Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Водещи новини

След 12 години Кобрата и Андреа се разделиха: подробностите!

Публикувано

на

Една от най-интересните двойки в българския хайлайв се раздели. Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на своята връзка, след като певицата съобщи, че вече се наслаждава на самостоятелния живот. Така, след 12-годишен романс, двамата вече не са заедно, въпреки че преминаха през какво ли не в своя съвместен път. Пулев винаги е бранел ревниво личния си живот и рядко е говорил за връзката си с фолк певицата, но тя неотлъчно беше до него в началото на профи кариерата му.

Въпреки че не присъстваше на мачовете му в Германия, винаги го посрещаше на летището след победите му. За двамата се говореше малко в началото, но отново нашумяха покрай мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко.

След настъпването на 2019 година обаче двамата изглеждаха по-отдалечени от всякога. Рядко бяха засичани заедно, а пътуванията до САЩ на Пулев направи това двамата още по-рядко да се виждат, докато Андреа се занимаваше с нови музикални проекти, опитвайки се да се промени имиджа си на фолк певица. А цялата история на доскорошната звезда двойка и най-интересните разказани от тях истории, както и какво най-вероятно е повлияло за раздялата – вижте в този материал на Sportlive.bg./actualno.com

Избрано