Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

Красимир Балъков доволен от видяното в Прага, посочи защо сме загубили от Чехия

Публикувано

на

Селекционерът на България Красимир Балъков остана доволен от видяното след загубата с 1:2 като гост на Чехия в европейска квалификация.
“След доброто начало на срещата ни се искаше, разбира се, да свърши по друг начин, но за жалост, трябва да признаем, че отборът на Чехия бе на много добро ниво. Ние направихме добри неща. Доволен съм.

Нямахме обаче късмет в отделни ситуации. Момчетата дадоха всичко от себе си. Опитахме се да притежаваме топката, да търсим диагоналните пасове и да излизаме от тяхната преса, а не просто да чистим на посоки топката”, коментира Балъков.

“Много неща се получиха добре, но имахме и моменти, в които изпитвахме трудности. Смятам, че всички от настоящите играчи имат място в състава. Видяхте, че Георги Сърмов изигра перфектен мач. Исмаил Иса даде всичко от себе си, вкара и гол. Нормално е, разбира се, да има притеснение сред младите. Нямаме време да бъдем тъжни. Трябва да по най-бързия начин да се възстановим за домакинството на Косово”, каза още селекционерът на България.

ЕВРО 2020

Избрано