Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (10-16 юни 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате специален ангажимент свързан с роднина или важно събитие в нейния/неговия живот: рожден ден, имен ден, юбилей и други, пише astro.velida.net.
Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.
Седмицата вещае много положителни емоции и преживявания свързани с дете и въобще с млади хора.
Възможни са разходи свързани с бъдещото развитие или образование на дете или ще имате финансови ангажименти заради дете.


През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с хора, които не живеят заедно с вас в един дом, тъй като техните действия спрямо вас ще са непредсказуеми.
Любовният ви живот ще зависи от емоционалната ви стабилност и умението ви да се справяте с неочакваните предизвикателства, които ще възникнат през тези седем дни.
В отношенията си с любимия човек може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти. Всичко ще зависи от стремежа ви да реализирате единствено своите желания и очаквания.
Жените Овен ще се наложи да се вслушат в съветите на жена, независимо че те са противоположни на собствените ви желания.
Мъжете ще преминат през една критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, развитието на бизнес планове или финансови споразумения и др.

Телец Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с необходимостта да оформите, получите или изпратите един финансов документ.
През тези седем дни могат да възникнат неочаквани възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител) особено ако сте в търсене на такива.
Едно конкретно събитие свързано с разход на пари може да изиска от вас важно решение или действие в рамките на тази седмица.
През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място. Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване през това лято, гостуване, работа и др.
Загубите или неприятностите ще бъдат с цел да ви дадат нужни житейски уроци, да ви покажат ваши грешки или да отстранят от живота ви ненужни неща и хора.
През тази седмица ще бъде важно вие самите да откривате замисъла на подобни събития, защото те не са във ваша вреда, а напротив!
Една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика стрес или паника. Това може да има връзка с грешка или злонамерени действия от страна на колеги, клиенти и др.
В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които видимо са много амбициозни и безкрупулни.
Жените ще бъдат озадачени от възникването или развитието на някои събития през седмицата.
Мъжете трудно ще постигнат осезаеми успехи, но по-важното сега ще бъде да се предпазите от загуби.

Близнаци Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица е важно да се защитите от негативното влияние на хора със сприхав или злобен характер.
Така ще можете да си осигурите комфорт за различни приятни преживявания, за срещи с нови хора и за развитието на нови възможности.
През тази седмица може да получите пари или друга добра новина чрез хора от кръга ви роднини или приятели.
Важна роля в живота ви през тази седмица ще има човек, роден извън вашето населено място.
Неприятностите в работата, които ваш роднина ще има ще са причина за моменти на напрежение сред близките ви хора.
Някои от вас ще са в очакване на информация или документ свързан с нов дом или наследство, с разрешаване на жилищен или имотен казус и др.
Жените ще са склонни към повече социални контакти през седмицата, ще са част от събирания или обществени мероприятия по най-различни поводи.
Мъжете ще се сблъскат с неприятни или лицемерни прояви от страна на хора, за които са имали по-добро мнение.

Рак Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще сте ангажирани с пътуване, което в някои случаи може да има връзка с свързано с млад човек (най-вероятно от кръга ви роднини).
През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но само такива, които ще са очаквани и затова едва ли ще преживеете изненада.
Мнозина от вас ще похарчат пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи или техника.
Възможно е през тези седем дни да получите документ или предложение от финансов характер.
През тази седмица някой ще пожелае да разговаря с вас по сериозен въпрос, който може да касае ваши общи планове или бъдещето на конкретната личност.
През седмицата ще ви изненада новина свързана с мъж, който е бил част от вашето минало.
Жените родени под зодиакалния знак Рак, ще проведат интересен разговор с по-възрастен мъж, който със съветите или информацията, която ще сподели може да бъде от голяма полза.
Мъжете ще насочат вниманието си към битови дела свързани с ремонти или подобрения в дома, на личен автомобил или друго транспортно средство и др.

