, което ще бъде нестабилно през този месец.
Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак за младите жени Дева.

Везни Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е един интересен месец, в който с повече амбиция от ваша страна ще може да постигнете много и дори да бъдете изненадани от своите постижения.
Ще ви бъдат дадени различни възможности за развитие предимно в професионален план, но и личният ви живот ще бъде под влиянието на различни благоприятни вибрации.
Сега е време да вземете някои важни решения за бъдещето си, без да се страхувате от евентуалните трудности или спънки, които ви предстои да срещнете.
Както вече споменах юни ще бъде успешен за вас месец за развитие в кариерата или бизнеса ви. Ще се появи нов човек или група от хора, които ще повлияят благоприятно на вашите професионални планове, като ви дадат полезни съвети, информация, знания или идеи.
Това ще бъде благоприятен месец за начало на нова работа или за нова форма на образование.
През юни ще сте съпричастни към семейните проблеми на приятели, които ще преживеят трудности със собственото си дете. Те могат да бъдат от здравословен характер, да касаят неговия начин на живот или да са свързани с някакъв инцидент.
През юни ще разберете, че някои събития от миналото ви, които сте смятали като пропуснат шанс, не са се реализирали за да ви съхранят от неприятности в настоящето.
Този месец ще имате благоприятно време за уреждане на документи свързани с жилище, в което живеете или което притежавате, за покупка или продажба на имот и др.
Възможно е да получите неочаквана придобивка, наследство или подарък.
В любовния си живот ще трябва да бъдете по-внимателни в отношенията с партньора си и да не изисквате неща, които в момента са невъзможни. Ако възникнат неприятности, в повечето случаи те ще бъдат плод на ваши капризи, натиск да се изпълни на всяка цена ваше желание или опити да контролирате връзката ви като цяло.

Скорпион Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, за вас месец юни вещае неочаквани събития свързани с пътуване заедно със семейството ви, контакти с роднини които живеят надалеч, сватба в друго населено място и други непланирани събития от семеен характер.
Това ще бъде благоприятен месец за сключване на брак с партньор, който живее в друг град или държава и за преместване в последствие там, където той или тя живеят.
През този месец ще ви търсят приятели и роднини за да ви споделят своите тревоги и да потърсят от вас съвет или помощ.
За съжалениe, в повечето случаи тези събития ще бъдат свързани с неща върху, които никой няма контрол и които имат кармичен характер за този, за когото са определени.
Не се натоварвайте с неща, от които не разбирате и в които не трябва да се намесвате.
В финансов план като цяло ще може да реализирате своите очаквания, но не сте застраховани от грешки или прекалена доверчивост, която да ви направи лесна жертва на нечия измама или манипулация.
Юни ще бъде по-благоприятен във финансов план за мъжете родени под този зодиакален знак, особено що се отнася до вече сключени договори или споразумения, от които ще се очакват и определени финансови приходи.
През юни мнозина ще бъдете натъжени от една неприятна новина свързана с жена над средна възраст.
Младите жени Скорпион да внимават с покупката на лични вещи, техника или уреди за дома, тъй като има опасност да купите нещо с лошо качество или то да не отговаря на вашите очаквания.
Жените над 35-годишна възраст ще имат интересни преживявания или сънища с хора от Отвъдното.

ЧАСТ I – ТУК
ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

„Само ако знаех по-рано: дефицитът на този витамин причинява болки в гърба и ставите“

Публикувано

на

Болката в ставите най-често се причинява от стареене или наранявания, но не е широко известен факта, че е възможен симптом при недостиг на витамини.

Болките в ставите и гърба често са резултат от физическо бездействие и е от жизненоважно значение да започнете да се упражнявате редовно, за да поддържате цялостното си здраве.

Болката обаче може да се дължи и на лоши хранителни навици . Изследователите са открили, че недостигът на витамин D често причинява болки в ставите и гърба, както и следните симптоми:

Нарушен баланс
Болка в мускулите
Постоянно изпотяване
Лош сън
Промени в настроението
Усещане за изгаряне и сърбеж в краката

Можете да проверите дали имате недостиг на този витамин по прост начин: просто натиснете гръдната кост и ако почувствате болезнен натиск, вие най-вероятно имате негостиг на този витамин.

