Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият седмичен хороскоп (17 – 23 юни 2019)

Публикувано

на

Везни Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през седмицата ще преживеете различни моменти на напрежение или безпокойство свързани с предстоящи през това лято събития, пише astro.velida.net.
Неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви разстрои и обърка как да реагирате в съответната ситуация.
През седмицата очаквайте важни срещи, разговори или събиране от семеен характер, предимно с ваши родственици от близо и далеч.
Вероятно ще ви се наложи да вземете важни решения свързани с определени действия в семейството ви или с конкретно събитие от живота на роднина, което предстои през тази седмица или до края на юни.


Тази седмица ще ви даде повече възможности за пътуване, за развитие на важни контакти с хора от различни градове и села или за развитие на нови бизнес контакти.
Жените ще могат да се зарадват на парични приходи или добри новини от финансов характер. Може да опитате еднократно късмета си в лотария.
Мъжете ще са склонни към по-голямо безпокойство или несигурност за бъдещето си, поради определени промени, които в момента се развиват в личния им или професионален живот.

Скорпион Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще ви развълнуват различни събития свързани с развитие на вашите лични дела и планове.
Това ще бъде седмица изпълнена с всякакви събития в семейството, свързани с деца или млади хора.
На мнозина от вас през седмицата ще им се наложи да купят подарък свързан с личен празник на човек от кръга приятели или роднини.
През тази седмица ще ви зарадва новина или събитие, което ще има връзка с жена, която живее близо до вас или работите заедно.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване предимно в страната, където живеете.
Ще имате важни разговори или ангажименти с хора, които в момента се намират в друго населено място.
Жените да се пазят от злонамерените действия на хора, които проявяват нежелано любопитство за личния им или интимен живот.
Мъжете ще се учудят на една покана или предложение, но не търсете лоши намерения в това, а приемете спокойно и следете естественото развитие на събитията.

Стрелец Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще ви донесе силни емоционални преживявания. Те ще оставят трайна следа в живота ви.
Може да изживеете тъга или разочарование свързано с човек, когото познавате.
Мнозина от вас ще очакват разговор свързан с бъдещето на млад мъж.
През тази седмица могат да ви разстроят новини свързани с хора, които познавате и лични драми в техния живот.
През тези седем дни може да се зарадвате на подарък от жена.
Седмицата вещае предложение, документ, покана или друга важна информация, важна за вашия професионален живот.
Жените ще създадат интересни и полезни приятелства и познанства, които ще имат развитие в бъдещето им. Те ще се отразят благоприятно на личния или професионалния им живот.
Мъжете ще се сблъскат с хора, които ще предизвикат подозрителност със своето държание или начин на общуване. Неприятелите ви през тази седмица ще имат най-чаровната усмивка.

Козирог Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще ви разочароват действията на човек, с когото работите заедно. Може да се окаже, че сте били излъгани, подведени от невярна информация и др.
Ако пътувате тази седмица бъдете много внимателни с лични документи и всичко останало, което ще определи комфорта на това пътуване.
Тази седмица непременно избягвайте домашните конфликти, които ще създадат нежелано напрежение в семейните ви отношения. Много голяма е вероятността вината за тяхното възникване да е ваша.
Говорете предварително с близките си хора за разходите или приходите през седмицата в семейния бюджет. Планирайте заедно всяко действие свързано с пари.
През тази седмица повод за радост, събиране, срещи и разговори ще бъде бебе или малко дете.
Седмицата ще бъде благоприятна за разходки и излети навън сред природата или посещения на интересни места.
Тази седмица вещае изненада свързана с роднина, която ще е свързана с успех или промяна в неговия/нейния живот.
Жените ще имат благоприятно време за намиране на изход от заплетени ситуации и хармонизиране на сложни отношения.
Мъжете ще са по-нетърпеливи, понякога груби в отношенията си с хората от ежедневния им живот.

