Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен месечен хороскоп за слънчевия юли!

Публикувано

на

Лъв Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през юли ще ви изненада новина, предложение или документ, които ще определят развитието на ваши планове до края на това лято.
През този месец несемейните представители на зодиакалния знак Лъв ще могат да поставят началото на ново приятелство, романтична връзка или ще преживеят една любовна авантюра.
Ще ви зарадва разговор с интимен или брачен партньор, който ще има връзка с бъдещето на вашите отношения.
Инцидент или неприятна случка на работното ви място може да създаде напрежение в колектива ви.


През този месец ще възникнат грижи за собственото или на близък човек здраве. Вероятно ще ви се наложи посещение или лечение в болница.
През този месец ще можете да се зарадвате на придобивка в дома си. Ще вложите време и енергия в една промяна свързана с дом или имот, който притежавате.
Мнозина ще получат покана за сватба или семейно събиране, където ще отидат с подходящ подарък.
През юли ще получите неочаквана покана или предложение. Не бързайте да приемате или да обещавате, дайте си време да обмислите по-внимателно нещата преди да дадете отговор.
Жените ще имат емоционалнисънища свързани с хора от Отвъдното, чието значение ще се опитат да разгадаят. Интуитивно ще усещате, че съновидението ви не е случайно.
Мъжете ще имат повече семейни отговорности и задачи за изпълнение. Не ги отлагайте, защото няма кой друг да свърши тази работа вместо вас.

Дева Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през юли ще възникнат промени в работата, свързани с нови ангажименти, разговори или бизнес отношения с нови клиенти, преместване на по-добра позиция или по-добро заплащане и др.
Това ще бъде благоприятен месец за покупки с кредит или на изплащане.
Мнозина ще реализират едно пътуване, което може да бъде зад граница или да е вашата планирана лятна почивка.
През юли ще имате трудни и сложни финансови отношения с непознати хора или с хора, които живеят надалеч. Възможно е неприключени или проблематични отношения от миналото ви да ви създадат притеснение. Сега ще възникне необходимост от тяхното кардинално разрешаване, независимо на каква цена и с какъв резултат за вас.
През юли вероятно по-често ще отсъствате от дома си поради най-различни причини.
През този месец внимавайте какви хора допускате в дома си, защото не всеки идва с добри намерения.
През юли ще възникне неочаквана паника свързана със събитие в живота на момиче или млада жена.
Хубавите новини този месец ще са свързани с бъдещо майчинство, с раждането на дете, успехи или радостни моменти свързани с дете или с млад човек.
Неприятности в брака на жена (приятелка или роднина), които продължават дълго време през този месец ще намерят своето финално разрешение.
Жените Дева ще се зарадват на неочаквани пари, които ще им помогнат да задоволят някои свои желания.
Мъжете ще се наложи да се преборят с глупавото или капризно искане на дете или млад човек от семейството.

Везни Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през юли ще можете да се възползвате от възникването на нови възможности свързани с образование, кариера или бизнес.
През този тридесетдневен период ще ви се наложи да вземате бързи решения и да действате без да отлагате ангажиментите.
През този месец трудно ще разрешите всички свои битови или имотни проблеми. Вероятно за някои от тях ще трябва да изчакате възникването на определени обстоятелства.
През този месец ако една истуация не се развие така както вие искате, значи нещо по-добро има в бъдещето за вас.
Любовния ви живот през юли ще се развива нормално и по-скоро ще ви донесе приятни преживявания, отколкото обратното. Това важи и за семейството ви или за домашните ви дела.
В дома си или в кръга си от роднини може да имате повод за събиране: рожден ден, юбилей, имен ден и др.
Ако имате планове свързани с пътуване или с хора отдалеч, през юли ще направите промени. Тяхната цел ще бъде да преодолеете някакви спънки или затруднения.
През този месец ще възникнат събития в друг град или държава, които ще следите с особено внимание.
През юли бъдете отворени за това, за което ще разговарят с вас приятели или роднини, независимо дали това ще касае работа, бизнес, промени в личния живот и др.
Жените Везни ще имат важен разговор с мъж, след който ще имат по-ясна идея за развитието на собствените си планове и бъдеще като цяло.
Мъжете трудно ще съберат това, което са разпиляли преди време. Някои житейски уроци са по-трудни, но винаги можете да започнете отначало.

Скорпион Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, през юли ще ви изненада неочаквана покана или предложение. Това ще ангажира мислите ви в търсене на най-добрата или правилна реакция от ваша страна.
Юли ще бъде благоприятен месец за пътуване свързано с настояща или бъдеща работа. Това ще бъде и благоприятно време за преместване в друго населено място или в ново жилище.
През този месец ще се тревожите около събития в живота на приятели, които са в момента надалеч от вас.
Една неочаквана среща ще ви запознае с интересни хора, с които ще поддържате контакти и за в бъдеще.
Трудни моменти могат да възникнат около дете или внуче, които ще са вследствие на различни преживявания или нови обстоятелства в техния живот.
През този месец ще се обмислят важни разходи и покупки, които ще трябва да се направят преди есента.
През този месец ще очаквате разговор или извинение от страна на човек, който ви е обидил с предишни свои действия.
Ще получите покана за пътуване от страна на приятел, което обаче ще ви бъде трудно да приемете поради лични причини.
Жените Скорпион ще отделят много повече време за приятелите си, отколкото за собственото си семейство. Вероятно сега имате нужда от „разтоварване“ и преживяване на повече приятни емоции.
Мъжете ще се ангажират с документ или договор, от който ще зависи стабилността или сигурността в работа, бизнес или в едно ново начинание.

ЧАСТ I – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

ЧАСТ III – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Избрано