Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен хороскоп за юли’2019

Публикувано

на

Стрелец Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, през този месец ще преживеете различни емоции свързани с важна за вас комуникация с мъже.
През този месец една от големите ви надежди или планове ще бъде свързана с предложение или документ, като тези неща ще имат най-доброто за вас развитие.
Вероятни са неприятности или спорове с дете или млад човек, който живее на разстояние от вас.
Ще преживеете конфликт с роднина или приятели поради възникване на някакво съмнение или недоверие относно определено действие и др.


През този месец ще имате повод за радост в личен план поради неочаквани финансови приходи, получаване на добри новини свързани с предстоящи доходи, плащания и др.
През юли ще има интересно присъствие в дома ви на жена или нейните действия ще повлияят благоприятно на домашните ви дела.
През този месец ще очаквате събиране, което ще изиска подарък или специален жест от ваша страна.
Ще имате възможност да финализирате разговори или да сключите договор от имуществен или имотен характер.
Жените ще се наложи да довършат под напрежение дела, започнати през последните три месеца. Изненадите в живота ви пре зтози месец ще форсират развитието на определени събития.
Мъжете ще планират и реализират важни срещи, на които ще се дискутират бъдещи действия в семейството или в работата.

Козирог Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, юли месец ще запомните с интересни и важни събития свързани с роднини отблизо и далеч. Очакват ви най-различни изненади, както свързани с тях.
През този месец ще можете да уредите във ваша полза различни финансови отношения, договор и споразумения.
През юли родителите Козирог ще имат причини за силни емоции и преживявания свързани с важни събития в живота на дете или внуче.
Мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждане на момиче в дома на роднини или приятели.
През този месец ще сте в очакване развитието на неприятности или тяхното приключване. Това са неща, които спъват развитието на важни за вас семейни или професионални планове.
Определено късмета ще е на ваша страна през юли и вие ще сте достатъчно разумни и трезви да не го изпуснете.
Една от силните ви страни този месец ще е възможността да разрешите материален или имуществен проблем, проблем с жилище или строеж и др.
Опасността идва от по-големите очаквания, които може сами да си дадете в желанието за бързо развитие на делата ви.
Въпреки хармонията и стабилността на семейните ви връзки ще имате своите трудни дни. Тогава по-лесно ще провокирате конфликти за незначителни неща.
През този месец ще ви изненада новина или събитие свързано с годеж или сватба.
Мъжете Козирог ще се наложи да вземат важно решение за бъдещето, в което не трябва да има никакви емоции. Преосмислете присъствието на някои хора в кръга ви от приятели.
Жените ще се зарадват на неочаквани пари или важен финансов документ или договор.

Водолей Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, новите познанства и контакти, които ще създадете този месец тепърва ще имат важно значение в живота ви. Благодарение на тези контакти ще започнете да обмисляте сериозна промяна в живота си свързана с начина ви на живот или работа.
През този месец са възможни разходи свързани с пътуване. Възможно е да получите пратка или пари от друго населено място.
През този месец могат да възникнат някои неприятни събития свързани с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас.
През този месец могат да възникнат или да се усложнят проблеми със здравето на жена роднина или да възникне друго сериозно притеснение свързано с нея.
През юли ще бъде важно да не загубите чувството си реализъм и практичност, тъй като има вероятност да други хора да ви заблудят. Възможно е вие самите да се заблудите по финансови въпроси, или при търсене на лесна печалба на пари.
Ще разчитате на помощ и съдействие относно домашни, семейни дела или проблеми от страна на приятели.
Каквито затруднения или проблеми да имате този месец, винаги ще се намира най-доброто разрешение за тях. Паниката и импулсивните действия са нежелани през този месец. Избягвайте прибързани коментари, конфронтации и всякакви други действия.
Мъжете Водолей ще се наложи да се погрижат за собственото си здраве или ще преминат през някакво медицинско лечение.
Жените трябва да бъдат по-предпазливи в новите си познанства и да не се осланят на физическата привлекателност или професионалното положение на новите си познати.

Риби Месечен Хороскоп Юли 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през юли ще имате благоприятно време на разкриване истинските намерения и чувства на човек от кръга ви роднини, приятели или колеги.
Изненади могат да възникнат чрез събития в живота на момиче или жена от семейството ви.
Този месец вещае повече доходи в семейния бюджет, но и повече разходи.
През този месец ви предстои да подпишете документ от финансов характер, договор, банков кредит и др.
Юли ще бъде неблагоприятен месец за съдебни дела от финансов характер.
През този месец действия или решения на мъж ще повлияят на живота ви до края на годината.
Важно събитие или промяна в живота на родител, брат или сестра, ще се отрази по някакъв начин на цялото ви семейство.
Интересно и най-вероятно отдавна планирано пътуване очаква повчето от вас през юли.
За съжаление през този месец ще си имате своите битови проблеми в дома. Възможни са проблеми с техника и апаратура на работното ви място.
През юли може да очаквате събитие от семеен характер, като годеж, сватба, рожден ден, юбилей, имен ден и др.
Мъжете ще запълнят графика си през юли със семейни задачи, събирания или гостувания по различни поводи. Ще ви бъде трудно да контролирате личните си финансови ресурси.
Жените ще се фокусират върху важни неща, които касаят собственото им дете. Не отказвайте помощта на мъж водени от личните си емоции.

