Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Огромна омраза се изля върху любимката на Боби Михайлов

Публикувано

на

Напоследък на фолкпевицата Преслава никак не й върви и от любимка на народа е на път да се превърне в една от най-мразените ни звезди. Дори самата звезда няма обяснение какво се случва и кой толкова й има зъб, но от месец и половина е подложена на зверски изтезания. 

Всичко тръгна от решението да си оперира носа, който в продължение да години й създаваше комплекс за малоценност. Певицата нямаше търпение да се покаже пред своите почитатели с променената визия, като очакваше те да я харесат още повече и да я подкрепят в решението да се промени.

Уви, изля се толкова помия, че Преслава трудно понесе всички обиди за себе си. А само преди ден й нанесоха пореден нож в гърба, с което я довършиха тотално, а кариерата й виси на косъм.

Певицата пусна фотос с изплезено езиче, и сподели, че този кадър е за всички хейтъри. Явно доста ги е засегнала, тъй като вчера бе хакнат профилът й в инстаграм. Преслава е българската звезда с най-много последователи, което я изкачваше на пиедестал.

Оказа се, че профилът е докладван от „доброжелатели“. Силна агитка да се организирали и са действали по въпроса. А когато един профил в инстаграм е докладван за „черен“ от голям брой хора, той директно се трие и връщане назад няма. Преслава направи нов, който за часове събра няколко хиляди последователи, но бързо бе премахнат, отново с помощта на „доброжелатели“.

Наши източници издадоха, че Преслава не е на себе си. Трудно понесла лавината от негативни коментари и сравнения с прилика с Галена след операцията на носа, а тази хакерска атака я довършила тотално.

„Профилът ми в инстаграм беше хакнат днес. Опитах всичко възможно да го върна, но нещата явно са на доста сериозно ниво. Направих си нов профил, но някой явно се занимава доста сериозно с моята личност и е хакнат и този профил. Извинявам се на всички хора, които ме харесват и искат да ме следват. Ще направя всичко възможно да си върна стария или да направя нов, който да има сигурна защита“, през сълзи споделя Преслава в свое клипче, поместено във „Фейсбук“.

Както знаем, Инстаграм профилът е много важна част от звездния статус на всяка популярна личност. Преслава многократно е оглавявала класации за най-харесвана българска звезда, а сега е принудена да започне отначало./show.blitz.bg

Избрано