Водолей Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни, 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще ви зарадва успех, свързан с конкретни резултати на ваши дела започнати преди няколко месеца.
Тяхното благоприятно развитие сега може да се дължи на най-различни обстоятелства, включително и на помощта на важни хора.
Може да възникне една нова възможност, чието развитие ще започне през това лято.
През тази седмица може да възникне напрежение в отношенията ви с мъж, който има сприхав характер.
Неговата емоционалност ще нарани вашата чувствителна душа.
През тази седмица ще преживеете приятна изненада свързана с подарък или придобивка.
Сега може да получите информация от страна на приятел или познат, която обаче ще се окаже невярна или силно променена.
Жените ще са много по-отговорни и ангажирани със семейството и с роднините си. Възможно е това да има връзка с организацията на важно събитие от семеен характер.
Мъжете ще насочат вниманието си към уреждането на различни финансови документи, договори или други парични дела.

Риби Седмичен Хороскоп 10 – 16 юни, 2019

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, която може да запомните с любовни преживявания.
Това ще бъде благоприятно време за стабилизиране на една романтична връзка или за създаване на семейство.
Седмицата ще благоприятства и новите запознанства с хора от близо и далеч, които ще имат интересно развитие в бъдеще.
През тази седмица може да очаквате гостуване на роднини в дома си.
През тази седмица могат да ви изненадат тайни или интриги свързани с хора от дома ви или с други роднини.
Бъдете внимателни с техниката и битовите уреди в дома си.
През тази седмица трудно ще намерите решение на домашните си проблеми. Това особено важи ако решите да разчитате само на себе си за това.
Жените да използват тези седем дни за преценка на постигнатото досега и начертване на новите цели и приоритети в живота ви.
Мъжете ще имат интересни срещи и разговори с други мъже.
Не са изключени грижи за собственото здраве.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Извън спорта

Учени разкриха кой е съвременният убиец на желанието за с__с

Публикувано

на

Натоварено ежедневие, преумора, злоупотреба с алкохол или прекалено много храна на вечеря – всички тези фактори се отразяват на либидото, но най-големият му враг, всъщност е смартфонът. Британски учени са категорични, че най-негативно се отразяват върху сексуалния живот именно мобилните телефони, пише struma.bg. Изследването им, публикувано в медицинското списание The Lancet показва, че 50% от хората прекарват над час и половина всяка вечер на смартфона си. За сметка на партньора.

12% говорят по време на секс

Учените установяват шокиращия факт, че някои хора не се колебаят да отговорят на повикване дори по време на сексуален акт. И процентът, който признава, че го прави, не е никак малък – цели 12% разкриват, че не могат да устоят на изкушението да четат съобщения, дори когато правят любов, а 5% не се срамуват да кажат, че следят Facebook-а си по време на секс.

Телефонът е истинският любим

Колкото и стряскащи да са резултатите от изследването на британските учени, още по-шокиращи са тези от проучване на техни американски колеги. Резултатите им показват, че един от всеки трима човека предпочита да се лиши за една седмица от секс, отколкото от смартфона си. Американските учени подчертават, че не става дума за хора, които имат нужда от устройството за работа или за важни дейности, а го използват просто за развлечение и висене в социални мрежи. 63% от анкетираните директно споделят, че се чувстват много по-щастливи, когато са на телефона си, отколкото, когато правят любов с партньора си.

Истинска зависимост

Учените са категорични, че тези резултати показват, че обществото ни страда от болест, срещу която трябва да бъдат взети мерки навреме. Те съветват всеки човек да се опитва да ограничава времето, което прекарва на телефона си, да си въведе навик да го изключва или поне да спира мобилния си интернет след прибирането си у дома или поне след 21-22 часа. Сметнете колко време прекарвате на телефона си и започнете да отделяте поне половината от него за любимия си човек, съветват специалистите.

Източник: fakti.bg

Прочети повече

Извън спорта

13 грешки, заради които ще си останете стара мома

Публикувано

на

Всяка жена тайничко се притеснява, че може да си остане стара мома. Колкото повече възрастта напредва, а вие си стоите без приятел, този страх заема все по-голяма част от съзнанието ви. Та кой не копнее за семейство, любов и създаване на живот.

В следващите редове ще ви разкрием кои са 13-те грешки, които много дами допускат и се обричат на самота. Следвайте съветите ни и ви гарантираме, че съвсем скоро ще получите това, за което копнеете и забравите за страховете си.

