Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Позицията на ЦСКА относно шестимата освободени от Черно море футболисти

Публикувано

на

Председателят на Комисията по етика и феърплей към БФС генерал Васил Василев разкри пред GONG.BG каква е изпратената позиция до футболната централа от страна на ЦСКА относно големия скандал, който се разрази след победата на „червените“ с 3:1 над Черно море във Варна. Както е известно, ръководството на „моряците“ извади шестима играчи от състава заради съмнение в симулативна игра в двубоя. Футболистите са били подложени на полиграф, който не са издържали.

Вчера стана ясно, че от БФС са отправили запитване до Черно море и ЦСКА във връзка със скандала в Първа лига. Отговор е пристигнал само от ЦСКА, като към този момент се очаква и становище от страна на варненския клуб.Генерал Василев разкри каква е позицията на „червените“.

„Още няма отговор от страна на Черно море. Нямам представа дали ще отговорят. От ЦСКА казаха, че нямат нищо общо със случая“, заяви пред GONG.BG ген.Василев.

Избрано