Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за юли’2019

Публикувано

на

Овен Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Овен, през юли ще ви се наложи да преодолеете проблеми или да преживеете неочаквани промени свързани с работата или бизнеса ви.
Това ще бъде период от време, в който възникването на нови ситуации в живота ви, ще бъде причина за промени в дейността, с която сте ангажирани.
Те могат да не бъдат толкова кардинални или драстични, а да са свързани с необходимостта да се стартират нови услуги или нова продукция за изработка и др.
През този месец избягвайте коментари с колеги, относно дейността си или относно ваши ръководители, други колеги или клиенти.

Неочаквано за вас може да се окажете център на една интрига или друга неприятна ситуация.
Кореспонденция или разговори с приятели ще са причина за обмисляне на нови идеи или предложения.
Възможнен е романтичен или друг вид интерес към вас, който ще ви изненада.
Във финансов план през този месец може да преживеете моменти на нестабилност, но това не бива да е повод за драма. От вас ще се изиска една по-добра организация и практичност в действия и използване на семейния бюджет.
Възможна е приятна изненада свързана с пари, като това може да има връзка с друг човек от семейството ви.
През юли може да очаквате радостно събитие или новина свързана с дете или млад човек.
Това ще бъде благоприятен месец за пътуване по различни причини без значение дали това ще бъде за няколко дни или за по-дълъг период.
Жените ще присъстват на важно събитие свързано с момиче или с жена.
Мъжете ще трябва да са по-внимателни и по-добре да обмислят своите решения и действия.

Близнаци Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, юли ще бъде един силен и успешен месец, в който ви предстои да осъществите различни контакти. Важните за вас срещи през този месец ще определят вашите бъдещи действия от финансов характер.
Мнозина от представителите на Близнаци ще се ангажират с уреждане на финансови отношения с роднини или бизнес партньори.
През този месец може да очаквате предложение, което да ви донесе по-добра платена работа, да осъществите печеливша сделка или бизнес.
Ще имате много по-динамична комуникация с хора отблизо и далеч, като това може да има връзка с развитието на ваши лични, романтични или бизнес отношения.
През юли ще получите полезна за вас информация или предложение от страна на жена.
При реализацията на важни за вас планове или идеи през този месец на моменти ще имате очакване за трудни разговори или противопоставяне с хора. Това ще касае неприятности, които няма да можете да разрешите поради влиянието или намесата на определени хора.
През този месец ще се опитате да дадете помощ или подкрепа на близък човек, който има сериозен здравословен проблем.
Жените Близнаци могат да очакват повече ангажименти или развитието на важни събития свързани с дете или млади хора от близкото роднинско обкръжение.
Мъжете ще се влият пвоече при вземане на важни решения от мнението и съветите на друг мъж, независимо какви са отношенията помежду ви (роднински, приятелски и др.)

Телец Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Телец, през месец юли ще имате възможност да постигнете важен за вас семеен или финансов успех, просперитет.
Тези благоприятни ситуации могат да имат връзка с действията на човек, който живее в друго населено място. Той или тя може да са ваши роднини, познати или да имат висок пост в една институция или партия.
Избягвайте конфликтите през този месец независимо колко сърдити или ядосани сте. Много е вероятно срещу вас да има една много злобна и отмъстителна личност.
Това особено важи за хора, които не познавате добре или такива, с които ви предстои да се срещнете през този месец.
В емоционален план през този месец ще имате по-чести периоди на нестабилност или несигурност в собствените си или на вашия партньор чувства. Лесно може да изпадате в депресивни състояния или да изпитате неувереност, да тълкувате действията на другите в съвсем погрешна посока.
Вие обаче имате дарбата да намирате най-доброто решение на всяка заплетена или неприятна ситуация в любовта, така че и сега ще намерите правилна посока на действие.
През юли ще получите похвала, важен комплимент или предложение.
Това ще бъде благоприятен месец за решение свързано с промяна на семейното ви положение.
Вашето здраве или здравето на близък човек ще изиска консултация с лекар или лечение.
Мъжете ще могат да постигнат много през този месец. Не споделяйте собствените си действия преди да сте ги приключили и потвърдили успешния им завършек.
Жените ще са повече склонни към паника и прибързани заключения, което може да им изиграе лоша шега в един важен момент.

Рак Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през юли ще имате планове свързани с  ремонт, подобрение, преместване и други действия свързани с дома ви. За някои от вас подобни планове могат да касаят имот на село, в друга държава и др. Възможно е развитието на тези ваши планове да зависят от други хора и поради тази причина нещата ще се случват по-бавно или с различни отлагания.
През този месец ще имате възможност да реализирате благоприятно за себе си неща свързани с финансови документи, договори, банкови споразумения и др.
През този период може да получите изгодно за вас предложение, да постигнете повишение на заплата или по-добри продажби (ако работите в такава сфера).
През юли положително развитие ще постигнат тези от вас, които имат бизнес от дома или друга дейност, за която имате офис или ателие в дома си.
Пре зтози месец ще ви се наложи да се ангажирате с документ свързан с дома: застраховка, данъци и др.
Неприятните събития през юли може да са свързани с нечие здраве, с неочаквана необходимост от лечение. Напрежението в личните ви или професионални отношения също може да повлияе неблагоприятно върху здравето ви.
Новина свързана с драма в живота на човек, когото познавате може да стане причина за пътуване или посещение в дома на този човек.
Жените Рак ще преживеят много повече притеснения, отколкото в действителност ще има причина за това. Психологическата и емоционалната ви нестабилност е нещо, върху което ще трябва да поработите през този месец.
Мъжете ще се сблъскат в ежедневието си със странни, непонятни хора, които ще повлияят по някакъв начин на разбиранията ви за различни неща от живота.

ЧАСТ II – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

ЧАСТ III – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Овен 

Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска, пише lamqta.com. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други, пише lamqta.com. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Венци Венц заряза майката на бебето си

Публикувано

на

Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България – Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот.

Изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка.

Междувременно обаче сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки, пише „Уикенд“. Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому.

Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство“, разказва татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават запознати. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления.

Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони. Говори се, че дори наскоро срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето Агуая в София./show.blitz.bg

Прочети повече

Избрано