Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп за юни 2019

Публикувано

на

Стрелец Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е месец, в който ще ви изненадат неочаквани разходи или затруднения от финансов характер, пише astro.velida.net.

Ситуацията по-скоро ще касае документ или договор свързан с пари, банки, плащане и др.
Това едва ли ще предизвика някакви затруднения, но определено ще преживеете моменти на дискомфорт и притеснение.
През този месец ще преживеете една неприятна среща, която може да бъде уговорена от други хора без ваше знание или съгласие.

Неприятната ситуация в която ще бъдете поставени лице в лице с неприятни за вас хора или хора от миналото ви, за които не искате да си спомняте, ще ви се отрази и емоционално и психически.
През този месец ще имате преживяване свързано с пътуване на момче или млад мъж, най-вероятно от кръга ви роднини.
През този месец внимание ще изискат личните ви документи и кореспонденция, които могат да бъдат обект на чуждо любопитство. Те могат да бъдат използвани срещу вас, за да ви злепоставят пред някого или просто да бъдат откраднати с някаква друга цел.
Месец юни вещае интересни моменти на работното ви място или в бизнеса, свързани с важни за вас успехи, признание, награда, по-високи печалби или повече клиенти.
Ако обмисляте промяна свързана с работата ви, юни ще бъде благоприятен за това месец.
През този период мнозина ще получат новина или ще присъстват на сватба на хора, които дават нов шанс в живота си да създадат отново семейство.
Този месец вещае събиране свързано с рожден ден, юбилей или друго важно събитие в живота на роднини.
Младите мъже Стрелец ще имат благоприятен месец за пътуване, както за удоволствие така и по семейни причини.

Козирог Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през юни ще имате финансовата и физическата възможност да приключите един сложен проблем или да се отърсите от безпокойство за бъдещето си.
Някои нови моменти и преживявания през този месец ще ви дадат надежда за бъдещето и по-голяма увереност за развитието на собствените ви планове.
През този месец отношенията ви с деца или с по-млади от вас хора, ще са нестабилни изпълнени с чести конфликти или спорове, които обаче няма да променят вашите отношения.
Ако сте родители, вашите лични планове за собствените ви деца ще срещнат неразбиране или противопоставене от страна на други роднини.
Юни ще бъде благоприятен месец за любовни и романтични отношения и преживявания предимно с партньор, с когото живеете заедно, или който се намира на близо до вас.
Възможни са важни решения свързани с любовния ви живот, които определено ще бъдат за ваше добро.
Плановете ви за развитието на ваши материални или имотни интереси ще се сблъскат с неприятности или затруднения, които няма да ви изненадат. Вероятно хора, които са част от вашето семейство ще имат противоположни идеи или планове по същите въпроси.
През юни бъдете много внимателни във финансови отношения с хора от кръга ви приятели. Вероятността да загубите или да попаднете в неприятна ситуация е твърде голяма.
Юни ще бъде нестабилен месец за младите жени Козирог по отношение на тяхното здравословно състояние. Не пренебрегвайте симптомите на настинка, вирусна инфекция или някакъв друг проблем, и потърсете лекарска консултация.

Водолей Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, използвайте месец юни за търсене на практични, дипломатични и удовлетворяващи ви решения на неприятности, които продължават вече няколко седмици или месеци.
Ще възникнат благоприятни за това възможности, но те няма да са свързани с хитрости, манипулация или въвличането на други хора в конкретната ситуация.
През този месец ще научите за сериозни проблеми в брака на човек от кръга ви приятели, които най-вероятно ще приключат с раздяла или с развод.
През юни ще трябва да внимавате и да отсявате всяка информация, която ще достига до вас. Вероятността да ви заблудят с фалшиви новини или с невярна информация и твърде голяма.
Не приемайте на доверие всяко предложение или покана. Научете се да виждате с разума си и да контролирате по-добре емоциите си.
Юни ще бъде месец, в който ден с ден няма да си приличат. Трудно ще могат да се разграничат хубавите, безгрижните дни, от тези в които ще имате повече проблеми за разрешаване и неотложни ангажименти.
Като цяло обаче това е месец, в който ще постигнете някакъв напредък и израстване, както като личност, така и в професионален план.
Новите познанства нека не ви плашат, независимо колко странни и чудати хора ще бъдат вашите нови познати.
През този месец по-сериозно напрежение ще възникне по един финансов проблем или разход на пари, в който всеки ще има право да защитава своята позиция, но не бива да се стига да прояви на инат. Компромисът е възможен и желателен.
В края на месеца ще разберете, че неочаквано за вас сте оставили зад гърба си, приключили сте един етап на развитие в дадена област или на определен ангажимент и то по най-добрия за вас начин.

Риби Месечен Хороскоп Юни 2019

Ако сте родени под знака на Риби, юни ще бъде месец на изпитание за вашия дух и воля. Песимистичните настроения, по-голямата ви чувствителност и емоционалност могат да бъдат ваши врагове.
Опити за някакъв вид кражба или посегателство върху важни за вас вещи, документи или информация, ще ви разочароват от хора, които сте уважавали или приемали като приятели досега.
През този месец родителите родени под този зодиакален знак ще имат сериозен ангажимент свързан с образование или развитие на заложби на собственото си дете. Възможни са допълнителни занимания в дома ви свързани с музика, рисуване и други артистични умения.
Юни ще бъде благоприятен месец за пътуване, но е възможно някои от вас да пътуват с цел лечение, престой в СПА център или балнеосанаториум.
Юни ще бъде благоприятен месец за любовни преживявания, особено за хората над 30 – 35 годишна възраст, независимо от тяхното семейно положение.
Младите жени ще се радват на късмет и на внимание от страна на важни за тях хора. Оценете по достойнство добротата на хората около вас и не преигравайте.
Младите мъже Риби ще имат възможност да купят или продадат вещ или имот, които притежават.
Като цяло през този месец подкрепа ще получат вашите материални цели и амбиции.

