Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Ето как Боби Михайлов напусна националния стадион след евроквалификацията с Косово? (ВИДЕО)

Публикувано

на

След срамната загуба от Косово с 2:3 феновете така и не успяха да чуят някакво, макар и неясно, обяснение от шефа на БФС. Причината за това е, че Борислав Михайлов тайно се е изнизал от националния стадион „Васил Левски“, ловко избягвайки чакащите го камери и микрофони, предаде Dir.bg.

За негов лош късмет обаче, докато е предприемал хитрата маневра, камерите на bTV все още са били включени и бягството му от стадиона е записано прилежно.

Така всички можем да се насладим на гледката как вместо да застане пред репортерите в ролята си на шеф на родния футбол, Боби Михайлов позорно си тръгва през пистата на стадиона.

Оттам го взима черен джип, който извежда президента на БФС от  автомобилния изход на стадион „Васил Левски“.

Красимир Балъков и футболистите също не бяха особено щастливи след мача, но поне си направиха труда да кажат по нещо, въпреки ужасното настроение заради загубата.

Президентът обаче явно е над тези неща и когато националният тим записва един от най-срамните си резултати, той избира по-лесният вариант – да се скрие.

видео: БТВ

Избрано