Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Димитър Бербатов коментира поражението ни от Косово

Публикувано

на

Голмайстор номер 1 в историята на националния отбор Димитър Бербатов коментира загубата на България с 2:3 от Косово в третата ни евроквалификация.

“Загубихме, защото Косово не ни позволи да победим. Те имаха повече положения и повече се бореха за победата. Това са неща, които и треньорите са видели.

И аз го забелязах и не е никак приятно. Съперникът имаше надмощие, което е най-притеснителното. Два от головете им бяха чисто футболни, а третият дойде след наша грешка. Създадоха доста положения с интелект, което показва, че играят интелигентен футбол. Нашите играчи сами осъзнават, че не се представиха добре. Но не можем да се примиряваме, че това са ни възможностите. Паднахме – сега трябва да станем и да поправим грешките от днес, колкото и клиширано да звучи”, смята Бербатов.

“Сега не е приятно, тъй като и треньорът ще срещне много неудобни въпроси от вас журналистите. Надявам се скоро да видим по-добър футбол от България. Истина е, че имаме само две точки от четири мача. Но и Турция победи Франция, така че всичко е възможно. Колкото и нереално да звучи, срещу Англия нищо не се знае. На фона на показаното днес, трябва да подобрим много неща. На моменти играта не се получаваше, но защо, трябва да отговорят треньорите”, допълни Митко.

Избрано