Опитайте приставката на Ludsport.net за Google Chrome. С нея получавате в реално време най-актуалните новини директно в браузъра.
Последвайте ни във

Извън спорта

Вашият подробен седмичен хороскоп (29 юли – 4 август 2019)

Публикувано

на

Стрелец Седмичен Хороскоп 29 юли – 4 август, 2019

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще преживеете трудни емоционални моменти свързани с човек от близкото ви обкръжение, пише astro.velida.net.
През тази седмица ще обърнете повече внимание на човек от семейството си, тъй като негови или нейни действия напоследък създават напрежение в семейните ви отношения. Ще се опитате тактично да разберете на какво се дължи подобно поведение.
През седмицата ще ви се наложи да посетите държавна или банкова администрация, институция за да разрешите някакъв проблем.


Трудно ще реализирате дадаено преди време обещание на жена, която вероятно живее в друго населено място.
През седмицата ще ви изненада новина, която ще получите в дома си и ще касае семейството ви.
За някои от вас това може да бъде документ или предложение свързано с вещи, които притежавате или които искате да купите.
През седмицата може да възникне притеснение или неприятна ситуация свързана с ваши приятели, съседи или колеги.
Мъжете Стрелец ще имат повече контакти с приятели, съседи или съмишленници по важни от ежедневието дела. Новите приятелства може да бъдат дълготрайни, защото ще бъдат на база общи интереси.
Жените ще са емоционално нестабилни, което по-често ще ги прави тъжни и несигурни в бъдещето.

Козирог Седмичен Хороскоп 29 юли – 4 август, 2019

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще сте в напрегнато очакване на важни за вас новини. Те могат да имат връзка с решения на други хора, с известие от съдебна или държавна институция.
За повечето от вас тези очаквания или действия (най-вероятно стартирали през предишните седмици) ще получат благоприятно развитие.
Възможно е да възникне възможност за интересна промяна в личните ви дела, която ще се реализира бавно или ще стартира малко по-късно през тази година.
Тази седмица може да се зарадвате на пари или радостна новина от жена, която живее в друго населено място.
През тези седем дни могат приятно да ви изненадат неочаквани събития или срещи.
Като цяло любовният живот на родените под знака на Козирог ще има положително развитие през тази седмица.
Каквито и преживявания да имате през тези дни приемете ги, без да се съпротивлявате.
Мъжете Козирог ще преживеят неприятни разочарования, за неща, за които са имали голяма сигурност, че ще се случат. Пазете личните си вещи и идеи от чуждо любопитство.
Жените ще имат благоприятна седмица за пътуване, независимо от неговата цел.

Водолей Седмичен Хороскоп 29 юли – 4 август, 2019

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете изненада, която ще касае ваши финансови дела, документ или възникване на нов професионален ангажимент.
През тази седмица се пазете от прибързани решения свързани с примамливи обещания. Контролирайте емоциите си, които също могат да се окажат ваш враг.
Внимавайте с предложения или оферти особено такива, които имат връзка с работа в чужбина, живот зад граница или бързи печалби.
Пазете се от всякакви форми на измама или манипулация от страна на хора или фирми, който не са във вашия град или държава.
Емоционално седмицата ще бъде динамична и променлива за представителите на зодиакалния знак Водолей. Това ще засегне и вашия семеен или любовен живот. Ще преживеете моменти на паника, последвани от успокоение, радост или тъга.
Ще имате една благоприятна седмица за начало на нова любовна връзка.
През тази седмица ще усещате осезаемо липсата на хора, които са на далеч от вас (като разстояние) или са в Отвъдното.
През седмицата в работата и в бизнеса си ще имате възможност за успех. Има голяма вероятност обаче да възникне напрежение в отношенията ви с колега или клиент.
Мъжете Водолей ще са в очакване на резултати на предишни свои действия или работа.
Жените ще имат динамична откъм контакти седмица с хора от различни разстояния.

Риби Седмичен Хороскоп 29 юли – 4 август, 2019

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица може да очаквате най-различни събития свързани с ваши роднини. Те определено ще са свързани с важни преживявания в техния живот.
Предстоят ви събития свързани с раждането на дете, рожден ден на приятел или роднина и др.
Във финансов план ваши стари задължения или притеснения ще продължават да ви създават напрежение, без ясна представа за тяното разрешаване. Много е възможно да търсите тяхното разрешение в погрешна посока и да се осланяте на помощта на погрешните хора.
Ако успеете добре да прецените нещата, вероятно ще видите по-ясно своите грешки и ще ги коригирате.
В професионален план очаквайте поява на нови хора там където работите.
Събиранията и срещите ви през тази седмица почти винаги ще са много емоционални. Някои от тях може да ви изненадат с присъствието на хора, които не сте виждали отдавна.
Като цяло това ще бъде седмица на важни събития в семейството ви, а в работата си ще сте ангажирани предимно с рутинните си задачи.
Мъжете Риби ще са склонни към флиртове, интимни или любовни преживявания, без да влагат специални намерения в своите действия.
Жените ще се фокусират върху правилното разпределение на парите в семейния си бюджет. Не са изключени допълнителни доходи.

ЧАСТ I – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК
ЧАСТ II – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК

Избрано