Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

От Албума

Преслава продължава да се прави на Галена (СНИМКА)

Публикувано

на

Преслава е подложена на зверска атака след като ремонтира носа си. Нейните почитатели са категорични, че след пластичната операция е загубила съвсем идентичността си.

Новият външевен вид на Преслава стресна дори най-запалените й почитатели. Сравняват я с нейната колежка Галена, с която са смъртни врагове от три години.

Но Преслава сякаш нарочно се стреми към прилика с бившата си приятелка.

 

В новото си видео към песента „Пиян“ виждаме Преслава с нова прическа – подстригана на каре. Точно с тази визия помним Галена от видеото на „Феноменален“, чиято премиера бе в края на миналата година.

„Явно Галена за Преслава е няакъв упир, идол. Дълги години се е опитвала да прилича на нея и ето, че е започнала да осъществява мечтата си. Първо си кръцна носа като нейния, сега си направи същата прическа, а новото й видео е заимствано от друг клип на Галена. Дори по участия е започнала да копира поведението на своята доскорошна дружка, с която се хванаха за косите заради статуетката „Певица на годината“./show.blitz.bg

Избрано