Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за ЛЯТО’2019!

Публикувано

на

Стрелец Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през това лято вероятно ще преживеете раздяла с роднина или приятели, поради начало на самостоятелен живот в друг дом, град или държава, пише astro.velida.net.
През тези три месеца (юни, юли и август) бъдете внимателни със собствените си деца, отделете им повече време за разговори или занимания заедно, защото сега те ще имат по-голяма нужда от вас.
През това лято ще преживеете важно събитие свързано с личния живот на момиче или млада жена.
Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на съдебен или юридически казус, уреждане на важни за семеството ви документи и др.


През тези три месеца ще преживеете различни промени в личните си отношения. Желанието ви за промяна ще бъде насочено към тези, които ви създават напрежение или са причина за чести конфликти.
Ще отхвърляте категорично всякакви опити на хора, да се възползват от вас и от вашата добрина.
Това ще бъде благоприятно време за разрешаване на паричен проблем свързан с плащане или финансов документ/договор.
През лятото ви предстои по-сериозен разход свързан с ремонт, с наложителна покупка на вещи за дома или техника.
През този сезон ще ви натъжи новина свързана със загуба на пари или провал на човек, когото познавате.
Младите представители на този зодиакален знак ще имат силно желание през това лято да следват своите собствени амбиции, да защитават своите цели и идеали.
Определено ще ви бъде даден шанс да реализирате важен за вас проект или идея. Разбира се, не очаквайте всички хора около вас да бъдат във възторг, както и вие няма да сте готови да приемете критика или съвет.

Козирог Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, това лято ви предстои да преживеете различни емоции свързани с едно пътуване. То може да бъде за удоволствие, с цел туризъм или да има връзка с работа или бизнес.
През това лято ви предстоят приятни и интересни срещи с хора от семейството или с приятели. Дайте си шанс да се срещнете и запознаете с повече хора, които ще оставят трайна следа след себе си, като нови познания, нови умения и др.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще ви зарадва новина свързана с човек, който живее в друго населено място.
Това лято ще преживеете важни събития в кариерата си, а някои от вас ще поставят начало на нова професионална или обществена дейност.
Ще имате срещи с нови хора, ще се появят на работното ви място като колеги или клиенти.
Това ще бъде благоприятно време да кандидатствате за нова позиция или нова работа в друга компания. Подобни промени обаче ще ви донесат успех по-нататък в бъдещето ви, така че бъдете търпеливи.
През това лято ще сте склонни лесно да влизате в конфликти, без да осъзнавате факта, че срещу себе си имате хора, които са злобни и отмъстителни.
Сега ще имате възможност да се освободите от ненужни вещи или имот, като ги продадете или дадете на някой друг да ги използва.
Това ще бъде благоприятно време за организиране на събиране в дома ви, независимо дали ще имате повод за това или не.
През тези три месеца ще имате среща или разговор с жена, с която ще обсъдите важни финансови или имуществени дела.
През това лято очаквайте новина или ще присъствате на събитие свързано с годеж или сватба.
Предстои ви да бъдете свидетели на важни събития в живота на приятел или съсед.

Водолей Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, това лято ще бъде време на динамични събития, когато понякога ще ви бъде трудно да се ориентирате какво всъщност се случва с вас или около вас.
Мнозина от вас ще имат възможност да придобият нова собственост или ще започнат да управляват нещо, което ще изиска по-голяма отговорност и грижи.
Някои неочаквани събития през това лято ще ви покажат, че не сте били достатъчно практични при търсенето на правилно решение на някои свои проблеми от началото на годината досега. Сега тяхното разрешаване ще е по-трудно, или с цената на нежелан разход на пари.
През това лято ще имате възможност да създадете нови познанства с различни хора на база общи интереси, цели или занимания. Тези нови хора в живота ви ще ви заредят с много позитивна енергия и надежди.
През тези три месеца: юни, юли и август, ще имате възможност да възобновите отношенията си със стара любов или бивш брачен партньор, но като приятелство.
През това лято внимавайте с разходите си за деца. Може да похарчите повече отколкото бюджета ви позволява и да допуснете нежелано затруднение.
Тъжните моменти през този сезон ще бъдат свързани с хора, които познавате и които ще преживеят лична драма от здравословен или семеен характер.
Жените Водолей да се пазят от загуба или кражба на лични вещи или важна информация.
Мъжете да не занемаряват своите домашни ангажименти или ремонти, които не търпят отлагане.

