Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Изцепки

Ето причината да тикнат Мартин Камбуров в ареста

Публикувано

на

100 лева глоба по УБДХ отнесе зам.-председателят на Инициативния комитет в защита на парка зад хотел „Санкт Петербург”, Стойчо Андреев ще обжалва и иска вътрешна проверка в МВР Пловдив

Неправилно паркираният автомобил на приятелката на известния футболист Мартин Камбуров доведе до ареста му. Заедно с него в ареста на Трето районно полицейско управление в Пловдив се озова и зам.-председателят на Инициативния комитет в защита на парка зад хотел „Санкт Петербург” Стойчо Андреев.

Според свидетели на случката, разиграла се около 12 часа в деня на изборите на ул. „Сава Муткуров” в Пловдив, спортистът е искал да плати веднага глобата си и е сложил на таблото на репатриращия камион 30 лева. „Махнете скобите, ето аз си плащам”, им казал футболистът, давайки им парите за глобата. Това плащане обаче не било признато от служителите на общинското предприятие. Камбуров се качил в колата си и отпрашил, като от заснет по време на скандала видеоклип се виждало, че по гумите на возилото няма скоби. Впоследствие футболистът бил задържан, като срещу него било образувано досъдебно производство в Районната прокуратура в Пловдив, съобщиха оттам. Камбуров има на улицата жилище и въпреки че играе в „Берое”, пътувал почти ежедневно до Пловдив.

Скандалът със служителите на ОП „Паркиране и репатриране” бил заснет на видео от Стойчо Андреев. Пред Агенция Монитор той бе категоричен, че не е обиждал по никакъв начин младия полицай от Общинска полиция, който е бил с репатриращия камион. Точно обратното – Стойчо е поискал от униформения да му се легитимира, но това не е станало. Вместо да види документ, че мъжът пред него действително е полицай, Андреев е бил заплашен със задържане.

„Няколко пъти му поисках да се легитимира, но той не представи документ същият полицай. Това бе същото, когато изсякоха дърветата в парка. Тогава секачите носеха жилетки на „Паркове и градини”, а впоследствие се оказа, че не са общински служители. Затова му поисках да се легитимира с документ, но той не го направи”, каза Стойчо Андреев. Липсата на легитимация го е притеснила и той е решил да заснеме ситуацията. „Когато полицаите от 3-то районно дойдоха, към мен нямаха абсолютно никакви претенции. Към 14,30 часа, когато вече бяха оформили документите, ме повикаха уж като свидетел в районното. В момента, в който отидох, един господин ми каза: „Ей сега, като се правиш на репортер, ще лежиш”. И ми сложиха белезници, а аз ги попитах по какво обвинение. Каза ми: „Ей сега ще измислим в какво да те обвиним”, разказа какво се е случило Стойчо Андреев. Той действително бил обвинен в дребно хулиганство и още в същия ден съдия от Пловдив го осъдил на 100 лева глоба. По време на процеса имало четирима свидетели, които казали пред съдията, че Стойчо Андреев не е обиждал полицаите и не се е държал хулигански. Въпреки това били кредитирани показанията на свидетелите от отсрещната страна, които по думите на Андреев, били свързани с екипа на репатриращия камион.

„Не само че ще обжалвам тази глоба, защото нищо лошо не съм направил, а и ще искам вътрешна проверка в МВР Пловдив. По този начин всеки един от нас може да бъде арестуван и срещу него да бъде скалъпено всякакво обвинение. Те ме осъдиха, защото ме разпознаха, че съм част от протеста в защита на парка”, смята Стойчо Андреев./Монитор

Водещи новини

Съперникът на Левски в Лига Европа има сериозен проблем

Публикувано

на

Словашкият Ружомберок е закъсал финансово, стана ясно от местния вестник „Час“

Съперникът на Левски в Лига Европа има сериозен проблем. В клубната му каса има дупка от 2,4 милиона евро.

На този етап не е ясно как тя ще бъде запълнена. Клубът бил най-зле от по този показател от всички останали в Словакия.

Данните идват от данъчните декларации, които футболните отбори са оповестили пред хазната. Единствено Жилина е на плюс, като тимът е успял да отчете печалба от 580 000 евро.

Прочети повече

Водещи новини

Вратар излезе напред, но намери невиждан начин да се върне под рамката си (ВИДЕО)

Публикувано

на

Прочети повече

Водещи новини

Пич, та дрънка: 23 жени съдят Иранския Меси! Излъгал ги, че го правят със звездата на Барселона (СНИМКИ)

Публикувано

на

 

23 жени съдят иранеца Реза Парастеш, а скоро се очаква това да сторят и десетки други!

Мъжът прилича визуално на голямата звезда на Барселона Лео Меси и спал с дамите, лъжейки ги, че е футболна звезда. Нещо повече, жертвите на заблудата са вероятно стотици.

 

Реза старателно имитира външния вид на аржентинеца, който понастоящем е на Копа Америка, като събира тълпи от фенове, където и да се появи, а освен това винаги носи актуалните екипи на Барселона или националния отбор на Аржентина.

Интересно е как дамите се хващат на подобна версия, след като около Лео Меси никога не е имало скандали с жени, като футболистът е щастливо женен за Антонейя Рокусо.

Прочети повече

Избрано