Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (10-16 юни 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате специален ангажимент свързан с роднина или важно събитие в нейния/неговия живот: рожден ден, имен ден, юбилей и други, пише astro.velida.net.
Това ще бъде благоприятна седмица за годеж или за сключване на брак.
Седмицата вещае много положителни емоции и преживявания свързани с дете и въобще с млади хора.
Възможни са разходи свързани с бъдещото развитие или образование на дете или ще имате финансови ангажименти заради дете.


През седмицата избягвайте напрежение в отношенията си с хора, които не живеят заедно с вас в един дом, тъй като техните действия спрямо вас ще са непредсказуеми.
Любовният ви живот ще зависи от емоционалната ви стабилност и умението ви да се справяте с неочакваните предизвикателства, които ще възникнат през тези седем дни.
В отношенията си с любимия човек може да изживеете много силни емоции, но и да преминете през неприятни конфликти. Всичко ще зависи от стремежа ви да реализирате единствено своите желания и очаквания.
Жените Овен ще се наложи да се вслушат в съветите на жена, независимо че те са противоположни на собствените ви желания.
Мъжете ще преминат през една критична ситуация, която може да определи бъдещето на семейни или професионални отношения, развитието на бизнес планове или финансови споразумения и др.

Телец Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще ви изненадат различни новини или събития свързани с пари или с необходимостта да оформите, получите или изпратите един финансов документ.
През тези седем дни могат да възникнат неочаквани възможности за по-добри доходи, по-добри печалби (ако сте търговец или производител) особено ако сте в търсене на такива.
Едно конкретно събитие свързано с разход на пари може да изиска от вас важно решение или действие в рамките на тази седмица.
През тези седем дни ще ви зарадва новина или документ от друго населено място. Това може да има връзка с ваше предстоящо пътуване през това лято, гостуване, работа и др.
Загубите или неприятностите ще бъдат с цел да ви дадат нужни житейски уроци, да ви покажат ваши грешки или да отстранят от живота ви ненужни неща и хора.
През тази седмица ще бъде важно вие самите да откривате замисъла на подобни събития, защото те не са във ваша вреда, а напротив!
Една неочаквана ситуация на работното ви място може да предизвика стрес или паника. Това може да има връзка с грешка или злонамерени действия от страна на колеги, клиенти и др.
В работата си бъдете предпазливи в отношенията си с хора, които видимо са много амбициозни и безкрупулни.
Жените ще бъдат озадачени от възникването или развитието на някои събития през седмицата.
Мъжете трудно ще постигнат осезаеми успехи, но по-важното сега ще бъде да се предпазите от загуби.

Близнаци Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица е важно да се защитите от негативното влияние на хора със сприхав или злобен характер.
Така ще можете да си осигурите комфорт за различни приятни преживявания, за срещи с нови хора и за развитието на нови възможности.
През тази седмица може да получите пари или друга добра новина чрез хора от кръга ви роднини или приятели.
Важна роля в живота ви през тази седмица ще има човек, роден извън вашето населено място.
Неприятностите в работата, които ваш роднина ще има ще са причина за моменти на напрежение сред близките ви хора.
Някои от вас ще са в очакване на информация или документ свързан с нов дом или наследство, с разрешаване на жилищен или имотен казус и др.
Жените ще са склонни към повече социални контакти през седмицата, ще са част от събирания или обществени мероприятия по най-различни поводи.
Мъжете ще се сблъскат с неприятни или лицемерни прояви от страна на хора, за които са имали по-добро мнение.

Рак Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще сте ангажирани с пътуване, което в някои случаи може да има връзка с свързано с млад човек (най-вероятно от кръга ви роднини).
През тази седмица ще имате финансови постъпления в дома си, но само такива, които ще са очаквани и затова едва ли ще преживеете изненада.
Мнозина от вас ще похарчат пари за дома си свързани с покупка на някои необходими вещи или техника.
Възможно е през тези седем дни да получите документ или предложение от финансов характер.
През тази седмица някой ще пожелае да разговаря с вас по сериозен въпрос, който може да касае ваши общи планове или бъдещето на конкретната личност.
През седмицата ще ви изненада новина свързана с мъж, който е бил част от вашето минало.
Жените родени под зодиакалния знак Рак, ще проведат интересен разговор с по-възрастен мъж, който със съветите или информацията, която ще сподели може да бъде от голяма полза.
Мъжете ще насочат вниманието си към битови дела свързани с ремонти или подобрения в дома, на личен автомобил или друго транспортно средство и др.

Лъв Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще имате причина за радост свързана с близък човек. Това може да има връзка с личен празник, с раждане на бебе или друго важно събитие.
През тази седмица ще сте много по-решителни в действията си свързани с приключване на затормозяващ ви ангажимент или трудни отношения. Има вероятност една конкретна ситуация да улесни действията ви. Когато преживеете тази „раздяла“ ще усетите прилив на енергия и желание да продължите напред и да се борите за своите мечти.
Всъщност една трудна (предимно в емоционален план) ситуация може да се окаже началото на нещо ново и хубаво в живота ви.
Любовният ви живот през тази седмица ще е интересен ако сте несемейни и готови да се срещнете и запознаете с нови хора.
Въпреки благоприятната тенденция за романтични преживявания, успехите през тази тази седмица ще бъде свързани предимно с вашата работа и вашият дом.
Жените ще могат да докажат своите знания и умения на работното си място или в бизнеса (ако имат такъв). Вероятни са контакти с представители на държавна институция във връзка с важен за вас документ или друг ангажимент.
Мъжете ще имат благоприятна седмица за пътуване, особено ако то е свързано с работа или бизнес, независимо за какъв период от време ще бъде (за един ден, за една седмица или повече).

Дева Седмичен Хороскоп 3 – 9 юни 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникнат нови ангажименти свързани с дете или с роднини. Седмицата ще бъде благоприятна за организиране или присъствие на събитие свързано с брак, годеж или дете.
Това ще бъде благоприятна седмица да направите или получите предложение за брак.
През седмицата една неприятна новина свързана с човек, с когото не живеете заедно ще бъде причина за тъга, разочарование или объркване.
Едно неизпълнено обещание ще бъде причина за невъзможност да реализирате ваш план за тази седмица.
Конфликтите през тази седмица може да са свързани със сериозна причина, но така или иначе са нежелателни.
Тази седмица не вещае непреодолими проблеми в работата или в семейството ви.
През тези седем дни е добре да отделите време за разговори свързани с личния живот н
а дете или друг родственик. Мъжете ще имат повече битови или имуществени задачи и ангажименти за изпълнение. Може да купите нещо ново или да занесете битов уред на ремонт.
Жените ще се чувстват натоварени с повече домакински задължения.
Сега трудно ще разчитате на помощта на някой друг.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано