Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Алекс Сърчаджиева написа трогателно писмо до покойната си любов Иван Ласкин

Публикувано

на

Шест месеца след смъртта на Иван Ласкин, съпругата му Алекс Сърчаджиева е все така влюбена и опечалена. Актрисата написа на покойния си любим писмо във фейсбук, с което затрогна последователите си в социалната мрежа:

„Шест месеца, Иване!!!! Истината е, че не мога да повярвам!!! Сякаш е просто кошмар!!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си!!! Защото е тъпо и безсмислено!!! Единственото, което мога да постигна е да ме разнасят по тъпите, жълти вестници… С теб неведнъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари!!! Колко хубаво звучи думата „благодаря“!!! Аз шест месеца мълча!!! Днес искам да Благодаря!!! Благодаря на всички вас, които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце, че не ме оставяте!!! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта, с която ме обгръщате!!! Благодаря ви, че ми помагате със София!!! Благодаря ви, че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви, че ви имам!!! Обичам ви безкрайно много!!! Бих ви изброила, но ме е страх да не пропусна някой!!! Ама вие си се знаете де. Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си!!! А другото, мили мой Иван, е само между нас.“

Избрано