Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 – 30 юни 2019)

Публикувано

на

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през таз седмица ще ви се наложи да проведете повече телефонни разговори, което може да ви измори в един момент, пише astro.velida.net. Причините за тази динамична комуникация ще са различни, включително такива свързани с работата ви.
През седмицата ще присъствате на личен празник или ще се зарадвате на успех на приятел или роднина.
През седмицата пазете децата от опасни предмети или техника.


Като цяло действията и решенията на деца през тази седмица ще изискат от вас едно по-голямо внимание.
През тези седем дни ще очаквате някой да пристигне от друго населено място или някой от семейството ви ще замине надалеч.
Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване независимо от разстоянията или времето ви на престой.
Сега обаче може да ви изненада една неприятна новина свързана с инцидент или лична драма с мъж.
Мъжете Лъв ще задълбочат умишлено развитието на една неприятна ситуация, в желанието си да намерят виновника за нейното възникване. Възможни са обаче всякакви нежелани обрати.
Жените ще сътворят хубави неща за дома си или за близките си хора, което ще ги зареди с положителни емоции и удовлетворение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, тази седмица ще бъде напрегната за вас. Може би именно това напрежение, ще провокира у вас желание бързо да постигнете разрешение на проблемите си. Всякакви прояви на хитрост или злонамереност от ваша страна ще бъдат нежелателни поради неприятните последствия.
В работата си ще имате успешно приключване на дейност, споразумение или проект. Ще имате възможност да започнете реализацията на забавен или прекъснат преди време ангажимент. Като цяло седмицата носи благоприятни професионални възможности, свързани по някакъв начин с миналото ви.
През тази седмица могат да възникнат неочаквани разходи или финансови проблеми с мъж.
Любовният ви живот през тази седмица ще е свързан с определени очаквания за срещи, пътувания и събирания.
Възможни са разговори или събития свързани с бременност, с раждане на дете и др.
Тази седмица ще имате причини за размисъл относно различни странни или неочаквани като развитие любовни преживявания, които имате напоследък.
През тази седмица повод за събиране или гостуване ще бъдат ваши приятели.
Мъжете Дева могат да имат грижи със собственото или на близък човек здраве.
Жените ще са склонни към романтични преживявания, желание за повече интимност и др.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще трябва да действате практично при изпълнение на важните си ангажименти. Избягвайте да правите планове на база дадено ви обещание или непроверена информация.
Една загуба в миналото ще бъде причина през тази седмица да размислите по важни теми от живота като цяло.
Седмицата вещае сънища свързани с хора от Отвъдното или ще имате някакъв ангажимент с тях (грижи или уреждане на документи с наследствен имот, наследствена пенсия, панахида и др.)
През тази седмица може да получите предложение или информация, за които отдавна сте имали очакване.
През седмицата ще имате интересна кореспонденция или друг вид комуникация с хора от други населени места. Ще има какво да научите от тях.
Тази седмица може да ви ангажира с подарък за приятел или ще получите такъв.
Ще имате добри професионални отношения при работа с жени.
Мъжете Везни да избягват всякакви рискови действия, екстремни спортове и занимания.
Жените да бъдат предпазливи при споделяне на информация, както и случайно разкриване на  нечия чужда тайна. Към новите си познанства подхождайте предпазливо.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, през тази седмица ще се зарадвате на развитие на ваш професионален ангажимент или бизнес сделка.
Седмицата ще бъде благоприятна, както за вашето образование (ако сте ученици, студенти) така и за кариерата ви.
През тази седмица очаквайте новини или емоционални събития свързани с млад родственик.
Ако имате здравословни проблеми, тази седмица ще бъде благоприятна за лечение и за възстановяване.
Ще имате възможност да хармонизирате усложнени отношения със съседи или с колеги.
Новите хора, които ще се появят в живота ви през тези седем дни ще са интерсни и забавни личности (поне в началото).
Добро развитие ще имат ваши контакти с хора, които живеят в провинцията.
Мъжете Скорпион ще преживеят седмица на важни събития и промени. Не разпилявайте енергията си в различни посоки, а насочете вниманието си най-важните неща, чиято реализация искате да постигнете през тези седем дни.
Жените ще са оптимистично настроени, с вяра че вършат нещата по най-добрия за тях начин. Увереността ви ще ви бъде голяма подкрепа, но не игнорирайте съветите или коментарите на хората до вас.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Овен 

Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска, пише lamqta.com. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други, пише lamqta.com. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Венци Венц заряза майката на бебето си

Публикувано

на

Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България – Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот.

Изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка.

Междувременно обаче сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки, пише „Уикенд“. Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому.

Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство“, разказва татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават запознати. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления.

Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони. Говори се, че дори наскоро срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето Агуая в София./show.blitz.bg

Прочети повече

Избрано