Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Хит сред позите – „68“ – ето какво представлява!

Публикувано

на

“69“ се слави като една от най-любимите и предпочитани секс пози в областта на оралната любов. Напоследък обаче една нова позиция е на път да я отмести от първенството й. И нейното име е „68“.

За разлика от „69“, при която двамата партньори си доставят взаимно удоволствие в един и същи момент,“68″ дава възможност на единият от тях да се отпусне в обятията на другия и да се отдаде напълно на насладата, без да прави нищо.

Какво представлява позата? Е

диният от партньорите ляга по гръб със свити колене, а вторият се разполага върху него, също по гръб, с подпряна върху коленете на първия глава.

Легналият отгоре в случая играе ролята на егоистът, а този отдолу – на изследователя, обстойно проучващ ерогенните зони на партньора си. Позата може да ви изглежда лесна за изпълнение, но определено не е препоръчителна за партньори с по-тежки габарити. От друга страна тя е подходяща за онези двойки, чиито женски половинки могат да се похвалят с финото си телосложение, което да им позволява да се настанят така върху корема на партньора си, без да му създадат дихателен дискомфорт.

1485162401-68-a-63483-636x0

 

източник: woman.hotnews.bg

Избрано