Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Първите думи на Валери Божинов, след като бе прокуден от Левски

Публикувано

на

Нападателят Валери Божинов няма да играе повече за Левски. На опитния играч му беше съобщено, че не влиза в плановете на Петър Хубчев, но само ден преди старта на лятната подготовка. Футболистът, който пристигна на „Георги Аспарухов“ през зимата има договор за още една година със „сините“. Любовта му към 26-кратните шампиони обаче е прекалено голяма и той няма да създава проблеми на ръководството.

„Тъжно ми е, че напускам Левски. Не ми е приятно, няма какво да крия. Имах голямо желание да помогна на отбора и да се докажа на Петър Хубчев. Чувствах се длъжник на клуба, след като се контузих тази пролет и не взех участия в доста от мачовете. Именно поради това много се зарадвах, че успях да се разпиша срещу Етър и да помогна на тима да се класира в евротурнирите, където му е мястото. Благодаря на Павел Колев, че ме доведе, както и на Хубчев за искреността, че не у влизам в плановете“.

„Нямам против никой, треньорът има своите виждания и планове. Щом не му влизам в плановете няма да бъде пречка на Левски. Искам да благодаря на любовта на феновете, която ми беше демонстрирана тази пролет, а и не само. Извинявам им се, че не им донесохме повече радост. Вярвам и се надявам, че скоро ще дойдат по-добри дни за Левски. Дано скоро тимът стане шампион. Най-вече заради феновете, които са най-добрите в България. Това го разбрах още в първия ми престой, когато станах част от 100-годишнината на клуба. Нощ, която няма да забравя никога. Тогва Левски влезе в сърцето ми. Пожелавам на „сините“ фенове да имат много такива вечери, ще им стискам палци, където и да съм“, сподели тъжният Божинов пред Sportal.bg.

Избрано