Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Без майтап

85-годишен фен от България превзе фейсбук (СНИМКА)

Публикувано

на

85-годишен дядо се включи в шествието на феновете на Левски преди мача с Етър във Велико Търново и изнесе урок по любов към клуба. Срещата на „Ивайло“ завърпи при резултат 0:0. За подвига на дядото, който от любов към „сините“ извървя около 4 километра в двете посоки с бастунче и шал на Левски, разказа неговият внук във Фейсбук.

„Това е моят дядо, който е на почти 85 години.

В неделя, воден от своята най-голяма страст ЛЕВСКИ, той успя да вземе участие в шествието на сините фенове, да измине цялото разстояние и в двете посоки, от центъра на Велико Търново до стадион Ивайло (около 2км. в посока) за да може да подкрепи любимия клуб. Въоръжен само с едно бастунче и истински левскарски дух! Това сме ние сините фенове ОТ МАЛЪК ДО ГОЛЯМ! САМО ЛЕВСКИ И ОТНОВО САМО НАПРЕД И НИТО КРАЧКА НАЗАД!“, написа внукът на въпросния дядо.

Мигновено стотици левскари поздравиха и уважиха стореното от възрастния човек, а внукът му написа в коментар: „Не можете да си представите какви емоции предизвикахте в един стар левскар! Удължихте един живот! На следващия мач пак сме на стадиона! Благодаря!“./изт. и снимки: БЛИЦИзбрано