Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Стана ясно кой е загиналият млад моторист в Пловдив

Публикувано

на

В понеделник около 16.45 часа бе получен сигнал за блъснал се в стълб мотоциклет „Ямаха“. В резултат на удара настъпила смъртта на 26-годишния водач. Това съобщиха от пресцентъра на пловдивската полиция малко след пътнотранспортното произшествие.

Инцидентът стана на оживения бул.“Македония“ в кв. „Кючук Париж. По време на удара водачът на мотора е бил с предпазна каска, но дори тя не е успяла да го спаси.  Според очевидци, цитирани от Plovdiv24.bg, младежът се е вдигнал на задната гума, изфорсирал е мотора и се е врязал в стълба. Други пък коментират, че мотористът е бил засечен от автомобил. Трагичното ПТП породи лавина от коментари в социалните мрежи. Хората бяха разделени на два полюса в мненията си, но за съжаление това не променя жестоката истина, а именно, че един млад човек в разцвета на силите си остана завинаги на 26. Мъката от смъртта на Божидар, наричан от приятелите си Боби, обедини пловдивчани, които в понеделник около 22,00 часа организираха мълчаливо бдение на лобното му място. 26-годишният Божидар е от Пловдив и е работил като барман в популярно пловдивско заведение, пише Plovdiv24.bg. От профила му става ясно, че най-голямата му страст са били моторите. Обичал е също така пътуванията.  Много от приятелите му още снощи сложиха траурни ленти на профилите си и изказаха мъката си от загубата на любимия приятел. Мненията за причините за катастрофата са разделени – едни твърдят, че в случая има замесен лек автомобил, а други – че такъв няма.  /Blitz.bg

Избрано