Правите се на умни

Трябва да забравите за това. По-добре понякога се правете на глупак. Трябва напълно да се откажете от егото си. Когато една жена общува с мъж от позицията на по-слаба и по-крехка, това му помага да прояви мъжественост. Той е готов да я защити, да й подарява подаръци и да решава проблемите й. Ако една жена обаче мачка човека до себе си с его и се съревновава с нещо, реално няма да спечели нищо от това състезание.

Не сте уверени

Според статистика 70% от жените имат ниско самочувствие. За да привлечете успешен мъж в живота си, трябва да сте уверени в себе си и способностите си. Така ще бъдете много по-интересна за него.

Важно е все пак границата да не се преминава.

Не знаете как да се забавлявате

Много жени се омъжват, за да решат проблемите си и забравят, че това не значи, че не трябва да се забавлявате. Ако една жена не знае как да се забавлява, ще остане сама. Важно е да прави обаче всичко с граници. Никой мъж не обича скучни дами.

Не можете да правите правилни избори

Практиката показва, че дамите никога не мислят за критериите, по които си избират мъж. Всички търсят едно и също вместо да помислят какъв човек наистина ще им пасне и ще ги направи по-добър човек. Обърнете внимание като за начало на родителите на мъжа.

Живеете в напрежение

Честичко се мръщите. Човек трябва да открие начини да отпусне напрежението и да се разтовари. Всеки има проблеми, но не си струва да ги носим на работното място.

Прекалено сте независими

Нищо не ви пречи да покажете малко слабост и да поискате съвет от някого Трябва да си изкарвате парите сами, но това не значи, че не може да си позволите да разчитате и на човека до себе си. Вие сте екип преди всичко.

Не се обличате красиво

Това е много важно особено за жените в големите градове, където темпът на живот е много висок. Дрехите унисекс не винаги са на мода. Можете да срещнете мечтания човек дори като ходите по улицата, важно е винаги да изглеждате добре и да не правите компромиси с визията си.

Съхранете себе си

Винаги трябва да имате време и за себе си и това, което обичате да правите, без значение колко сте ангажирани. Няма и нищо лошо от време на време да се глезите, така ще сте много по-щастливи, а съответно ще предадете тази положителна емоция и на човека до вас.

Твърде достъпна сте

Отговорите ви към мъжете е добре да са по-кратки от неговите. Не се обяснявайте постоянно. Не ходете по ничии задник. Една недостъпна жена винаги е по-интересна. Ако един човек ви харесва, ще направи нужното за да си спечели вниманието ви.

Ранен секс

Сексът не трябва да се практикува на първата среща. Така губите уважението на човека до вас. Дори да сте истински царици в леглото много по-умно е да държите краката си затворени. Важно е да спечелите мозъка му, а не тялото му.

Добре е първоначално да не спите у тях, а винаги, колкото и да е късно, да се прибирате.

Критикувате прекалено много

Та кой обича непрестанно да му бъдат откривани и изкарвани наяве слабостите? Никой не си пада по жена, която прилича на черна станция .Трябва да внимавате какво и как го казвате.

Предвидимост

Не е хубаво да сте предсказуеми и да сте като отворена книга за всеки. Импулсивните действия привличат мъжете./jenata.blitz.bg

Прочети повече

Извън спорта

Не по дължината на банана, не! Има как да познаете дали един мъж е добър в леглото… без дори да размените дума!

Публикувано

на

Дами, ако искате да разберете дали един мъж е „жребец“ в леглото, не е нужно да любопитствате за размера на половия му орган. Достатъчно е просто да прецените ръкостискането му, което издава креватните му достойнства, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от изследване на специалисти от Република Корея.

Според изследователите от Джеонамския национален университет, колкото по-силно е ръкостискането на мъжа, толкова по-задоволително е неговото представяне в леглото.

Проучването е обхванало 1171 мъже, чиято сила на ръкостискане е отчетена с помощта на механичен динамометър. Изследователите са установили, че увеличение с пет килограма на силата на ръкостискане съответства на 18% понижение на риска от импотентност или проблем с ерекцията.

По-слабият захват издава и по-ниски нива на мъжкия хормон тестостерон, който също оказва влияние както върху мускулната сила, така и върху потентността.

bulnews.bg

Прочети повече

Избрано