Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Футболист свали Стефани Стоева

Публикувано

на

Футболистът Станимир Георгиев е новото гадже на бадминтонистката Стефани Стоева. Двамата са заедно от известно време и вече се показват публично в социалните мрежи.

По-малката от двете сестри Стоеви и нападателят се запознали в Националната спортна академия. Тяхната връзка датира от края на миналата година, пише “България днес”.

Станимир е считан за голям талант при юношите, където се е представял на ниво и е играл за Локомотив (Горна Оряховица). Вероятно той ще се посвети на треньорската дейност.

Любопитното е, че любовната афера на Стефани съвпадна с шокиращото решение на бадминтонистката да не се състезава за България. Заедно с нейната сестра Габриела разпространиха декларация, в която се отказаха от националния отбор.

През последните няколко месеца Стефани и Габриела Стоеви не участват активно в състезания. Тяхната голяма амбиция беше да гонят класиране за олимпийските игри в Токио през 2020. Европейските шампионки при двойките са готови да жертват най-големия спортен форум, тъй като са разочаровани от отношението на БФБадминтон.

Липсата на състезания ще позволи на Стефани да отдели повече време на своя любим.

Габриела има доста по-продължителна връзка. Блондинката е гадже с хандбалния национал Любослав Димитров. Двамата дори наскоро прекараха няколко дни заедно в Париж и се снимаха край Айфеловата кула./Спортал

Избрано