ЧАСТ I – ТУК
ЧАСТ II – ТУК

Извън спорта

„Само ако знаех по-рано: дефицитът на този витамин причинява болки в гърба и ставите“

Публикувано

на

Болката в ставите най-често се причинява от стареене или наранявания, но не е широко известен факта, че е възможен симптом при недостиг на витамини.

Болките в ставите и гърба често са резултат от физическо бездействие и е от жизненоважно значение да започнете да се упражнявате редовно, за да поддържате цялостното си здраве.

Болката обаче може да се дължи и на лоши хранителни навици . Изследователите са открили, че недостигът на витамин D често причинява болки в ставите и гърба, както и следните симптоми:

Нарушен баланс
Болка в мускулите
Постоянно изпотяване
Лош сън
Промени в настроението
Усещане за изгаряне и сърбеж в краката

Можете да проверите дали имате недостиг на този витамин по прост начин: просто натиснете гръдната кост и ако почувствате болезнен натиск, вие най-вероятно имате негостиг на този витамин.

За да оптимизирате нивата му, трябва да се излагате на слънчева светлина около 15 минути всеки ден и да направите някои промени в диетата си.

Богатите източници на витамин D включват яйчни жълтъци, скумрия, гъби и риба тон.

Обмислете добавки, както и тези, които съдържат витамин D3, а не D2.

D3 е витаминът, произведен под въздействието на пряката слънчева светлина. Освен това, вземете пробиотици, за да помогнете и на храносмилателната система.

За много кратко време вашите болезнени симптоми ще изчезнат!

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Само тези 3 зодии могат да обичат както никой друг!

Публикувано

на

Близнаци

Близнаците се отличават с непостоянни чувства и настроения, и астролозите ги определят като най-ненадеждната зодия. Те са заети с търсене на интересни събеседници, флирт и забавление. В търсенето на нещо ново, Близнаците често разчитат на аргументите на разума, а не сърцето, така че търсенето им е дълго и пълно с разочарования.

Близнаците са жадни за нови емоции и впечатления, така че остават във връзка само до момента, в който са живи техните общи интереси и потребности. Открият ли обаче обектът в който са сигурни, те го обичат с цялото си сърце и душа и са верни до гроб.

Овен

Овните от най-ранна възраст се влюбват и си мислят, че са били застигнати от същото чувство на безкрайна любов.

Те са светли и необуздани да показват чувствата си, не спестяват комплименти и любезности, сякаш очакват мръсен номер и раздяла.

На тях им е чуждо покорството, така че те избират средняколко личности със силен дух, които могат да обуздаят неуморимата енергия на Овена. Хората на огнения знак се раждат, за да се борят, така че техните чувства ще изчезнат, ако дойде мир и спокойствие в двойката.

Те обичат силните емоции, предизвикателствата и противоречията. Ако сте готови за необуздан живот, ярки емоции и спонтанни решения,

Овен ще поддържат огъня на любовта, но не позволявайте това да изчезне и за една минута.

Дева

Девите се отличават със сериозност и взискателност. Те внимателно подхождат в избора на партньора си, но поради естеството на взискателната си природа, често страдат. 2-те зодии, които ще ви бъдат верни до гроб и предани до последно

ъмнения и страхове не позволяват Девите да се отпуснат и да се наслаждават на красивите чувства в компанията на своите половинки, така че тяхната любов е по-скоро като самоунижение и усърдно търсене на несъвършенствата в избраните. Представителите на тази зодия обичат съвършенството, така че е малко вероятно да обърнат внимание на мърляв мъж, но ако отговаряте на високите им критерии, те ще ви гледат в очите и ще ви обичат от цялото си сърце и завинаги.

източник: zajenata.bg

Прочети повече

Извън спорта

Страна от ЕС позволява да се спи по време на работа!

Публикувано

на

Профсъюзите въф Финландия са стигнали до извода, че сънят в средата на работния ден се отразява ползотворно не само на продуктивността на служителите, но и на финансовото благополучие на фирмите, съобщава yle.f.

До извода за ползите от дневния сън от 30 до 60 минути, в зависимост от политиката на конкретната фирма, профсъюзите стигат след допитване до служители от различни компании. В него много работещи споделят за умората си на работното място и за физически дискомфорт, като болки в гърба и ставите при седяща работа.

Служителите казват също, че искат да си тръгнат максимално бързо след края на работния ден. Така се стига до въвеждането на новата идея – да се спи на работното място и работодателят да ти плаща за това. Към момента тази практика се прилага само в столицата Хелзинки, но става все по-модерна. Според медиите във Финландия съвсем скоро обедният сън на работното място ще се разпространи и сред фирми в други градове.

Според профсъюзите сънят в средата на работния ден влияе ползотворно не само на продуктивността на служителите, но и на финансовото благополучие на фирмите. Някои компании дори наемат специалисти, които водят тих корпоративен час, помагайки на хората да се отпуснат и да научат повече за медитацията.

„Да успееш да се отпуснеш много често е трудно, но под ръководството на учител, това става много по-постижимо, дори в средата на деня. Инструкторът прави по-лесна стъпката към тази умствена пауза“, казва Тина Вайния от центъра Sofia Future Farm, организиращ такива занятия.

Макар и все още в начален етап, резултатите от новата практика в работата на фирмите във финландската столица показват, че сънят, който много хора асоциират с мързел, повишава продуктивността на работещите, а това е изгодно за всяка фирма работодател.

Кросс

Прочети повече

Избрано