Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

Георги Илиев – Майкъла с лоша прогноза за българските тимове в Лига Европа

Публикувано

на

Легендата на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла смята, че България ще остане без представител в групите на Лига Европа.

Лудогорец трябваше преди 3-4 г. да си направят подмяна на футболистите, защото са клуб, в който се работи професионално. Сега са на нивото на Левски и ЦСКА, където няма лидери.

Всички големи поколения имаха такива, сега няма едно разпознаваемо име. С Левски се борим кой ще бъде втори и кой трети. Футболистите на „Армията“ не могат да разбират какво е ЦСКА. Имат прекрасни условия, но нямат самочувствие, показват 30% от това, което се желае от тях. Те не знаят какво е червената фланелка“, заяви в Актуално студио „Дерби“ Майкъла, 4-кратен шампион на България и настоящ бизнесмен. Той взе отношение и спрямо масовите нападки на „червени“ фенове в социалните мрежи към главния мениджър Стойчо Стоилов. „Той е доказал през годините, че може да прави добра селекция и да менеджира отбор, но Литекс е едно, а ЦСКА – друго. В ЦСКА има колективна безотговорност. Кой прави трансферите? Кой е старши треньор? Гриша Ганчев ще ги вкара в ред, обича къщата да му е подредена, познавам го от 30 години“, завърши Илиев./“Дума“

Избрано