Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Поредно фиаско за Благо Георгиев (СНИМКИ)

Публикувано

на

Благой Георгиев претърпява пълно фиаско със сделката за милиони, с която искаше да закрепи нестабилното си от доста време финансово положение. Засега с пълен неуспех! Джизъса упорито не може да намери купувач на луксозния си дом в софийския кв. „Горна Баня”, оценен на 1,4 млн. лева.

Преди осем месеца бившият футболист пусна имота с площ 450 кв.

м. за продажба, но и до днес желаещи няма, пише „Хотнюз“. От информацията става ясно, че няма нито един желаещ дори да разгледа палата на екс футболиста, камо ли пък да го купи.

Бившият участник от „ВИП Брадър” иска „скромните“ 1.4 млн. лв. за луксозния дом, което прави по 3 хиляди лева на квадрат. В нея обаче влизат и дизайнерските мебели по последна мода, с които Георигиев е обзавел къщата..

Екс футболният национал пусна къщата за продажба още в началото на октомври миналата година, но желаещи да се бръкнат с над милион лева липсват и до днес.

Според експерти към имота на Джизъса засега няма никакъв интерес не само заради високата му цена, но и заради бурното минало, което със сигурност е имал екс футболистът в спалнята на луксозния палат. Повечето купувачи са семейни мъже, чийто съпруги отказвали категорично да спят в леглото, където Георгиев е палувал всеки ден с различни жени.

Гелосаният ритнитопковец поверил продажбата на опитни брокери, които направили добри снимки и представили палата във възможно най-добрата светлина. Изтъкнали, че домът се намира в екологично чист район, разполага със сауна, джакузи, два дрешника, две тераси и още куп екстри, но дори и тези уловки не съблазняват потенциалните купувачи с излишни 1,4 милиона лева.

Припомняме, че набожният спортист с татуси построи двореца през 2010-а година, където заживя с бившата си вече половинка Христина Витанова. Но след множеството му изневери гимнастичката го изгони от живота си. Благой ѝ остави баровския дом, където красавицата да отгледа двете им деца Йоана и Давид.

След като се разведе и с втората си съпруга – Есмер Омерова, и рускинята му взе всички пари, Благо се принуди да изгони бившата и децата си от дома, за да го обяви за продан.

С този почти милион и половина, който се надява да вземе от жилището, Джизъса се надява да закрепи лошото си финансово състояние и да си купи свой апартамент за по-скромни пари, защото в момента живее под наем в квартал „Бояна“ заедно с годеницата си Златка Райкова.

Избрано