Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 – 30 юни 2019)

Публикувано

на

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете неприятен спор или конфликт с жена, който ще ви натовари психически и емоционално, пише astro.velida.net.
Ако можете да избегнете тази ситуация, дори с цената на труден за вас компромис – ще е най-разумното за вас решение.
През тази седмица може да очаквате най-различни изненади, които ще дойдат предимно чрез ваши приятели или познати отблизо и далеч.
Едно неочаквано познанство ще бъде причина да откриете нови познания за света около вас.


Седмицата вещае добри финансови приходи или добри новини свързани с пари. Може да спечелите някаква печалба, но няма да е голяма и като, че ли няма да ви изненада.
Мъжете Овен ще проведат разговор с жена от семейството. Най-вероятно ще има връзка с нейни проблеми или желания и търсене на начини за тяхното разрешаване или реализиране. Възможни са откровени, сърдечни разговори между вас и жени от различни поколения: баба, майка и др.
Жените ще преживеят почти същото, но с мъж от семейството си или от кръга си роднини, който може да бъде дядо, баща, по-голям брат или чичо и др.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица в отношенията ви с роднина или приятел търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Ще сте склонни да прекъснете отношения или да бъдете много рязки и дори груби, спрямо тази личност.
Любовният живот на приятели или роднини ще бъде обект на най-различни разговори, обсъждания, събития или събиране.
Възможно е да сте част от събиране свързано с личен празник на дете или близък човек: раждане, рожден ден, кръщене, юбилей и др.
Тази седмица ще бъде интересна и успешна за работата или бизнеса ви, особено ако работите с клиенти или доставчици (бизнес партньори) извън страната, в която живеете.
Едно нов професионален контакт ще отвори шанс за по-перспективна работа или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на нови професионални контакти, за търсене на нови клиенти или нови пазари.
През тази седмица може да получите неприятна новина свързана със събитие в живота на жена: инцидент, раздяла, развод, загуба на работа, сериозен здравословен проблем и др.
Мъжете Телец ще са емоционално нестабилни, защото ще търсят вина за неуспехите или разочарованията единствено в себе си. Приемете, че тези неща не са ви дадени в този живот и продължете смело напред.
Жените ще се отдадат изцяло на семейните и роднинските си отношения, поради невъзможност да избягат от настоящите си отговорности. Ще имат повод за приятни преживявания свързани със среща или събиране.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица ви предстои раздяла с човек от семейството или с приятел. Причините за това ще са свързани с различни обстоятелства или житейски причини предимно в живота на съответните хора.
През седмицата избягвайте събирания в дома си. При необходимост организирайте такива извън жилището, където живеете.
Тази седмица много малко от очакванията ви ще се реализират така, както ги планирате. Това особено важи за плановете ви свързани с пари, които очаквате да влязат в семейния ви бюджет.
Възможно е да направите разходи по неприятен повод или такива, които не сте планирали.
Тази седмица ще ви зарадва разговор или предложение от жена.
Седмицата вещае най-различни приятни емоции и събития свързани с дете или с млад човек. Може да ви зарадва новина свързана с бременност или с бъдещо майчинство.
Мъжете Близнаци ще имат приповдигнато настроение през по-голямата част от седмицата. Причините за това ще са най-различни и индивидуални, свързани с благоприятното развитие на важни за вас събития.
Жените ще търсят практично решение на сложна ситуация свързана с дете или с внуче. Това ще бъде благоприятна седмица за зачеване или раждане на дете, ако имате подобни планове.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате много семейни ангажименти и задачи, за чието изпълнение ще имате нужда от помощта на ваши роднини или приятели.  През тези седем дни трудно ще намирате време за почивка и това може да ви създаде емоционални или физически затруднения.
Също така, през седмицата мнозина ще разчитат на вас за много неща и вие трудно ще откажете своята помощ или съдействие.
През седмицата може да преживеете промени в планове свързани с дете или с гости, които ще очаквате в дома си.
Избягвайте да давате на децата си да играят или да използват техника или вещи, които не са подходящи за тяхната възраст.
В любовния си живот не насилвайте събитията. Няма нищо по-хубаво от това нещата да се случват естествено, ако са най-доброто за вас. Не си давайте надежда (ако не сте сигурни в чувствата помежду ви), не искайте обещания и се радвайте на това, което имате в момента.
Тази седмица може да получите покана за пътуване или да тръгнете неочаквано на път.
Интересно развитие ще имат ваши контакти с хора от различни населени места и държави.
Мъжете Рак ще преживеят неочаквана загуба или ще забравят някъде нещо, което после няма да могат да намерят.
Жените ще отделят твърде много време за разговори или срещи с приятели, което може да бъде причина за конфликти в семейството или на работното място.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано