Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (27 май – 02 юни 2019)

Публикувано

на

Стрелец Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви изненада една непланирана придобивка за дома или семейството. Възможно е да я получите благодарение на ваши роднини, но това не е задължително.
През тези седем дни ще ви изненада събитие или новина свързана с годеж, брак или друго голямо събитие от семеен характер, пише astro.velida.net..
През седмицата ще се преживее събитие или ще правите планове с хора отдалеч, с които ви предстои да се срещнете през това лято.


През седмицата ще преживеете интересно събитие свързано с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели: рожден ден, успех в училище или в кариерата и др.
През седмицата могат да възникнат неочаквани или по-големи разходи свързани с важни за дома ви неща.
През тези седем дни на изпитание ще бъдат подложени ваши приятелски отношения, с хора които в момента живеят в друго населено място.
Мъжете ще имат благоприятно време за уреждане на различни важни административни или финансови документи. Сега може да обсъждате ваш бъдещ професионален или бизнес договор и др.
Жените ще имат една изпълнена с комуникации седмица с хора от различните краища на света. Предстои ви да научите много интересни неща или да получите конкретна покана, на която трудно ще откажете.

Козирог Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица вашите срещи или контакти ще се определят основно от интересите ви. Няма да сте склонни да си губите времето или ресурсите за неща, които не представляват интерес за вас.
Това ще бъде благоприятна седмица да купите или продадете нещо, да се ангажирате с имотен документ, да отдадете вещи под наем и други подобни действия.
През седмицата ще получите покана за събиране, което ще изиска покупка на подходящ подарък. Бъдете не само практични, но и изненадайте с нещо интересно.
През тази седмица може да се ангажирате с проблеми от най-различен характер на човек, който живее на село или дале от града, в който живеете вие.
Не са изключени грижи или разходи свързани със здравето на роднина.
Ако възникнат финансови проблеми тази седмица, не изпадайте в паника тъй като нещата ще имат по-добро развитие за вас през следващите дни и седмици.
Мъжете Козирог ще се наложи да се справят адекватно с различни неочаквани или стресови ситуации. Пазете се от инцидент поради самонадеяност.
Жените ще преживеят приятни и неприятни изненади, но дори и в неприятните ще има нещо, което тепърва ще ви бъде от полза.

Водолей Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате емоционални контакти с хора, които живеят или работят в друго населено място или държава. Някои от вас ще посрещнат гости в дома си, включително от далечно разстояние.
През седмицата може да ви зарадва жест на внимание или подарък от страна на приятели.
През седмицата може неочаквано да изгубите или забравите някъде пари или лични вещи. Може да направите необмислен разход или да вложите пари в нещо, което ще получите със закъснение.
През тези седем дни ще преживеете изненади, които ще имат връзка с вашето минало.
През седмицата ще ви зарадват новини, които ще има връзка със семейството ви. Възможна е покана за годеж, сватба или друго събиране.
Мъжете Водолей ще намерят с лекота разрешение на всяка заплетена ситуация или проблем. Ще сте склонни да гледате по-оптимистично на бъдещето си въпреки някои затруднения или проблеми през седмицата.
Жените ще имат най-различни поводи за радост в семейството, в работата или в любовта. Бъдете щедри и обичащи и нека всичко добро само намери път към вас.

Риби Седмичен Хороскоп 27 май – 2 юни 2019

Ако сте родени под зодиакалния знак Риби, през тази седмица ще имате ангажименти свързани с подготовката на едно или друго събитие, събиране, изпълнение на важно обещание или друг ангажимент.
Действията или думите на ваш роднина ще ви накарат да се замислите за някои свои планове или лични отношения.
Възможни са малки парични приходи в семейния ви бюджет.
Конфликти или напрежение, които ще въникнат през тези седем дни, сега ще намерят своето естествено разрешение. Ще осъзнаете, че късметът в живота ви са хората, които имате около себе си.
Недоволството ви ще провокира недоволство, обичта ви към другите ще ви носи любов.
Тази седмица може да се зарадвате на действията или думите на човек, за когото сте имали съмнение или недоверие в неговата/нейната лоялност.
На работното ви място може да възникне неприятна ситуация или събитие свързано с колега или клиент.
Мъжете Риби ще са склонни да отделят повече време за интимни или романтични преживявания, независимо от семейното си положение. Това ще бъде благоприятна седмица за предложение за брак или сватба.
Жените ще са твърде фокусирани върху личния си живот, личните си интереси или желания, което може да ги направи да изглеждат егоистки в очите на другите хора.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ II – ТУК

Избрано