Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (27 май – 02 юни 2019)

Публикувано

на

Лъв Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще създадете или развиете полезни за вас контакти и отношения, които вероятно ще ви помогнат да постигнете един успех или да реализирате един свой план.
През седмицата поради някаква причина ще бъдат важни отношенията ви с майка, дъщеря, баба, сестра или друга близка роднина.
През тази седмица дна непланирана среща или разговор ще ви накара да размислите за евентуална промяна в личния или професионалния ви живот с цел по-добра реализация или по-добър начин на живот, пише astro.velida.net.
През тези седем дни ще търсите причината за нечие специално отношение към вас.


Отношенията ви в бизнеса в голяма степен ще са на база финансови интереси, сделки или друг вид парични ангажименти, дори това да изиска от вас нововъведения или някакви промени в дейността, с която сте ангажирани в момента.
Ще следите внимателно действията на приятел, чийто начин на живот ви озадачава напоследък.
Мъжете Лъв ще се влияят твърде много от емоциите си и ще се оставят те да определят в голяма степен решенията и действията им.
Жените  ще се наложи да се откажат от една своя надежда, и да търсят нова цел или нов начин за реализиране на свое желание.

Дева Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Дева, в края на май ще преживеете събития, които ще ви изненадат приятно. За някои от вас те могат да имат връзка с нови хора в кръга от роднини, приятели или колеги.
През тази седмица ще имате благоприятно време за начало на интимно или романтично запознанство.
През тази седмица може да преживеете разочарование свързано с нереални очаквания или недоразумения свързани с пари или с финансов документ.
Избягвайте да се надявате на неща, които имат връзка с пари и се опитайте да контролирате максимално семейния си бюджет.
През тази седмица ще имате повод да се срещнете с роднини или с приятели, които ще бъдат за кратък период от време в града, където вие живеете.
Любовните срещи и романтичните преживявания ще имат специално място в живота ви, но се опитайте да съхраните и да обгрижвате хубавите неща в живота си.
Възникването на една неприятност през последните дни ще изиска от вас да вземете трудно решение.
Мъжете Дева ще имат важна за бъдещето си седмица, затова не разпилявайте времето и ресурсите си с незначителни неща или с хора, които нямат сериозни цели в живота си.
Жените ще имат по-благоприятно време във финансов план от мъжете от този зодиакален знак. Може да опитате късмета си в някаква лотария, но не прекалявайте.

Везни Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, която имате много динамични контакти, размяна на имейли или текстови съобщения и най-различни поздрави.
Може да поканите гости в дома си през почивните дни или вие да пътувате за да посетите интересни места.
Ще преживеете различни приятни моменти или изненади с нови хора, които ще срещнете през седмицата.
През тези дни може да изненадате един човек с неочакван подарък или покана.
През тази седмица може да получите добри новини или пари чрез държавна, банкова, съдебна или друга институция.
През тази седмица ще търсите начин да разрешите свои семейни или домашни проблеми, дори с готовност да направите трудни за вас компромиси.
Мъжете Везни ще имат силна и продуктивна професионална седмица, с възможности да бъдат забелязани от висшестоящи ръководители в организацията или компанията, в която работят.
Жените ще бъдат по-изнервени и сприхави, тъй като няма да имат достатъчно време за почивка след изпълнение на професионалните си и ежедневни задачи. Опитайте се да прехвърлите някои от отговорностите си на колеги или роднини.

Скорпион Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион в края на май на някои от вас може да им се наложи да се погрижат за здравето на роднина.
През седмицата ще имате трудни отношения с хора, които ще създадат нежелано напрежение в ежедневието.
Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план и ще може да реализирате важни за вас планове или очаквания свързани с пари.
Възможни са обаче неочаквани неприятности поради инцидент или злополука поради разсеяност или липса на достатъчно професионални умения.
През седмицата може да ви развълнува една неприятна новина или събитие в страната, където живеете в момента.
На работното си място ще преживеете различни приятни изненади или ще имате интересни преживявания в колектива, в който работите.
През седмицата може да ви зарадва новина или предложение свързано с нова работа или нова дейност в настоящия ви бизнес.
През седмицата ще възникне напрежение или спор с роднина, който/която не живее при вас.
Мъжете Скорпион ще имат повече ангажименти от битов характер в дома си или ще помогнат за разрешаването на такива в дома на родители или деца.
Жените ще са склонни да отделят пвоече време за арзговори или срещи с приятели, игнорирайки на моменти своите семейни или професионални задължения.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано