Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за ЛЯТО’2019!

Публикувано

на

Стрелец Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през това лято вероятно ще преживеете раздяла с роднина или приятели, поради начало на самостоятелен живот в друг дом, град или държава, пише astro.velida.net.
През тези три месеца (юни, юли и август) бъдете внимателни със собствените си деца, отделете им повече време за разговори или занимания заедно, защото сега те ще имат по-голяма нужда от вас.
През това лято ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена.
Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на съдебен или юридически казус, уреждане на важни за семеството ви документи и др.


През тези три месеца ще преживеете различни промени в личните си отношения. Желанието ви за промяна ще бъде насочено към тези, които ви създават напрежение или са причина за чести конфликти.
Ще отхвърляте категорично всякакви опити на хора, да се възползват от вас и от вашата добрина.
Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на паричен проблем свързан с плащане или финансов документ/договор.
През лятото ви предстои по-сериозен разход свързан с ремонт, с наложителна покупка на вещи за дома или техника.
През този сезон ще ви натъжи новина свързана със загуба на пари или провал на човек, когото познавате.
Младите представители на този зодиакален знак ще имат силно желание през това лято да следват своите собствени амбиции, да защитават своите цели и идеали.
Определено ще ви бъде даден шанс да реализирате важен за вас проект или идея. Разбира се, не очаквайте всички хора около вас да бъдат във възторг, както и вие няма да сте готови да приемете критика или съвет.

Козирог Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, това лято ви предстои да преживеете различни емоции свързани с едно пътуване. То може да бъде за удоволствие, с цел туризъм или да има връзка с работа или бизнес.
През това лято ви предстоят приятни и интересни срещи с хора от семейството или с приятели. Дайте си шанс да се срещнете и запознаете с повече хора, които ще оставят трайна следа след себе си, като нови познания, нови умения и др.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва новина свързана с човек, който живее в друго населено място.
Това лято ще преживеете важни събития в кариерата си, а някои от вас ще поставят начало на нова професионална или обществена дейност.
Ще имате срещи с нови хора, ще се появят на работното ви място като колеги или клиенти.
Това ще бъде благоприятно време да кандидатствате за нова позиция или нова работа в друга компания. Подобни промени обаче ще ви донесат успех по-нататък в бъдещето ви, така че бъдете търпеливи.
През това лято ще сте склонни лесно да влизате в конфликти, без да осъзнавате факта, че срещу себе си имате хора, които са злобни и отмъстителни.
Сега ще имате възможност да се освободите от ненужни вещи или имот, като ги продадете или дадете на някой друг да ги използва.
Това ще бъде благоприятно време за организиране на събиране в дома ви, независимо дали ще имате повод за това или не.
През тези три месеца ще имате среща или разговор с жена, с която ще обсъдите важни финансови или имуществени дела.
През това лято очаквайте новина или ще присъствате на събитие свързано с годеж или сватба.
Предстои ви да бъдете свидетели на важни събития в живота на приятел или съсед.

Водолей Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, това лято ще бъде време на динамични събития, когато понякога ще ви бъде трудно да се ориентирате какво всъщност се случва с вас или около вас.
Мнозина от вас ще имат възможност да придобият нова собственост или ще започнат да управляват нещо, което ще изиска по-голяма отговорност и грижи.
Някои неочаквани събития през това лято ще ви покажат, че не сте били достатъчно практични при търсенето на правилно решение на някои свои проблеми от началото на годината досега. Сега тяхното разрешаване ще е по-трудно, или с цената на нежелан разход на пари.
През това лято ще имате възможност да създадете нови познанства с различни хора на база общи интереси, цели или занимания. Тези нови хора в живота ви ще ви заредят с много позитивна енергия и надежди.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате възможност да възобновите отношенията си със стара любов или бивш брачен партньор, но като приятелство.
През това лято внимавайте с разходите си за деца. Може да похарчите повече отколкото бюджета ви позволява и да допуснете нежелано затруднение.
Тъжните моменти през този сезон ще бъдат свързани с хора, които познавате и които ще преживеят лична драма от здравословен или семеен характер.
Жените Водолей да се пазят от загуба или кражба на лични вещи или важна информация.
Мъжете да не занемаряват своите домашни ангажименти или ремонти, които не търпят отлагане.

Риби Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през това лято ще преживеете интересни събития свързани с дете или млади хора, като: срещи, разговори или общи ангажименти.
Това лято ви предстои сериозен разход свързан с пътуване през един от трите летни месеца – юни, юли и август, който ще бъде добре да бъде предварително планиран.
Бъдете внимателни с пари или финансови документи, които очаквате през този сезон. Това особено важи за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с финансови документи.
Това лято вещае неочакван късмет или шанс за родените под знака на Риби. В повечето случаи това ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят извън вашето населено място.
През това лято ще следите с интерес събитията в живота на жена, която е ваша приятелка или роднина. Те ще са свързани с важни моменти в нейния личен живот или здраве.
Контактите ви с нови хора ще ви срещнат с интересни личности, които ще обогатят вашите познания за живота или за определена научна област.
През това лято добре ще се развият ваши планове и ангажименти свързани с дома ви или с друг имот, който е притежание на семейството ви.
При мъжете ще има бавно движение в развитието на планове или изпълнението на обещания. В голяма степен през този сезон ще зависите от действията или подкрепата на друг мъж.
Жените ще разрешават проблеми със семейна собственост или с наследство. Пазете от чуждо любопитство събитията, които се случват в семейството ви или във вашата интимна връзка.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ II – ТУК

Избрано