Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за ЛЯТО’2019!

Публикувано

на

Лъв Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Лъв през това лято ще бъдете вдъхновени с нови надежди или идеи, които ще възникнат чрез новите ви познанства или стари приятелства, пише astro.velida.net.
През тези три месеца мнозина ще преживеят специални емоции свързани с едно ново романтично или бизнес познанство.
През този сезон Съдбата ще ви предостви възможност да срещнете и опознаете хора от различни националности, които живеят в чужбина или във вашата държава.
Благоприятно развитие през юни, юли и август ще имат ваши юридически или съдебни дела и ангажименти.


Ако сте в процес на промяна в личния си живот, събитията ще се развиват бавно, а понякога и много емоционално. Само по този начин обаче ще се научите на търпение и приемане предопределеността на определени събития да се случат в живота ви.
През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с битови или имуществени проблеми. Възможно е да сте дали имот или вещи под наем или за ползване от друг човек, който ще ви създаде някакви неудобства.
През лятото бъдете предпазличи с покупки на скъпо струващи вещи, освен ако не сте принудени да го направите поради необходимост.
През този сезон ще ви се наложи да се ангажирате с оформянето на важни документи или договор.
Опитайте се да запомните или си записвайте странните и необясними съновидения, които ще имате през този период.
Семейните ви отношения ще зависят на моменти от въздействието на външни фактори, като роднини или добронамерени съседи и приятели.
Лятото ще бъде силен период за бизнес и професионална реализация. Това вероятно ще се дължи на някои нововъведения във вашата дейност или бизнес.

Дева Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Дева, това лято ще се трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в семейството си. Приключете тези неща преди есента, когато нови събития ще ангажират вниманието ви.
През този сезон мнозина ще преживеят напрежение или стрес свързан със събитие в живота на роднина или близък приятел. Хубавото е, че тази ситуация ще се развие благоприятно и от вас ще се изиска само търпение.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате няколко срещи и разговори по важни за вас парични дела или относно различни плащания, покупки, продажби и др.
Като цяло това лято ще бъде благоприятно време за финансовите ви дела и планове.
Изненадите през този период ще са свързани свързани с дете или млад човек, които ще получат неочакван шанс за изява, за благоприятна промяна свързана с някаква форма на образование, обучение или кариера.
Лятото ще ви изненада с новина за бременност или с раждането на дете.
Орез този сезон ще получите новина или телефонно обаждане от човек, за когото сте изгубили надежда, че ще ви потърси отново.
През тези три месеца ви предстои събиране свързано със специално събитие или успех на жена.
Жените ще се зарадват това лято на една важна покупка или придобивка.
Неочакван шанс или късмет ще получат мъжете от този зодиакален знак.

Везни Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Везни, това лято за вас ще бъде важно да постигнете един растеж като личност, с ясно изразени цели и планове за бъдещето си. Това може да се случи и благодарение на повечето срещи или нови познанства, които ви предстоят това лято или чрез усвояване на нови знания и умения. В началото на есента вие ще знаете и ще бъдете уверенни, че сте по-различни отпреди, че сте преживяли една важна промяна.
Ако сте несемейни, лятото вещае нова любов, чието развитие обаче ще зависи и от индивидуалния ви хороскоп за тази година.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще преживеете неприятен конфликт с роднина, приятел или познат, най-вероятно заради пари или сблъсък на интереси.
Това ще се окаже едно от най-големите предизвикателства през този месец; въвличането ви в конфликт, чието развитие ще бъде трудно за прогнозиране. Ако един конфликт има за цел разрешаването на проблем, то най-вероятно ще създаде нов такъв.
През това лято ще имате възможност да покажете свои умения и знания в развитието на един личен професионален или бизнес проект, интелектуална творба и др. Това ще бъде благоприятно време да покажете това, което притежавате като способности, но не в материален план.
През това лято ви предстои да преживеете труден момент в дома или в семейството си свързан с даден вид раздяла, необходимост да се вземе трудно решение или да се реализира промяна, за която не се чувствате готови.
През този сезон има вероятност от възникване на проблем с жилището, където живеете.
Решенията или действията на човек от семейството ви или близкия ви кръг роднини, ще са изненада за всички вас.

Скорпион Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през това лято ще имате финансови отношения и ангажименти с роднини или бизнес партньор, които ще изискат от вас по-голямо внимание и вникване в детайлите (ако тези неща имат връзка с документ или договор).
Сега ще възникне една благоприятна за вас ситуация свързана с пари, която ще ви донесе някаква облага или предимство във важно за вас начинание.
През това лято ще преживеете различни събития свързани с жени, които ще се намесят в живота ви по различен начин или ще въздействат на вашите решения или кариера.
Мнозина от представителите на зодиакалния знак Скорпион ще се зарадват на новина свързана с раждане на бебе или ще присъстват на събиране свързано с жена.
Такива събития ще направят много по-силни и сплотени отношенията между различните поколения в семейството ви.
През този сезон един внезапно възникнал конфликт на работното ви място може да прерасне в размяна на обиди и обвинения и дори да ви злепоставят пред ваши ръководители или клиенти.
Моят съвет е най-добре да не допускате подобни конфликти и най-вече загуба на контрол върху емоциите си при една такава ситуация.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва покана от страна на приятели или нови познати.
През това лято ще създадете интересни нови познанства или ще преживеете романтични приключения с настоящия си партньор.
През този сезон ще ви зарадва новина или предложение, но ще бъде разумно да проверите информацията старателно преди да вземете решение или да я споделите с някой друг.
Това лято вещае срещи със стари приятели, колеги или далечни роднини.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Овен 

Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията, пише lamqta.com. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично, пише lamqta.com.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно, да се почувствате наистина свободен човек,

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Денят ще бъде интересен за тези, които се грижат за собственото си бъдеще Днес е много важно да стоите далече от амбициозните планове, даже и да изглеждат на всички (и на Вас –също) достатъчно смели , и дори фантастични. Може да си позволите да пренебрегнете традициите и условностите и да се държите оригинално , и даже екстравагантно, защото всичко това ще способства за успех. В общуването няма да има проблеми, но далеч не всички срещи и контакти ще Ви доставя удоволствие. Не давайте воля на раздразнението си, защото днес то е особено разрушително.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релакс и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон, след като тя поиска да напусне съпругата (СНИМКИ)

Публикувано

на

31-годишният Василий Мангошвили е осъден на девет години затвор заради убийството на своята любовница Татяна Мухоротова, на 24 г., през октомври миналата година. Тогава жененият мъж удушил любовницата си и я постави в бетон, след като тя поискала той да остави жена си заради нея.

Красивата вдовица започнала връзка с мъжа, след като се срещнала с него онлайн в руска социална мрежа, информира „Мирър“. Той я убил, след като я поканил в дома си за секс, когато съпругата му отсъствала.

Вдовицата, която има три малки деца, е заплашила да разкаже на съпругата на мъжа за тяхната афера, когато той отказал да се разведе. Това довело до яростен конфликт, в който тя е била бита и след това удушена.

„Когато жената спряла да се бори, той хвърли тялото й в кладенец, покрил го със скален материал и бетон“, се казва в информацията от съда.


Василий Мангошвили

Убиецът е подпалил трупа, преди да го хвърли в кладенеца в село Алексеевское в южната част на Русия.

Нейната загрижена майка съобщила на полицията за изчезването й, когато тя не се върнала от своята среща с местния мъж.

„Той й позвъни и я помоли да дойде в дома му“ – казва тя. – Там той я е пребил. Имаше фрактури и признаци на асфиксия. След това той е запалил нейното тяло“.


Василий Мангошвили и съпругата му

Скърбящата майка казва, че дъщеря й е нямала коса или вежди, когато тялото й е извадено от кладенеца и бетонът е отстранен.

Жената е убита през октомври миналата година и съдът сега осъди Мангошвили.

Окован в белезници той е показал на полицията мястото на престъплението и признал, че е убил младата майка и е скрил тялото й.

Татяна има 5-годишен син, и две дъщери на възраст три и осем месеца.

Превод и редакция: БЛИЦ

Прочети повече

Избрано