ЧАСТ I – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

ЧАСТ II – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Овен 

Aкo все още не сте намерили своята половинка, днес шанса Ви да направите това е много голям. За целта трябва само внимателно да се вгледате в човек, който неочаквано ще Ви блъсне, или ще Ви настъпи без да иска, пише lamqta.com. Звездите твърдят, че вероятността това да е човека, който Ви изпраща Съдбата, е много голям.

Телец

Колкото и тъжно да Ви е, да чуете това, Вашият любим човек, освен Вас, има и още много други интереси и увлечения. Днес ще Ви се наложи, за пореден или за първи път да се убедите . Не си струва да ревнувате, защото е безполезно.Ще бъдете напълно удовлетворени и няма да се налага да се сравнявате, ако се научите да се вписвате в живота му хармонично.

Близнаци

Имате много изостанала работа и не е зле, до колкото е възможно, да се оправите с част от нея. През днешния ден отношенията Ви с любимия човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се съсредоточите в своите чувства. Може би не би било зле да отидете заедно някъде на почивка. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и меланхолия. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите.

 

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Хороскопът за 19 юли, петък

Публикувано

на

Везни

Ако днес много не Ви се иска да направите нещо, не го правете- слушайте своето сърце. Впрочем, гласът на сърцето няма да бъде за Вашия любим човек убедителен довод и затова за него ще се наложи да измислите милион други, пише lamqta.com. Благодарете се на своята фантазия…

Скорпион

Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец

След като няколко дни сте се възхищавали на компанията на остроумен и възхитителен компаньон, все още не сте готови да спрете. Възможно е, даже да сте в настроение да проведете един от Вашите прословути публични двубои , към което Ви тласка Вашето самолюбие, за да покажете пред хората на какво сте способни. Ако в началото Вашият партньор гледа на тази ситуация различно, не се вълнувайте. Ако не можете да го убедите с куп аргументи, оставете го на мира. Нали не искате да загубите тази битка?

Козирог

Небесата Ви вдъхновяват да вървите на пръсти, а не да тропате; да шептите, а не да крещите; да гледате с разбиране, а не да се кокорите. Обхванати сте от желание да установите нова връзка, и то с човека, който единствено Ви разбира и който е достатъчно проницателен, за да улови Вашите сигнали. Просто преди да планирате новия полет, обезателно се убедете, че трасето за излитане е напълно разчистено.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Предстои Ви един тежък ден, в който ще Ви се струпа цяла планина от задачи, ни това не значи, че трябва да се разстройвате. Звездите твърдят, че наградата за тоя труд ще бъде, че загубите ще се покрият с лихви. През този ден животът няма да покровителства мълчаливците и затова ако чувствате нещо, не се стеснявайте да го обсъдите с хората около себе си. Просто не трябва да трупате отрицателни емоции.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ 6 ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Прочети повече

Извън спорта

Венци Венц заряза майката на бебето си

Публикувано

на

Рапърът и водещ на музикалното предаване Гласът на България – Венци Венц, стана баща в края на миналата година, но няма намерение да се отказва от ергенския начин на живот.

Изпълнителят, чието истинско име е Венцислав Чанов, има 7-месечната дъщеря Агуая от чаровната Мелани Ширкова, която преди раждането работела като негова асистентка.

Междувременно обаче сценичният партньор на Павел Николов не иска да спира купоните, среднощните запои и забавленията с красиви фенки, пише „Уикенд“. Запознати издават, че докато младата майка се е посветила на бебето, таткото Венци продължил живота си постарому.

Той неведнъж е споделял, че с Мелани се намират в нетипична ситуация. Чанов учуди мнозина с признанието, че не е влюбен в майката на детето си – по думите му ги свързвали само топли другарски чувства.

„С Мелани сме приятели от години. Един ден тя ми предложи да си направим бебе, аз обмислях идеята известно време и накрая приех. Получи се веднага. Ние не сме стандартно семейство“, разказва татуираният ексцентрик.

Заради популярността си Венци Венц не страдал от липса на женско внимание и краткотрайните му авантюри били многобройни, издават запознати. Макар че подкрепял младата майка финансово, рапърът нямал намерение да спира с изцепките и нощните забавления.

Тъй като решил да живее отделно от Мелани и бебето, той продължавал с разюздания начин на живот и безспирните купони. Говори се, че дори наскоро срещнал нова тръпка в лицето на чаровна брюнетка, неизвестна в публичното пространство. В момента двамата са заедно на морето, докато Мелани дундурка бебето Агуая в София./show.blitz.bg

Прочети повече

Избрано