Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Коя зодия от какво се страхува?

Публикувано

на

Всеки има своите страхове, които го преследват през целия му живот. На практика излиза, че доста от тях ни де „полагат“ поради принадлежността ни към зодиакалния ни знак…

Овен

Макар че на пръв поглед представителите на този знак не се боят от нищо, но ако се вгледаме по-внимателно, може да стигнем до най-големите им страхове – рутината и застоя. Те не понасят безделието и разнообразието, а това е причината да не се поддават на мързел и безразличие, пише lamqta.com.

Телец

Няма друг, който да цени толкова много стабилността и комфорта и съвсем естествено е, да се страхуват, че може да загубят всичко онова, което имат.

Страхуват се от промените, защото всяка промяна винаги носи неизвестност. Точно това е причината да се стремят да попречат на собственото им спокойствие и стабилност.

Близнаци

За разлика от Телците, Близнаците обичат промените и силно се страхуват от момента, когато животът ще престане да ги радва с многообразие и различни събития. Освен това много от представителите на този знак се боят да поемат дори и малка отговорност.

Рак

Един от най-важните стремежи на родените под този знак на Зодиака е, да открият своята втора половинка и да създадат щастливо семейство. Те се страхуват да не останат сами, ако направят неправилен избор или сгрешат. Много често минали неуспешни отношения раждат нови страхове, които им пречат да създават нови.

Лъв

Вероятността да загубят своя авторитет ги плаши страшно много, защото за тях той е много важен. Има и още нещо, от което много се страхуват – това е да не чуят за себе си етикета „неудачник“. Това ги кара с всички сили да се опитват да си изградят образ на успешен човек, дори и да съзнават, че съвсем не са такива. Точно този образ, който си създават за своя имидж, им помага наистина да станат такива, като каквито се виждат.

Дева

Те ценят порядъка във всичко. През целия си живот търсят идеала и се стремят към съвършенство. Правят всичко точно така, както трябва, и изключително много се боят да не чуят критика по свой адрес.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано