Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Стойчо Стоилов с гневна реакция, след като получи въпрос за 6-имата отстранени от Черно море

Публикувано

на

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов избесна на журналистически въпрос и заряза чакащите го журналисти на стадион „Българска армия“, след победата на ЦСКА над Ботев (Пд) с 1:0. „Червеният“ шеф бе запитан за 6-имата изгонени играчи на Черно море преди решителния мач с Лудогорец. Според последни информации въпросните са показали съмнителни резултати на детектор на лъжата при разпит дали са били пробити от ЦСКА при шампионатната загуба с 1:3. Предните слухове пък твърдяха, че са изгонени, защото били склонили да „легнат“ на Лудогорец.

„Ние сме моралните шампиони. Когато играеш честно футбол, се губят точки. Виждате, че един слаб отбор стана за втора поредна година незаслужено шампион. Миналата година също бяхме по-добри. Не само Ботев (Пловдив) отне титлата на Лудогорец. Виждате, че и Черно море с тези юноши… Поне военните имаха чест, но тази дума в България не съществува”, заяви Стоилов преди да си тръгне.

Избрано