Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

2-те зодии, които ще се оженят през 2019

Публикувано

на

2019 година е много благоприятна за сключване на брак и вземане на сериозни решения в личния живот. За две от зодиите това ще е най-романтичната година в живота им, защото предстои… сватба.

Рак

Никога не знаеш с какво може да те изненада новата година. За раците е почти сигурно, че това е годината, в която ще сключат брак.

Струва ви се малко невъзможно? Нека ви уверим, че невъзможни неща няма. Раците, които са във връзка ще установят за доста кратък период от време и малка трудност, че са наистина един за друг. Любовта е истинска, близостта е голяма и какво по-хубаво от това да си кажат голямото „Да“. За представителите на зодиакалния знак, които нямат половинка, е много вероятно да срещнат такава още в първия месец на новата година. Хубавите неща понякога стават бързо… във вашия случай – също!

Скорпион

Годината на любовта! Такава ще бъде 2019-та за вас. Имате някои колебания, които ще ви разтърсят особено силно още през януари. Заедно с вашата половинка внимателно трябва да обсъдите как си представяте живота занапред. Накрая ще стигнете до извода, че не искате един без друг. Дамите Скорпиони ще се радват на едно изключително идейно предложение за брак, на което никой не би могъл да устои. Нещата в личния ви живот ще започнат да се развиват светкавично бързо. Нищо чудно към края на 2019 г. да имате още по-голяма новина… която ще се появи на бял свят през 2020-та 🙂 Чака ви чудесна година.

2019-news_762998.html">actualno.com

Избрано