Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Вижте всички нови и напускащи в ЦСКА

Публикувано

на

ЦСКА започна подготовка за новия сезон с деветима футболисти, които през миналия шампионат не са били част от първия отбор на “червените”. До момента четирима са новите попълнения, които идват от чужбина – Петър Занев, Диего Фабрини, Денис Давидов и Тони Уот. Пламен Гълъбов се завръща от наем в Етър, а след преотстъпване в Литекс идват отново Петър Петров, Митко Митков и Иван Митрев. Подготовка с първия отбор започва и младият вратар Илия Шаламанов.

По отношение на напускащите е сигурно, че Данте Стипица, Стивън Перейра, Георги Китанов, Никола Колев, Александър Георгиев и Слави Петров няма да са част от „червените“ през новия сезон. Първите двама бяха в ЦСКА през миналия сезон, а останалите бяха преотстъпени и няма да се завърнат на „Българска армия“. Крилото Жоржиньо пък се завръща в Сент Етиен, откъдето бе под наем. Все още няма яснота около бъдещето на защитника Нуно Томаш, който не е решил дали да приеме предложението на ръководството да остане в клуба или да напусне. Ангел Лясков пък ще бъде даден под наем.

Избрано