Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият хороскоп за първата лятна седмица (24 – 30 юни 2019)

Публикувано

на

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица ще „плащате“ за собствените си действия и думи, пише astro.velida.net. Единствено на себе си ще можете да се сърдите за необмислена постъпка или коментар.
През тези седем дни избягвайте всякакви форми на хитрост, интриганство или манипулация.
Ще си създадете проблем или ситуация, от която трудно ще намерите изход.

Бъдете мъдри, дипломатични и се нагаждайте към промените или новите хора в живота ви.
Седмицата може да ви донесе много хубави емоции в семейството и с роднини от близо и далеч. Някои от вас ще присъстват на годеж, сватба, кръщене или друго важно събитие.
Седмицата ще бъде благоприятна за работа и доходите или печалбите ви ще са добри.
Възможни са разговори, срещи или представяния свързани с нова позиция, нова работа или нов професионален ангажимент.
В любовта повечето от вас ще се стремят да разрешат ситуация свързана с недоразуменияе, с грешни действия, коментари и др. Сега ще бъде важно за вас да хармонизирате любовната си връзка. Не се вглеждайте единствено в недостатъците на партньора си.
Мъжете Стрелец ще имат повече битови проблеми за разрешаване, ангажименти с дребни ремонти в дома си или с друг вид подобрения.
Жените ще имат много работа, затова сега за вас ще бъде важно да не отлагате нищо за следващия ден. Следвайте и изпълнявайте стриктно дневната си програма.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще обмисляте различни събития или възможности свързани с пътуване или с пари, които може да имат връзка с хора от друго населено място.
Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от близо и далеч.
В професионален план седмицата вещае успешно развитие на онлайн бизнес, бизнес от дома или семеен бизнес.
Някои от вас може да обсъждат една идея за бизнес, чиято реализация тепърва предстои.
През седмицата повод за радост ще бъдат ваши успехи в работата.
Ако работата ви е свързана с пари бъдете максимално съсредоточени в професионалните си задължения.
В любовта тази седмица вещае различни изненади. Може да срещнете или да имате контакт с ваша стара романтична връзка или да създадете ново познанство, по необичаен начин.
Непредсказуеми ще бъдат любовните отношения с хора, които ще срещнете докато пътувате или такива, които живеят надалеч.
Тази седмица ще ви ангажира с различни събития или задължение свързани с мъж от кръга ви роднини.
Мъжете Козирог ще преминат през седмица, в която ще вземат важно решение свързано с личния си живот или с кариера. Искате промяна, но за да я получите ще трябва да положите много усилия и търпение.
Жените ще се зарадват на важен документ или информация. Ще бъдете канени на срещи с приятели или събиране с роднини.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще имате сериозни ангажименти или разговори свързани с човек от семейството ви.
За някои от вас седмицата вещае събитие свързано с раждане на дете, рожден ден или друго подобно събитие.
През тази седмица ще имате повече работа в дома си, но и на работното си място. Бъдете добре организирани!
На мнозина ще има се наложи да направят малки ремонти в дома си или ще се ангажират с друг вид подобрения.
Относно любовта ще трябва да се настроите за динамични, позитивни, но понякога стресови събития.
Не всичко ще се развива както вие искате, но по-важното е, че ще случва това, което е най-доброто за вас.
В любовта, а и в личния ви живот всичко ще зависи от собственото ви умение да създавате приятна атмосфера около себе си.
В семейството ви може да възникне събитие, което ще разплаче някого или да възникне емоционално напрежение поради неуспех или разочарование.
Като цяло седмицата ще бъде запомнена с различни положителни за вас резултати. Ще има развитие на важни за вас отношения.
Мъжете ще усетят навреме лицемерието на личност домогваща се до тяхното благоразположение.
Жените ще имат важна закрила от Съдбата, но не се главозамайвайте. Бъдете естествени, скромни в това, което ви се случва и което получавате.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица е имате срещи, разговори или решения, които ще са важни за вашите парични дела.
Седмицата ще бъде благоприятна за разрешаване на юридически или съдебен казус свързан с пари или с документи.
Тази седмица може да ви изненада с информация, която разкрива истината за събитие от миналото ви.
През седмицата ви предстоят срещи или разговори с хора от кръга ви роднини свързани с пари, с някакъв вид инвестиция, покупка или продажба, документи свързани с пари и др.
През седмицата ще имате интересни или полезни срещи предимно с жени от кръга ви съседи, колеги или приятели.
През седмицата ще възникнат неприятни ангажименти свързани с битова техника, вещи в дома или друг вид имущество.
Мъжете Риби ще се фокусират преди всичко в дела, от които очакват приходи на пари, разрешаване на финансови проблеми, уреждане или плащане на сметки, кредит и др.
Жените трудно ще приемат развитието на някои събития в настоящето си. Ще сте склонни да живеете с минали приятни спомени и преживявания и ще имате очакване за повторение на някои от тях. Може да не живеете с илюзии, но и реалността ви убягва.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ II – ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Овен 

Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска, пише lamqta.com. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други, пише lamqta.com. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Венци Венц заряза майката на бебето си

Публикувано

на

Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България – Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот.

Изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка.

Междувременно обаче сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки, пише „Уикенд“. Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому.

Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство“, разказва татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават запознати. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления.

Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони. Говори се, че дори наскоро срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето Агуая в София./show.blitz.bg

Прочети повече

Избрано