Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (27 май – 02 юни 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще ви ентусиазира едно предложение или нова възможност, но бъдете реалисти дали имате достатъчно умения, познания и ресурси за една такава промяна или новост в живота ви.
Парите, които повечето от вас ще получат през тази седмица ще дойдат предимно чрез работа, различни бизнес сделки, банкови преводи, пари от наем, пенсия, рента и др.
През тези седем дни може да очаквате гости в дома си, които могат и да нямат повод за да ви посетят. Вие също може да получите покана да гостувате в дома на приятели или роднини, пише astro.velida.net.
Тази седмица ви предстоят няколко сериозни разговора, тъй като ще възникне необходимост да вземете неотложни, но важни за бъдещето си решения.
Очакванията ви свързани със събития в живота на роднина могат да ви направят нервни, нетърпеливи, раздразнителни и несигурни.
Ще ви се наложи да се погрижите или да обсъждате здравословното състояние на роднина. Възможно е той или тя да предприемат лечение през тази седмица заради здравословен проблем.
През тази седмица вашето внимание ще бъде насочено предимно към нещата, които са важни за семейството ви.
Сега ще имате една благоприятна седмица за пътуване и за развитие на полезни за вас контакти с хора от друго населено място или държава.
Мъжете Овен ще имат големи надежди и очаквания за постигане на важни резултати и успехи през седмицата.
Жените ще преминат през важен перидо от живота си. През тези седем дни ще вземете поне едно важно решение или ще приключите важен за вас ангажимент свързан със съдебна, юридическа или държавна институция.

Телец Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Телец, избягвайте да правите предварителни планове за тази седмица. Най-доброто за вас през тези седем дни е да оставите нещата да се развиват по естествен начин.
В края на седмицата определено ще останете изненадани от хубавите неща, които сте преживели.
През седмицата обаче ще ви разочарова или разтревожи една неприятна новина, която ще касае човек, когото познавате.
Тази седмица ще бъде неблагоприятно време за покупка на битова техника за дома, смяна на мебели и др. Вероятно ще възникнат пролеми, които ще ви причинят различни негативни емоции и преживявания.
През седмицата избягвайте да давате личните си вещи на други хора или да вземате такива за временно ползване.
Любовният ви живот не вещае изненади. Приемането на реалността във вашите отношения ще е особено важно, ако искате да си осигурите хармония и мир вътре в себе си.
През седмицата (предимно несемейните представители на този зодиакален знак) могат да получат покана за среща, любовно обяснение или да създадат нов романтичен виртуален контакт, чието развитие предстои през следващите дни и седмици.
Моят съвет към вас Телци, е да оставите събитията през тази седмица да се развиват по естествен начин, без натиск или манипулация от ваша страна. Така ще дадете възможност на някои приятни моменти да ви изненадат.
Мъжете Телец ще преживеят една ситуация, в която ще им бъде трудно да приемат, че са губеща страна или че влагат напразни усилия в нещо, което няма бъдеще.
Жените ще са по-твърди и неотстъпчиви при разрешаването на неприятности, които отдавна трябва да са ги приключили.

Близнаци Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица може да останете разочаровани от покупки, които сте за семейството си или за някой от кръга ви роднини. Възможно това да има връзка с лошо качество, изтекъл срок на годност и др.
В работата си ще бъдете под голямо напрежение, но като цяло ще може да очаквате положителни резултати, успехи, късмет в нови договори, клиенти и др.
През седмицата ще успеете да развиете важни за вас професионални отношения с хора, с които ще обсъждате различни планове.
Сега може да ви зарадва информация, който ще е във ваша полза или интерес.
През седмицата избягвайте да споделяте свои успехи, които смятате, че сте постигнали вече. Някои от тези събития все още са в процес на развитие.
Многото контакти, които ще имате в ежедневния си живот през седмицата ще ви донесат много полезна информация, която може да ви бъде от полза за в бъдеще.
Не бързайте да реагирате емоционално на лошите новини, защото те могат да имат и положително развитие.
Сега повечето от вас ще имат достатъчно кураж да се разделят с хора, които само вземат от вас, без да дават нищо в замяна.
Една новина свързана със загуба в живота на човек, когото познавате няма да ви изненада.
Мъжете Близнаци ще трябва добре да обмислят през седмицата своите решения.
Жените да избягват всякакви хитрости, както и да внимават да не бъдат обект на нечий опит за измама или манипулация.

Рак Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица основните ви лични ангажименти или проблеми за разрешаване ще имат връзка с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място.
Седмицата ще е сложна и ще изиска по-голямо внимание от ваша страна, в случай че пътувате.
Любовният ви живот ще се развива нормално, независимо дали имате партньор или сте в търсене на такъв.
През седмицата ще обсъдите с роднини или с приятели важни теми от личния си живот или планове за бъдещето си.
През седмицата ще ви притесни новина свързана с жена, която познавате, тъй като смятате, че тя е на път да направи голяма грешка в живота си.
През тази седмица може да имате контакт с някой, с когото сте изгубили връзка поради различни житейски промени и преживявания.
Ако имате разделено семейство през тази седмица ще имате благоприятно време за събиране и живот заедно.
През седмицата ще ви зарадва новина или успех свързан с човек, когото уважавате или обожавате.
Мъжете ще имате повече контакти или преживявания свързани с дете или с по-млади хора. Това ще ви зареди с позитивна енергия или ще възкреси спомени от вашето собствено детство.
Жените ще имат важен разговор с мъж, който може да бъде човек от семейството, роднина или приятел. Ще сте склонни да давате с лекота съвети, когато вашия собствен живот се намира в хаос.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано