Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп за последната пълна седмица от месеца (22.07-28.07)

Публикувано

на

Овен Седмичен Хороскоп 22 – 28 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да излезете от състояние на унилост, тъга или песимизъм. През тази седмица много събития могат да изиграят положителна роля върху вашето настроение и амбиции.
Разбира се, хороскопите не променят с магическа пръчка човешките съдби. Единствено човек може да подобри или утежни своята съдба, чрез своите решения или липса на такива, пише astro.velida.net.
Въпреки всичко е добре да знаете, че тази седмица ще благоприятства развитието на важни за вас дела и постигането на резултати, които ще са добра основа за бъдещето ви.
Няма да ви липсва късмет, но дали ще се възползвате от неговите шансове, ще зависи от вас.
През седмицата майчинството, ролята на майката, ролята на жената ще бъдат важни във вашите семейни и роднински отношения. Ролята на жената ще бъде решаваща в постигането на успехи, при вземането на важни решения в дома или в работата ви.
Ако сте мъж, приемете този факт и изчакайте благоприятно време за собствената си изява.
През седмицата ще ви се наложи да подадете ръка за помощ на мъж или да дадете искрен съвет на мъж за сложна ситуация в живота му. Не бъдете щадящи, а искрени, ако искате наистина да помогнете.
Мъжете Овен да избягват контакти с юридически или съдебни инстанции, като възможност за разрешаване на неприятности или проблеми.
Тази седмица може да ви натовари с нежелани битови или имуществени проблеми, с повреда или затруднения с техника (компютри) на работното ви място и др.

Телец Седмичен Хороскоп 22 – 28 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица на разплитане на объркани проблеми и ситуации в семейството. Преди всичко те ще бъдат свързани с някакви тайни, несподелени (прикрити поради страх или друга причина) действия. В някои случаи тези сложни ситуации ще имат връзка с изневяра, с липса на интимност или комуникация между партньорите в брака. Хубавото е, че с каквото и да е свързана тази обърканост в семейния ви живот или в дома ви, ще има разрешение. Ще има светлина, към която ще трябва сами да намерите интуитивно пътека.
През тази седмица ще бъде важно да не се поддавате на внушения или „добронамерени съвети“ от страна на хора с лош житейски опит или объркан собствен личен живот.
През седмицата паричните ви дела ще бъдат причина за напрежение и спорове в дома ви, тъй като всеки ще има свои лични финансови потребности, но приоритет са някои плащания из адължения в момента. Опитайте се да разговаряте спокойно и да намерите компромисен вариант за да удовлетворите донякъде нуждите на всеки член на семейството ви.
По-сложен може да се окаже любовният живот на тези от вас, които не са семейни. Раздвоението между двама партньора, (единият, който отдавна трябва да е в миналото ви и другият, който трябва да получи своя шанс) ще бъде голям емоционален товар за вас. Тези представители на Телец, които са без партньор в живота, нека се насладят на свободата си през тази седмица. И вашето време за щастие ще дойде…
През седмицата не се паникьосвайте от лошите новини за други хора, защото те ще са свързани с динамични събития, с неочаквани обрати.

Близнаци Седмичен Хороскоп 22 – 28 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица за много неща ще се наложи да разчитате на мъжете в живота си, с които имате ежедневни контакти, независимо от вашия собствен пол. Много добре поставени ще бъдат приятелските ви отношения с мъже, чрез които ще постигнете успехи, ще реализирате своя идея или мечта.
Новите познанства с мъже ще имат важна роля в близкото или по-далечното бъдеще.
През тази седмица (както почти винаги) финансовите ви дела ще са ваш приоритет поради по-големите ви разходи. Ще имате желание да направите важни покупки за дома или лично за вас. Ще имате възможности и идеи за намиране на нови източници на доходи, но избягвайте заемите или печалби чрез хитрост и измама.
През седмицата ще ви изненадат хора, които сте смятали, че са ви забравили, или че отдавна не представлявате интерес за тях. Тяхната поява отново в живота ви не е случайна, не я пренебрегвайте и не търсете бързи отговори на въпроса си „защо?“.
Отложените срещи през седмицата ще са във ваша полза и определено нищо няма да загубите от това.
През седмицата може да ви се наложи да изслушате оплакванията на приятели и роднини за техни неблагополучия в живота пре зпоследните няколко дни.
През тази седмица ще имате разнообразни преживявания свързани с близки (на разстояние) или далечни пътувания. Ще срещнете хора, които ще имат своята мисия в живота ви. Бъдете отворени за знанията, информацията и съветите, които те ще ви дадат. Това е сдемица, в която ще се появи „Учителят“ в живота ви. Той може да има кратко или по-дълго присъствие, но във всички случаи ще е съдбовно.

Рак Седмичен Хороскоп 22 – 28 юли, 2019

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате повод да се завърнете към минали преживявания с жена, която може да е ваша родственица или приятелка. Спомените ви от общите ви преживявания с нея могат да са свързани с различни емоции: и положителни, и негативни. Всичко зависи от причината за подобно завръщане  в миналото ви.
През седмицата ще имате различни предварително организирани ангажименти с жена, които ще са свързани с вече започнати действия, касаещи вашия семеен или професионален живот.
През тази седмица от вас ще се изиска по-внимателна работа с клиенти или с хора извън вашия колектив.
Възможни са опити за злепоставяне, предизвикване на умишлени неприятности и проблеми и други негативни въздействия.
Ако получите предложение за нова работа или бизнес, не бързайте да се въодушевявате от добрите страни на тази оферта, тъй като действителността вероятно е съвсем друга.
Тази седмица ще зарадва мнозина с новина свързана с бременност или с раждането на дете.
Момичетата в семейството ви ще са повод за емоционални преживявания или събирания.
Не всичко обаче ще е безоблачно в дома ви и вс емейните ви отношения. Възникването или развитието на неприятности или сложна ситуация може да излезе извън контрол и да ви противопостави с други роднини. Няма да сте в най-добрата си позиция да спечелите „тази битка“, затова обмислете добре своите думи, решения и ходове в тази ситуация.

ЧАСТ II – ТУК

ЧАСТ III – ТУК

Избрано