Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Сериозно движение на коефициентите на последните мачове от Първа лига

Публикувано

на

Сериозно движение на коефициентите на последните мачове от Първа лига, които ще определят шампиона и четвъртия в крайното класиране.

Ставката за победа на Лудогорец срещу Черно море падна на 1.10 при доста букмейкъри. Първоначално победа за „орлите“ се котираше на около 1.

30. Варненци ще излязат без половин отбор важни играчи.

Шансовете ЦСКА да бие Ботев (Пд) също драстично пораснаха. Коефициентът за „червените“ е малко по-висок от този за Лудогорец, но също е под 1.20.

Най-сериозно е заниженнето на знак „1“ на Берое – Левски. „Сините“ ще излязат с доста младоци навръх 105-годишнината си и поради това коеф. за Берое се срина от около 2.30 на 1.50-1.60 в повечето къщи. Ако пък се доверите на „сините“, ще можете да си върнете залога 5-6 пъти.

Интересно е, че и на трите мача опцията „гол/гол“ е с по-високи коеф., следователно с по-малък шанс да излезе от „няма гол“. Особено висок е коеф. за „няма гол“ на ЦСКА – Ботев (Пд), при един от водещите букмейкъри – 4.00, и то при положение, че последният мач на „Армията“ помежду им приключи 3:3. Опцията за „над 2,5 гола“ на Берое – Левски също изглежда апетитна – коеф. около 1.90-2.00.

Избрано