Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вяра, Надежда и Любов смениха имената си!

Публикувано

на

Култовите тризначки Вяра, Надежда и Любов от около две години живеят в Лондон, съобщава сайтът Plovdiv24.

Явно това ги е подтикнало да преведат имената си на английски. Така Вяра вече се подвизава като Фейт, новото име на Надежда е Хоуп, а Любов пък се представя като Лав, като ги изписват на английски.

Емблемите на „Биг Брадър“ изтъкват, че вече говорят перфектно езика на Шекспир и смятат, че е по-хай да преведат имената си, за да могат всички британци да разберат какво означават те, пише в-к „Галерия“.

Според момичетата британците били далеч по-интелигентни и щом ги зърнели на улицата, веднага се обръщали след тях. Схватливите благоевградчанки бързо разбрали каква е социалната политика на Острова и как могат лесно да изкарват добри пари.

В Лондон като си красив, получаваш с 300 паунда заплата повече, отсичат тризначките. Преди няколко години трите заминаха с идеята да си направят фризьорски салон в Лондон, но мечтата им така и не се реализира. Докато едната е в майчинство, то другите две сестри са безработни, тъй като наскоро едната е била изгонена от мястото си като продавачка, защото работела по спортен клин. Другата работела в същия магазин и от солидарност напуснала.

Избрано