Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (17 – 23 юни 2019)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 17 – 23 юни 2019

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще преживеете събитие свързано с ваш роднина и неуспех или загуба в неговия/нейния живот.
През седмицата ще преживеете различни изненади свързани с неочаквани срещи, телефонни разговори или съобщения. Всяка от тях ще е като нишка към нещо ново, което се задава в живота ви през следващите месеци до края на годината, пише astro.velida.net.
Възможно е събитията през тези седем дни да ви предизвикат да вземете важно решение.

Така ще ви се наложи да насочите енергията и вниманието си към неговото изпълнение в кратък срок от време, независимо дали е лесно или не.
Изненадите през тази седмица ще бъдат интересни, защото ще са свързани с ново развитие на някои събития, които са възникнали през изминалата седмица.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване и за развитие на контакти с хора от близо и далеч.
През седмицата успехи ще могат да постигнат тези от вас, които работят в сферата на търговията, комуникацията или са производители.
Ако имате допълнителен имот в друго населено място, сега може да възникне необходимост от грижи и стопанисване.
Жените Овен ще постигнат трудни успехи или важните им ангажименти ще имат много по-бавно развитие.
Мъжете ще бъдат въвлечени в неприятен спор или конфликт с момче или с друг мъж, от който няма нокий да излезе победител.

Телец Седмичен Хороскоп 17 – 23 юни 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще преживеете трудни моменти във вашите семейни, приятелски или професионални отношения. Лесно ще възникват недоразумения или прояви на нетърпимост и липса на търпение.
Ваши минали грешки, неизпълнени обещания и други, сега ще се окажат в основата на събития с неприятно развитие.
Избягвайте да правите големи планове за тази седмица. Опитайте се да следвате спокойно и мъдро събитията през тези дни.
През седмицата ще имате специални очаквания свързани с човек, който живее в същото населено място като вас и които ще се реализират благоприятно за вас.
Седмицата може да се окаже по-сложна за тези представители на зодиакалния знак Телец, които ще имат ангажимент с юридическо дело.
През седмицата ще следите медицинското лечение на мъж, който е ваш роднина или приятел.
През тази седмица ще обсъждате с близте си хора неприятности в живота на момиче или жена.
Като цяло въпреки по-големите си притеснения или страхове за бъдещето, може да преминете през една успешна и продуктивна седмица.
Жените ще бъдат изненадани от действията на хора, които ще реагират неочаквано или непредказуемо в една ситуация.
Мъжете ще имат много силни и променливи емоции, които бързо ще се сменят или влияят и това може да провокира моменти на нестабилност в седмичното им ежедневие.

Близнаци Седмичен Хороскоп 17 – 23 юни 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, вероятно през тази седмица ще имате възможност да се насладите на едно приятно и продуктивно време за вас.
През тази седмица може да отсъствате от работа поради най-различни причини, но едва ли те ще са свързани с неприятни ситуации или проблеми.
Тази седмица ще следите събитие в живота на човек, с когото работите заедно или който живее в близост до вас.
Сега може да възникне по-сериозно притеснение или напрежение в отношенията в семейството ви поради финансови разходи, документи свързани с пари и др. Може да възникне неочакван разход или друг паричен проблем, който също да бъде причина за неприятен спор.
През седмицата ще се срещнете с хора от близо и далеч или ще поканите гости в дома си.
Това е седмица, в която ще имате динамичен социален живот с възникване на възможности за създаване на нови познанства.
Внимание за мнозина от вас ще изиска собственото ви здраве поради по-големия стрес в живота ви през последните седмици.
Жените ще трябва да следват съветите или желанията на мъж от семейството си, което на моменти може да предизвика противопоставяне поради усещане за ограничаване на личната свобода.
Мъжете ще имат неприятни, но неотложни домашни задължения и ангажименти.

Рак Седмичен Хороскоп 17 – 23 юни 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица определено ще дадете преднина на положителните емоции, като за някои от вас те могат да имат връзка с лятната ваканция.
През тази седмица ще се радвате на различни жестове на внимание, на малки удоволствия или радостни новини.
Тревогите или притесненията, които имате за бъдещето си няма да изчезнат, но тяхното разрешаване едва ли зависи от вас, точно сега.
През тази седмица ви очакват по-големи финансови разходи или действия свързани с голяма сума пари.
Бъдете внимателни в действията си през тези седем дни, за да не направите излишен разход за за ненужни или маловажни неща.
В професионалните си ангажименти не допускайте лесни спорове, конфликти и всякакъв вид напрежение.
През седмицата може да възникне здравословен проблем свързан с дете или млад човек от кръга ви роднини или приятели.
Жените Рак ще преживеят седмица, която ще бъде запомнена със специални преживявания.
Мъжете от този зодиакален знак ще са по-нестабилни емоционално, склонни към прояви на тъга, неудовлетворение или песимизъм.

Лъв Седмичен Хороскоп 17 – 23 юни 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъде добре за вас да създадете и развиете повече контакти с хора от близо и далеч.
Тази седмица новите ви познанства ще са много емоционални, вълнуващи и дори непредсказуеми като развитие.
През седмицата ще възникне напрежение в отношенията ви с жена, която ще с еопита да ви манипулира или да наложи волята си върху ваши желания или в работата ви. Възможно е тя да предизвика един умишлен конфликт с вас за да ви злепостави пред други хора.
Тази седмица в много отношения ще има едно неясно, напрегнато или натоварващо ви развитие, но не всички дни през нея ще бъдат облачни.
През тази седмица мнозина от вас ще могат да се зарадват на успешното развитие на свои планове. Това обаче ще се случи само ако вие по-разумно и търпеливо сте преживели предизвикателствата и натиска, на които сте подложени през тези седем дни.
Жените ще се сблъскат с неочаквано лицемерие или двуличност от страна на хора, с които са имали досега много добри отношения.
Мъжете ще насочат голяма част от усилията си в търсене на нови или по-добри източници на доходи.

Дева Седмичен Хороскоп 17 – 23 юни 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще възникне неочаквано развитие на ваш план, свързан със семейството ви.
Ще преживеете неочаквани събития с ваши роднини, които живеят в друг дом в момента.
В материален план сега може да изживеете разочарование свързано с ваши придобивки, подаръци, покупки, които ще направите през седмицата.
Може да се ядосате на повреда с домакинска техника или друг инцидент на работното ви място.
Ако имате очаквания свързани с някакви обещания за услуга или съдействие, през тази седмица ще останете разочаровани.
Някои от основните планове за близкото ви бъдеще ще изискат по-пестеливо планиране.
Това особено важи ако ви предстоят и други по-сериозни разходи.
Ако очаквате парични постъпления тази седмица, то нещата би трябвало да се развият така, както сте информирани предварително.
Седмицата може да бъде запомнена с едно неприятно събитие свързано с човек от кръга ви приятели.
Жените ще преживеят събития с особено знаяение, които ще имат връзка с баба, майка или сестра.
Мъжете ще са раздразнителни, чувствителни и лесно ще прехвърлят вината за проблемите си върху други хора. От вас зависи да избегнете подобни негативни прояви, които само ще ви навредят.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Овен 

Може да решите отдавнашни проблеми и да сложите край на разногласията, които са Ви пречили на придвижването напред. Повод за безпокойство няма, но и малко бдителност няма да е излишна. Недоброжелатели, ядосани от Вашите постижения, ще се опитат да предприемат нещо, което да попречи на Вашите успехи. Ще Ви радва подкрепата от страна на близките. Те не само ще одобряват Вашите постъпки, но и ще помагат за реализация на планове. Възможно е интересно запознанство, което ще открие пред Вас примамливи професионални перспективи. Но пък начало на романтични отношения е малко вероятно.

Телец

Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията, пише lamqta.com. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колгите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безсмислено. За Вас грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате на своите близки.

Рак

За Вашия любим човек днес ще бъде доста трудно да догонва Вашите мисли. Постарайте се да го разберете, та макар това и да бъде с някакво закъснение. Не се притеснявайте да разговаряте с него, с цел изясняване. Нека сам да види, че не Ви е безразлично, какво го интересува.

Лъв

Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с които не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юни, сряда

Публикувано

на

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично, пише lamqta.com.

Скорпион

Днес е задължително да помните, че никакви задължения не могат да Ви задържат редом с човека, с когото не искате или не можете да бъдете (по някакви причини). През този ден е много важно, да се почувствате наистина свободен човек,

Стрелец

През днешния ден Вашия любим човек ще бъде доста обидчив и ще можете да го обидите, без да полагате за целта големи усилия. На практика за Вас това си е винаги лесно и го постигате без старания и предварителна подготовка. Само че е по- добре да избягвате такива ситуации – така, за всеки случай.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

Денят ще бъде интересен за тези, които се грижат за собственото си бъдеще Днес е много важно да стоите далече от амбициозните планове, даже и да изглеждат на всички (и на Вас –също) достатъчно смели , и дори фантастични. Може да си позволите да пренебрегнете традициите и условностите и да се държите оригинално , и даже екстравагантно, защото всичко това ще способства за успех. В общуването няма да има проблеми, но далеч не всички срещи и контакти ще Ви доставя удоволствие. Не давайте воля на раздразнението си, защото днес то е особено разрушително.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релакс и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

 

Прочети повече

Извън спорта

🔞 Мъж удуши младата си любовница и я затрупа с бетон, след като тя поиска да напусне съпругата (СНИМКИ)

Публикувано

на

31-годишният Василий Мангошвили е осъден на девет години затвор заради убийството на своята любовница Татяна Мухоротова, на 24 г., през октомври миналата година. Тогава жененият мъж удушил любовницата си и я постави в бетон, след като тя поискала той да остави жена си заради нея.

Красивата вдовица започнала връзка с мъжа, след като се срещнала с него онлайн в руска социална мрежа, информира „Мирър“. Той я убил, след като я поканил в дома си за секс, когато съпругата му отсъствала.

Вдовицата, която има три малки деца, е заплашила да разкаже на съпругата на мъжа за тяхната афера, когато той отказал да се разведе. Това довело до яростен конфликт, в който тя е била бита и след това удушена.

„Когато жената спряла да се бори, той хвърли тялото й в кладенец, покрил го със скален материал и бетон“, се казва в информацията от съда.


Василий Мангошвили

Убиецът е подпалил трупа, преди да го хвърли в кладенеца в село Алексеевское в южната част на Русия.

Нейната загрижена майка съобщила на полицията за изчезването й, когато тя не се върнала от своята среща с местния мъж.

„Той й позвъни и я помоли да дойде в дома му“ – казва тя. – Там той я е пребил. Имаше фрактури и признаци на асфиксия. След това той е запалил нейното тяло“.


Василий Мангошвили и съпругата му

Скърбящата майка казва, че дъщеря й е нямала коса или вежди, когато тялото й е извадено от кладенеца и бетонът е отстранен.

Жената е убита през октомври миналата година и съдът сега осъди Мангошвили.

Окован в белезници той е показал на полицията мястото на престъплението и признал, че е убил младата майка и е скрил тялото й.

Татяна има 5-годишен син, и две дъщери на възраст три и осем месеца.

Превод и редакция: БЛИЦ

Прочети повече

Избрано