Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Колко души дават 1,4 млн. лв. за къщата на Благо Джизъса? Ха, познайте! (СНИМКИ)

Публикувано

на

Благо Георгиев – Джизъса не може да намери купувач на луксозния си дом в софийския кв. “Горна Баня”, оценен на 1,4 млн. лева. Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450 кв.м. за продажба, но и до днес желаещи няма.

Брокери разкриха пред Lupa.bg че никой не е пожелал да отиде и да разгледа палата, камо ли да го купи.?ившият участник от “ВИП Брадър” иска 1.4 млн. лв. за луксозния дом, което прави по 3 хиляди лева на квадрат. Цената не е толкова висока, като се вземе предвид фактът, че къщата е с дизайнерски мебели по последна мода. Екс футболният национал пусна къщата за продажба в началото на октомври, но желаещи да се бръкнат с над милион лева липсват и до днес.

Според специалисти, причините за каръка са няколко. Първо, очаква се срив в цените на имотите, затова хората с мерак да са новодомци стискат кесиите. Втората е, че скъпите имоти по принцип се продават по-трудно.

Георгиев поверил продажбата на опитни брокери, които направили добри снимки и представили палата във възможно най-добрата светлина. Обявата гласи, че имотът се намира в екологично чист район. На двата етажа са разположени дневна, трапезария, кухня, четири спални, три бани с тоалетна, сауна, баня с джакузи, два дрешника и две тераси.

С искания почти милион и половина, който се надява да вземе от жилището, Джизъса се надява да закрепи лошото си финансово състояние и да си купи свой апартамент за по-скромни пари, защото в момента живее под наем в квартал „Бояна“ заедно с годеницата си Златка Райкова./Спортал

Избрано