За да оптимизирате нивата му, трябва да се излагате на слънчева светлина около 15 минути всеки ден и да направите някои промени в диетата си.

Богатите източници на витамин D включват яйчни жълтъци, скумрия, гъби и риба тон.

Обмислете добавки, както и тези, които съдържат витамин D3, а не D2.

D3 е витаминът, произведен под въздействието на пряката слънчева светлина. Освен това, вземете пробиотици, за да помогнете и на храносмилателната система.

За много кратко време вашите болезнени симптоми ще изчезнат!

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Само тези 3 зодии могат да обичат както никой друг!

Публикувано

на

Близнаци

Близнаците се отличават с непостоянни чувства и настроения, и астролозите ги определят като най-ненадеждната зодия. Те са заети с търсене на интересни събеседници, флирт и забавление. В търсенето на нещо ново, Близнаците често разчитат на аргументите на разума, а не сърцето, така че търсенето им е дълго и пълно с разочарования.

Близнаците са жадни за нови емоции и впечатления, така че остават във връзка само до момента, в който са живи техните общи интереси и потребности. Открият ли обаче обектът в който са сигурни, те го обичат с цялото си сърце и душа и са верни до гроб.

Овен

Овните от най-ранна възраст се влюбват и си мислят, че са били застигнати от същото чувство на безкрайна любов.

Те са светли и необуздани да показват чувствата си, не спестяват комплименти и любезности, сякаш очакват мръсен номер и раздяла.

На тях им е чуждо покорството, така че те избират средняколко личности със силен дух, които могат да обуздаят неуморимата енергия на Овена. Хората на огнения знак се раждат, за да се борят, така че техните чувства ще изчезнат, ако дойде мир и спокойствие в двойката.

Те обичат силните емоции, предизвикателствата и противоречията. Ако сте готови за необуздан живот, ярки емоции и спонтанни решения,

Овен ще поддържат огъня на любовта, но не позволявайте това да изчезне и за една минута.

Дева

Девите се отличават със сериозност и взискателност. Те внимателно подхождат в избора на партньора си, но поради естеството на взискателната си природа, често страдат. 2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

ъмнения и страхове не позволяват Девите да се отпуснат и да се наслаждават на красивите чувства в компанията на своите половинки, така че тяхната любов е по-скоро като самоунижение и усърдно търсене на несъвършенствата в избраните. Представителите на тази зодия обичат съвършенството, така че е малко вероятно да обърнат внимание на мърляв мъж, но ако отговаряте на високите им критерии, те ще ви гледат в очите и ще ви обичат от цялото си сърце и завинаги.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Страна от ЕС позволява да се спи по време на работа!

Публикувано

на

Профсъюзите въф Финландия са стигнали до извода, че сънят в средата на работния ден се отразява ползотворно не само на продуктивността на служителите, но и на финансовото благополучие на фирмите, съобщава yle.f.

До извода за ползите от дневния сън от 30 до 60 минути, в зависимост от политиката на конкретната фирма, профсъюзите стигат след допитване до служители от различни компании. В него много работещи споделят за умората си на работното място и за физически дискомфорт, като болки в гърба и ставите при седяща работа.

Служителите казват също, че искат да си тръгнат максимално бързо след края на работния ден. Така се стига до въвеждането на новата идея – да се спи на работното място и работодателят да ти плаща за това. Към момента тази практика се прилага само в столицата Хелзинки, но става все по-модерна. Според медиите във Финландия съвсем скоро обедният сън на работното място ще се разпространи и сред фирми в други градове.

Според профсъюзите сънят в средата на работния ден влияе ползотворно не само на продуктивността на служителите, но и на финансовото благополучие на фирмите. Някои компании дори наемат специалисти, които водят тих корпоративен час, помагайки на хората да се отпуснат и да научат повече за медитацията.

„Да успееш да се отпуснеш много често е трудно, но под ръководството на учител, това става много по-постижимо, дори в средата на деня. Инструкторът прави по-лесна стъпката към тази умствена пауза“, казва Тина Вайния от центъра Sofia Future Farm, организиращ такива занятия.

Макар и все още в начален етап, резултатите от новата практика в работата на фирмите във финландската столица показват, че сънят, който много хора асоциират с мързел, повишава продуктивността на работещите, а това е изгодно за всяка фирма работодател.

Кросс

Прочети повече

Избрано