Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп за втората седмица от юли (08-14.07)

Публикувано

на

Лъв Седмичен Хороскоп 8 – 14 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви озадачат новини, свързани с хора, които познавате. Новите познанства през тези седем дни няма да са случайни. Вероятно вие самите първи ще потърсите контакт с хора, които смятате важни за развитието на ваши идеи или планове, пише astro.velida.net.
През седмицата може да имате моменти на песимистично настроение, тъга за миналото, за минали грешки или пропуски.

Подобни състояния ще са кратки и ще отминат бързо.
През седмицата може да възникне интересна ситуация с колега или да се появи възможност за нова дейност, нова работа.
През тази седмица ще търсите интересни начини да зарадвате любимите хора до вас, ще сте щедри емоционално, а според бюджета ви и финансово.
Несемейните представители на този зодиакален знак могат да поставят началото на едно романтично познанство или флирт.
През седмицата ще следите важни събития в живота на приятел или роднина, който живее в друго населено място.
Жените Лъв ще имат конкретни очаквания за тази седмица и ще насочват вниманието си към тяхното реализиране или преживяване. Ще избягвате да правите планове за по-далечно бъдеще, тъй като осъзнавате важността на събитията, които се случват в настоящето ви.
Мъжете ще са нетърпеливи, раздразнителни и чувствителни. Понякога общуването с вас ще бъде неприятно или твърде емоционално с негативни преживявания. От вас зависи да коригирате едно подобно поведение, и да не търсите вина за това в други хора.

Дева Седмичен Хороскоп 8 – 14 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще сте склонни да обсъждате различни планове свързани с предстоящо пътуване. То вероятно ще бъде по семейни причини, свързано със срещи с роднини и др. Сега ще преживеете интересни събития свързани с хора от близо и далеч.
В работата си ще имате интересни контакти или ангажименти предимно с по-млади от вас хора.
Ще разговаряте с приятели относно различни възможности за допълнителна работа, бизнес и др.
Това ще бъде благоприятна седмица за тези от вас, които търсят нови източници на доходи.
Основните ви приходи през тази седмица ще са от работа или чрез договор, който сте сключили преди време. Тук едва ли могат да се очакват някакви изненади.
През седмицата не е изключено преместване от една професионална позиция на друга с цел по-добро заплащане.
Любовните ви отношения през тази седмица в голяма степен ще зависят от емоционалната ви стабилност.
Ще получите подкрепа от страна на партньора си, ако сте в процес на промяна, свързана с очакване за по-добри доходи. Като цяло любовта ви ще е прагматична през тази седмица, без някакви специални преживявания.
В семейните ви отношения ще има доста напрежение, лесно ще възникват конфликти, които ще ви нараняват емоционално.
Жените Дева ще бъдат разтревожени от една неприятна новина свързана с човек, когото познават.
Мъжете ще се наложи да вземат трудно решение, което досега са отлагали поради различни причини.

Везни Седмичен Хороскоп 8 – 14 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Везни, през тази седмица ще имате сериозни разговори с партньора си за бъдещето на вашите отношения или семейство. Ако сте несемейни, то сега ще имате възможност да поставите началото на перспективна връзка. Разбира се, ако имате твърде високи изисквания, това ще ви гарантира самота за още много време.
Тази седмица ще бъде успешна за вас, тъй като ще се появят нови възможности и шансове, които единствено от вас ще зависи да реализирате. Не бъдете апатични или мързеливи. Не си мислете, че така ще бъде докрая на годината.
През тази седмица ще ви се наложи да купите подарък или да изпратите пратка с някаква цел.
Седмицата може да ви натовари емоционално с една неприятна новина свързана с човек, когото познавате.
Сега избягвайте да си давате надежди, да имате специални очаквания свързани с дете, тъй като подобни събития ще имат непредсказуемо или необяснимо развитие.
Жените Везни ще вложат много енергия в разрешаването на различни неприятности, които ги касаят пряко или са свързани с близки родственици.
Мъжете ще проявят детинско отношение към една сериозна ситуация и това ще им изиграе лоша шега. Последиците от подобно държание тепърва ще се усетят.

Скорпион Седмичен Хороскоп 8 – 14 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една много успешна в професионален план седмица. Това особено важи за тези от вас, които се занимават с производство, продажби, изкуство или търговия.
През тази седмица ще имате контакти с държавна, банкова, данъчна или юридическа институция по въпроси, които касаят семейните ви дела.
Важна роля в живота ви тази седмица ще изиграе човек, който не е от кръга ви родственици. Една такава личност ще ви помогне да вземете трудно решение, ще ви даде шанс за една промяна или изява.
Ако имате определени планове или очаквания за събитията през тези седем дни, то определено някои неща ще имат по-дълго развитие. Тяхната реализация ще има нужда от много повече време за да се постигнат желаните от вас резултати.
Като цяло това ще бъде седмица на прогрес и благоприятно развитие на важни за вас планове.
Голяма част от жените Скорпион ще имат възможност да пътуват по различни причини: гостуване при роднини, лятна ваканция, по работа и др.
Мъжете ще се сблъскат с опърничавия характер и инат на човек от семейството си или колега. Това ще постави на изпитание нервите и търпението ви, но ще успеете да проявите великодушие.

ЧАСТ I – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано