Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Скандален модел скочи на Мохамед Салах

Публикувано

на

Името на Мерхан Келер нашумя напоследък, след като обвини футболиста Амр Варда в сексуален тормоз. Египетският национал е изпращал сексуални послания и снимки в социалните мрежи на модела, а тя реши да се оплаче публично като публикува чатовете в профила си. Сега знойната красавица пък обяви, че се страхува да се прибере в Египет. Причината за това е, че най-добрия чуждестранен играч в гръцкото първенство за изминалия сезон получи подкрепата на най-голямата футболна икона на страната Мохамед Салах.

Звездата на Ливърпул коментира скандала с кратка публикация в социалните мрежи: „Всеки трябва да получи втори шанс.“

„Салах е като божество в Египет. Това е буквалната истина. Не се отнасят към него като футболист. За всички той е безгрешен, точно като боговете. Това поставя живота ми под опасност. Не мога да посетя родината си и да видя семейството си. Ще ме нападнат на улицата. Знаете какви са футболните фенове, а в Египет са сто пъти по-лоши“, коментира Келер.

„Нямате представа какво огромно количество съобщения със заплахи получавам. Ужасно е да видиш снимката си в различни колажи и клипчета, а хората да се забавляват с това“, допълни красавицата, а след това изтри страницата си в Инстаграм.

След скандала Амр Варда беше отстранен от националния отбор, след което върнат обратно. Той изтри профила си в социалната мрежа Инстаграм веднага след скандала, а преди ден отново се появи в интернет пространството.

Междувременно бъдещето на футболиста все още не е ясно. Той е собственост на гръцкия шампион ПАОК, но в средата на миналия сезон беше предостъпен на Атромитос. Сега медиите в Южната ни съседка коментират, че е голяма вероятността той да се завърне в солунския гранд. Причината за това е смяната на треньора, с когото той имаше разногласия. /Спортал

Избрано