Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за ЛЯТО’2019!

Публикувано

на

Овен Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през това лято ще ангажирате вниманието си с важно събитие в живота на роднина или много близък приятел: рожден ден, имен ден, юбилей, пенсиониране и др., пише astro.velida.net.
Мнозина ще присъстват на годеж или сватба свързана с човек от кръга приятели или роднини.
През това лято ще ви зарадват пари, които е трябвало да получите преди време.

Вероятно вече сте преживяли някакви трудности заради тях и сте изгубили надежда, че ще ги получите.
Във финансов план това лято вещае неочаквани моменти на напрежение, вероятно поради по-големи разходи или поради неразумно харчене на пари. Това може да причина за лесно възникващи конфликти, спорове или обвинения.
През това лято ви очакват грижи свързани с дете или млад човек от семейството ви. Причината за това вероятно ще бъде промяна в техния живот, изпит, публична изява или здравословен проблем.
Не бива тези събития да ви плашат или създават нежелана паника, тъй като ще имат благоприятно и успешно развитие.
Това лято мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете в дома на роднини или приятели, което ще бъде дългочакана радост.
Сега почти всички представители на този зодиакален знак ще бъдат лесно обидчиви, свръхчувствителни и докачливи. Ще преживеете разочарование от действията и неизпълнените обещания на човек, на когото сте имали доверие
През тези три месеца ще имате интересни преживявания с ваша приятелска връзка.
Това ще бъде благоприятен период за несемейните представители на Овен да предприемат пътуване с цел романтична среща или да поставят началото на нова любовна връзка.

Телец Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Телец, това лято ще бъдете натоварени с разрешаването на важни и неотложни финансови проблеми и казуси.
Те вероятно ще касаят в голяма степен собственото ви семейство или някой от кръга ви близки родственици.
Избягвайте предварителна паника или страх, защото не ви очакват големи затруднения (особено ако действате прагматично при тяхното разрешаване).
През този сезон ще възникне здравословен проблем с ваш роднина, който ще изиска сериозно лечение до окончателното възстановяване.
През това лято ще преживеете притеснение на работното си място, което ще има връзка с професионалните ви отношения с колега, работодател, клиент или бизнес партньор.
Това ще бъде благоприятно време за успешното развитие на ангажименти свързани с пари, наследство, рента, пенсия и други допълнителни парични или материални ресурси и приходи.
През тези три месеца възникването на една неочаквана ситуация ще ви накара да се откажете от една своя идея, от чиято реализация сте имали очакване за допълнителни пари в семейния ви бюджет.
Това лято мнозина ще преживеят едно интересно пътуване, свързано с много емоции, някои от които може да се окажат причина за промяна в живота ви през следващите няколко месеца.
Това лято бъдете внимателни и се пазете от опити за измама или манипулация от страна на роднина.
През този сезон има вероятност да преживеете неочаквана среща или да получите новина свързана с емоционална връзка от миналото ви. Това обаче едва ли ще предизвика някаква промяна в настоящето ви.

Близнаци Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през това лято ще преживеете радостни моменти, свързани с новина, събитие или гости в дома ви.
Мнозина ще се зарадват на раждането на дете в семейството или в кръга от приятели.
Лятото ще бъде сезон на неочакваните преживявания в любовта. Ако сте необвързани това ще бъде благоприятно време за нови познанства. Не ограничавайте шансовете си следвайки своя собствен идеал за партньор. Оставете Съдбата да си свърши нейната работа…
Съвета, който мога да ви дам е да не се натоварвате с големи очаквания в една такава връзка (като непременно да бъде човек, с когото трябва да сключите брак). Нека началото бъде едно приятелство, а след това всичко да се развие по естествен начин.
Помнете, че през това лято хубавите неща в любовта ще се случат от само себе си.
През тези три месеца ще възникнат битови проблеми в дома ви с вещи, които сте закупили през последните няколко седмици или месеци.
През това лято ви предстоят неочаквани разходи свързани с човек от семейството ви. Вероятно ще възникнат и други непредвидени финансови ангажименти и плащания.
Този сезон ще бъде благоприятен период, в който ще ви зарадва договор или споразумение, което ще ви донесе добри приходи през следващите месеци от годината.
За съжаление ви предстои да преживеете разочарование от лошите, необмислени думи на човек, на когото му липсва добро възпитание и добри маниери.
Мъжете Близнаци ще могат да се зарадват на важна за тях материалнапридобивка. Това лято вещае за вас пътуване свързано с любимата жена или с родственици.
Жените Близнаци ще трябва да се възползват от всеки нов шанс през този сезон. Някои от приятните за вас преживявания ще бъдат свързани с годеж или сватба за роднини или приятели.