Лъв Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате причина за радост свързана с близък човек. Това може да има връзка с личен празник, с раждане на бебе или друго важно събитие.
През тази седмица ще сте много по-решителни в действията си свързани с приключване на затормозяващ ви ангажимент или трудни отношения. Има вероятност една конкретна ситуация да улесни действията ви. Когато преживеете тази „раздяла“ ще усетите прилив на енергия и желание да продължите напред и да се борите за своите мечти.
Всъщност една трудна (предимно в емоционален план) ситуация може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви.
Любовният ви живот през тази седмица ще е интересен ако сте несемейни и готови да се срещнете и запознаете с нови хора.
Въпреки благоприятната тенденция за романтични преживявания, успехите през тази тази седмица ще бъде свързани предимно с вашата работа и вашият дом.
Жените ще могат да докажат своите знания и умения на работното си място или в бизнеса (ако имат такъв). Вероятни са контакти с представители на държавна институция във връзка с важен за вас документ или друг ангажимент.
Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с работа или бизнес, независимо за какъв период от време ще бъде (за един ден, за една седмица или повече).

Дева Седмичен Хороскоп 3 – 9 юни 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с дете или с роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събитие свързано с брак, годеж или дете.
Това ще бъде благоприятна седмица да направите или получите предложение за брак.
През седмицата една неприятна новина свързана с човек, с когото не живеете заедно ще бъде причина за тъга, разочарование или объркване.
Едно неизпълнено обещание ще бъде причина за невъзможност да реализирате ваш план за тази седмица.
Конфликтите през тази седмица може да са свързани със сериозна причина, но така или иначе са нежелателни.
Тази седмица не вещае непреодолими проблеми в работата или в семейството ви.
През тези седем дни е добре да отделите време за разговори свързани с личния живот н
а дете или друг родственик. Мъжете ще имат повече битови или имуществени задачи и ангажименти за изпълнение. Може да купите нещо ново или да занесете битов уред на ремонт.
Жените ще се чувстват натоварени с повече домакински задължения.
Сега трудно ще разчитате на помощта на някой друг.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Овен 

Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията, пише lamqta.com. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично, пише lamqta.com.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно, да се почувствате наистина свободен човек,

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Денят ще бъде интересен за тези, които се грижат за собственото си бъдеще Днес е много важно да стоите далече от амбициозните планове, даже и да изглеждат на всички (и на Вас –също) достатъчно смели , и дори фантастични. Може да си позволите да пренебрегнете традициите и условностите и да се държите оригинално , и даже екстравагантно, защото всичко това ще способства за успех. В общуването няма да има проблеми, но далеч не всички срещи и контакти ще Ви доставя удоволствие. Не давайте воля на раздразнението си, защото днес то е особено разрушително.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релакс и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон, след като тя поиска да напусне съпругата (СНИМКИ)

Публикувано

на

31-годишният Василий Мангошвили е осъден на девет години затвор заради убийството на своята любовница Татяна Мухоротова, на 24 г., през октомври миналата година. Тогава жененият мъж удушил любовницата си и я постави в бетон, след като тя поискала той да остави жена си заради нея.

Красивата вдовица започнала връзка с мъжа, след като се срещнала с него онлайн в руска социална мрежа, информира „Мирър“. Той я убил, след като я поканил в дома си за секс, когато съпругата му отсъствала.

Вдовицата, която има три малки деца, е заплашила да разкаже на съпругата на мъжа за тяхната афера, когато той отказал да се разведе. Това довело до яростен конфликт, в който тя е била бита и след това удушена.

„Когато жената спряла да се бори, той хвърли тялото й в кладенец, покрил го със скален материал и бетон“, се казва в информацията от съда.


Василий Мангошвили

Убиецът е подпалил трупа, преди да го хвърли в кладенеца в село Алексеевское в южната част на Русия.

Нейната загрижена майка съобщила на полицията за изчезването й, когато тя не се върнала от своята среща с местния мъж.

„Той й позвъни и я помоли да дойде в дома му“ – казва тя. – Там той я е пребил. Имаше фрактури и признаци на асфиксия. След това той е запалил нейното тяло“.


Василий Мангошвили и съпругата му

Скърбящата майка казва, че дъщеря й е нямала коса или вежди, когато тялото й е извадено от кладенеца и бетонът е отстранен.

Жената е убита през октомври миналата година и съдът сега осъди Мангошвили.

Окован в белезници той е показал на полицията мястото на престъплението и признал, че е убил младата майка и е скрил тялото й.

Татяна има 5-годишен син, и две дъщери на възраст три и осем месеца.

Превод и редакция: БЛИЦ

Прочети повече

Избрано