Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Зодията му издава дали е преживял бившата

Публикувано

на

Не само жените страдат по миналите си връзки. Мъжете също преживяват нещата твърде силно, но избягват да го признаят. Държат се на положение и продължават. Вижте как да разберете, че той все още не е преживял бившата си, въпреки че е продължил напред с ВАС, пише iwoman.bg.

 

Везни

Мислите си, че наистина я е преживял? Изведнъж започвате да забелязвате, как името й присъства във всеки един разговор. Всяка история от миналото е свързана с нея. Думите му успяват да издадат раните по сърцето, които все още не са зараснали.

Скорпион

Всичко между вас е наред, но неговото постоянно недоволство по време на излизания, ви изнервя. Ако има проблем с новите завоевания на бившата, определено не я е преживял.

Стрелец

Ако се виждате с мъж, който не може да ви предложи друго, освен секс, определено е замесена бившата. Емоционалното разтройство след връзката им трудно може да бъде излекувано. Или се заемете с това, или просто се откажете от сериозните си намерения.

Козирог

Той не спира да се грижи за нея и да й дава съвети. Винаги откликва на молбата й за помощ и е на разположение за нея. Бъдете убедени, че това не е обикновено приятелство.

Водолей

Можете да разберете чувствата на Водолея с помощта на приятелите му. Ако ви държат на разстояние от разговорите им, много добре осъзнават, че няма да се задържите за дълго. На ясно са с неговите чувства към бившата и очакват да се съберат отново.

Риби

Все още живее в общия им апартамент. Не е разместил нищо, а картините й стоят по стените непокътнати. Не, това определено не е любов към изкуството.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Избрано