Рак Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под на Рак, това лято ще ви изненада с едно специално събитие в живота на роднина или приятел. То може да бъде повод за радост или гордост от постигнати от тях успехи или начало на важна промяна в живота им.
През този сезон ще ви изненада новина свързана с бебе или с дете от кръга ви роднини или приятели.
През това лято мнозина ще планират среща или гостуване на момиче или жена, които живеят в друг град или държава.
Това ще бъде сложен период за развитието на съдебно или юридическо дело. Вероятно ще възникне спор или затруднение около неговото развитие.
През тези три месеца: юни, юли и август ще получите предложение (най-вероятнос вързана с кариерата или бизнеса ви), което ще ви заинтересува. Въпреки неговата примамливост, избягвайте да вземете прибързано решение.
През този сезон ще получите покана свързана от приятел, свързана с негов рожден ден, годеж, юбилей, сватба или друго важно събитие, което ще изиска да се подготвите със специален подарък.
Мнозина ще преживеят тревога свързана със здравето или инцидент в живота на мъж (вероятно роднина или приятел).
Това лято очаквайте да получите важна подкрепа, съвет или друг вид помощ от човек с важна позиция в бизнеса или държавна институция.
Важен професионален успех ще могат да постигнат жените Рак. Ще ви зарадват неочаквани пари!
Мъжете ще имат благоприятно време за пътуване, свързано с покана или новина от далеч.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Овен 

Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията, пише lamqta.com. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично, пише lamqta.com.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно, да се почувствате наистина свободен човек,

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Денят ще бъде интересен за тези, които се грижат за собственото си бъдеще Днес е много важно да стоите далече от амбициозните планове, даже и да изглеждат на всички (и на Вас –също) достатъчно смели , и дори фантастични. Може да си позволите да пренебрегнете традициите и условностите и да се държите оригинално , и даже екстравагантно, защото всичко това ще способства за успех. В общуването няма да има проблеми, но далеч не всички срещи и контакти ще Ви доставя удоволствие. Не давайте воля на раздразнението си, защото днес то е особено разрушително.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релакс и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон, след като тя поиска да напусне съпругата (СНИМКИ)

Публикувано

на

31-годишният Василий Мангошвили е осъден на девет години затвор заради убийството на своята любовница Татяна Мухоротова, на 24 г., през октомври миналата година. Тогава жененият мъж удушил любовницата си и я постави в бетон, след като тя поискала той да остави жена си заради нея.

Красивата вдовица започнала връзка с мъжа, след като се срещнала с него онлайн в руска социална мрежа, информира „Мирър“. Той я убил, след като я поканил в дома си за секс, когато съпругата му отсъствала.

Вдовицата, която има три малки деца, е заплашила да разкаже на съпругата на мъжа за тяхната афера, когато той отказал да се разведе. Това довело до яростен конфликт, в който тя е била бита и след това удушена.

„Когато жената спряла да се бори, той хвърли тялото й в кладенец, покрил го със скален материал и бетон“, се казва в информацията от съда.


Василий Мангошвили

Убиецът е подпалил трупа, преди да го хвърли в кладенеца в село Алексеевское в южната част на Русия.

Нейната загрижена майка съобщила на полицията за изчезването й, когато тя не се върнала от своята среща с местния мъж.

„Той й позвъни и я помоли да дойде в дома му“ – казва тя. – Там той я е пребил. Имаше фрактури и признаци на асфиксия. След това той е запалил нейното тяло“.


Василий Мангошвили и съпругата му

Скърбящата майка казва, че дъщеря й е нямала коса или вежди, когато тялото й е извадено от кладенеца и бетонът е отстранен.

Жената е убита през октомври миналата година и съдът сега осъди Мангошвили.

Окован в белезници той е показал на полицията мястото на престъплението и признал, че е убил младата майка и е скрил тялото й.

Татяна има 5-годишен син, и две дъщери на възраст три и осем месеца.

Превод и редакция: БЛИЦ

Прочети повече

Избрано