Риби Хороскоп Лято 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през това лято ще преживеете интересни събития свързани с дете или млади хора, като: срещи, разговори или общи ангажименти.
Това лято ви предстои сериозен разход свързан с пътуване през един от трите летни месеца – юни, юли и август, който ще бъде добре да бъде предварително планиран.
Бъдете внимателни с пари или финансови документи, които очаквате през този сезон. Това особено важи за тези от вас, чиято работа е свързана с пари или с финансови документи.
Това лято вещае неочакван късмет или шанс за родените под знака на Риби. В повечето случаи това ще има връзка с пътуване или с хора, които живеят извън вашето населено място.
През това лято ще следите с интерес събитията в живота на жена, която е ваша приятелка или роднина. Те ще са свързани с важни моменти в нейния личен живот или здраве.
Контактите ви с нови хора ще ви срещнат с интересни личности, които ще обогатят вашите познания за живота или за определена научна област.
През това лято добре ще се развият ваши планове и ангажименти свързани с дома ви или с друг имот, който е притежание на семейството ви.
При мъжете ще има бавно движение в развитието на планове или изпълнението на обещания. В голяма степен през този сезон ще зависите от действията или подкрепата на друг мъж.
Жените ще разрешават проблеми със семейна собственост или с наследство. Пазете от чуждо любопитство събитията, които се случват в семейството ви или във вашата интимна връзка.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ II – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Овен 

Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията, пише lamqta.com. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично, пише lamqta.com.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно, да се почувствате наистина свободен човек,

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Денят ще бъде интересен за тези, които се грижат за собственото си бъдеще Днес е много важно да стоите далече от амбициозните планове, даже и да изглеждат на всички (и на Вас –също) достатъчно смели , и дори фантастични. Може да си позволите да пренебрегнете традициите и условностите и да се държите оригинално , и даже екстравагантно, защото всичко това ще способства за успех. В общуването няма да има проблеми, но далеч не всички срещи и контакти ще Ви доставя удоволствие. Не давайте воля на раздразнението си, защото днес то е особено разрушително.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релакс и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон, след като тя поиска да напусне съпругата (СНИМКИ)

Публикувано

на

31-годишният Василий Мангошвили е осъден на девет години затвор заради убийството на своята любовница Татяна Мухоротова, на 24 г., през октомври миналата година. Тогава жененият мъж удушил любовницата си и я постави в бетон, след като тя поискала той да остави жена си заради нея.

Красивата вдовица започнала връзка с мъжа, след като се срещнала с него онлайн в руска социална мрежа, информира „Мирър“. Той я убил, след като я поканил в дома си за секс, когато съпругата му отсъствала.

Вдовицата, която има три малки деца, е заплашила да разкаже на съпругата на мъжа за тяхната афера, когато той отказал да се разведе. Това довело до яростен конфликт, в който тя е била бита и след това удушена.

„Когато жената спряла да се бори, той хвърли тялото й в кладенец, покрил го със скален материал и бетон“, се казва в информацията от съда.


Василий Мангошвили

Убиецът е подпалил трупа, преди да го хвърли в кладенеца в село Алексеевское в южната част на Русия.

Нейната загрижена майка съобщила на полицията за изчезването й, когато тя не се върнала от своята среща с местния мъж.

„Той й позвъни и я помоли да дойде в дома му“ – казва тя. – Там той я е пребил. Имаше фрактури и признаци на асфиксия. След това той е запалил нейното тяло“.


Василий Мангошвили и съпругата му

Скърбящата майка казва, че дъщеря й е нямала коса или вежди, когато тялото й е извадено от кладенеца и бетонът е отстранен.

Жената е убита през октомври миналата година и съдът сега осъди Мангошвили.

Окован в белезници той е показал на полицията мястото на престъплението и признал, че е убил младата майка и е скрил тялото й.

Татяна има 5-годишен син, и две дъщери на възраст три и осем месеца.

Превод и редакция: БЛИЦ

Прочети повече

Избрано