Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за ЛЯТО’2019!

Публикувано

на

Лъв Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Лъв през това лято ще бъдете вдъхновени с нови надежди или идеи, които ще възникнат чрез новите ви познанства или стари приятелства, пише astro.velida.net.
През тези три месеца мнозина ще преживеят специални емоции свързани с едно ново романтично или бизнес познанство.
През този сезон Съдбата ще ви предостви възможност да срещнете и опознаете хора от различни националности, които живеят в чужбина или във вашата държава.
Благоприятно развитие през юни, юли и август ще имат ваши юридически или съдебни дела и ангажименти.


Ако сте в процес на промяна в личния си живот, събитията ще се развиват бавно, а понякога и много емоционално. Само по този начин обаче ще се научите на търпение и приемане предопределеността на определени събития да се случат в живота ви.
През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с битови или имуществени проблеми. Възможно е да сте дали имот или вещи под наем или за ползване от друг човек, който ще ви създаде някакви неудобства.
През лятото бъдете предпазличи с покупки на скъпо струващи вещи, освен ако не сте принудени да го направите поради необходимост.
През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с оформянето на важни документи или договор.
Опитайте се да запомните или си записвайте странните и необясними съновидения, които ще имате през този период.
Семейните ви отношения ще зависят на моменти от въздействието на външни фактори, като роднини или добронамерени съседи и приятели.
Лятото ще бъде силен период за бизнес и професионална реализация. Това вероятно ще се дължи на някои нововъведения във вашата дейност или бизнес.

Дева Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Дева, това лято ще се трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в семейството си. Приключете тези неща преди есента, когато нови събития ще ангажират вниманието ви.
През този сезон мнозина ще преживеят напрежение или стрес свързан със събитие в живота на роднина или близък приятел. Хубавото е, че тази ситуация ще се развие благоприятно и от вас ще се изиска само търпение.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате няколко срещи и разговори по важни за вас парични дела или относно различни плащания, покупки, продажби и др.
Като цяло това лято ще бъде благоприятно време за финансовите ви дела и планове.
Изненадите през този период ще са свързани свързани с дете или млад човек, които ще получат неочакван шанс за изява, за благоприятна промяна свързана с някаква форма на образование, обучение или кариера.
Лятото ще ви изненада с новина за бременност или с раждането на дете.
Орез този сезон ще получите новина или телефонно обаждане от човек, за когото сте изгубили надежда, че ще ви потърси отново.
През тези три месеца ви предстои събиране свързано със специално събитие или успех на жена.
Жените ще се зарадват това лято на една важна покупка или придобивка.
Неочакван шанс или късмет ще получат мъжете от този зодиакален знак.

Везни Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Везни, това лято за вас ще бъде важно да постигнете един растеж като личност, с ясно изразени цели и планове за бъдещето си. Това може да се случи и благодарение на повечето срещи или нови познанства, които ви предстоят това лято или чрез усвояване на нови знания и умения. В началото на есента вие ще знаете и ще бъдете уверенни, че сте по-различни отпреди, че сте преживяли една важна промяна.
Ако сте несемейни, лятото вещае нова любов, чието развитие обаче ще зависи и от индивидуалния ви хороскоп за тази година.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще преживеете неприятен конфликт с роднина, приятел или познат, най-вероятно заради пари или сблъсък на интереси.
Това ще се окаже едно от най-големите предизвикателства през този месец; въвличането ви в конфликт, чието развитие ще бъде трудно за прогнозиране. Ако един конфликт има за цел разрешаването на проблем, то най-вероятно ще създаде нов такъв.
През това лято ще имате възможност да покажете свои умения и знания в развитието на един личен професионален или бизнес проект, интелектуална творба и др. Това ще бъде благоприятно време да покажете това, което притежавате като способности, но не в материален план.
През това лято ви предстои да преживеете труден момент в дома или в семейството си свързан с даден вид раздяла, необходимост да се вземе трудно решение или да се реализира промяна, за която не се чувствате готови.
През този сезон има вероятност от възникване на проблем с жилището, където живеете.
Решенията или действията на човек от семейството ви или близкия ви кръг роднини, ще са изненада за всички вас.

Скорпион Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през това лято ще имате финансови отношения и ангажименти с роднини или бизнес партньор, които ще изискат от вас по-голямо внимание и вникване в детайлите (ако тези неща имат връзка с документ или договор).
Сега ще възникне една благоприятна за вас ситуация свързана с пари, която ще ви донесе някаква облага или предимство във важно за вас начинание.
През това лято ще преживеете различни събития свързани с жени, които ще се намесят в живота ви по различен начин или ще въздействат на вашите решения или кариера.
Мнозина от представителите на зодиакалния знак Скорпион ще се зарадват на новина свързана с раждане на бебе или ще присъстват на събиране свързано с жена.
Такива събития ще направят много по-силни и сплотени отношенията между различните поколения в семейството ви.
През този сезон един внезапно възникнал конфликт на работното ви място може да прерасне в размяна на обиди и обвинения и дори да ви злепоставят пред ваши ръководители или клиенти.
Моят съвет е най-добре да не допускате подобни конфликти и най-вече загуба на контрол върху емоциите си при една такава ситуация.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва покана от страна на приятели или нови познати.
През това лято ще създадете интересни нови познанства или ще преживеете романтични приключения с настоящия си партньор.
През този сезон ще ви зарадва новина или предложение, но ще бъде разумно да проверите информацията старателно преди да вземете решение или да я споделите с някой друг.
Това лято вещае срещи със стари приятели, колеги или далечни роднини.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано